Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Thsmith » 09 май 2025 22:23

ReBorn1982 написа:Па те в Куба строиха и стана голям проблем ..... малко двоен аршин. Около Русия може, но около САЩ не.

Thsmith написа:И да, нормално развитие да тръгнеш по другата пътека и да гледаш да живееш възможно най-добре, а не да се биеш в гърдите и да се криеш зад някакви клишета как има по важни неща и да си "нечия марионетка". :lol:

Слугуването на САЩ в НАТО не виждам какво общо има със живеенето добре .....

Ти не виждаш това, аз не виждам някой да слугува. :lol: Освен матрьошките... :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2025 22:34

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа:Погледнато от трети ъгъл - да, бази в България и Румъния и изобщо приемането на бившите СИВ държави в НАТО, си е провокация към Русия, както и да го погледнеш. Но пък самите държави, особено балтийските плюнки, са в правото си, защото се страхуват от Русия (отново с право), хеле пък с подобно на тяхното отношение към рускоезичните им граждани. Та и така, и е иначе - въпрос на гледна точка.

Русия с нищо не е давала повод на тия да се страхуват. И всичко си вървеше мирно и спокойно, докато, подкокоросвани от американския си господар, не почнаха да се дървят на Русия.

Реално проблеми между Европа и Русия след разпада на СССР нямаше никакви. Търговийката си вървеше и печелехме всички от нея. Всичко забъркаха американците. Явно не им харесваше тази хармония между нас и руснаците.

Ти сериозно ли?
Малко ли прасета изколиха в Чечня, Грузия, Молдова щото така и не приеха разпада на великата кочина СССР.
И веднага ти давам примера за разделението между чехи и словаци
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 май 2025 22:36

Thsmith написа:Ти не виждаш това, аз не виждам някой да слугува. :lol: Освен матрьошките... :roll:

Е па "членството" в НАТО носи само това - слугинаж на американските глобалистични интереси. Ето, ние изпратихме окупационни части в Ирак и Афганистан, където нямаме никаква работа, но очевидно обслужвахме войните на САЩ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2025 23:41

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Ти не виждаш това, аз не виждам някой да слугува. :lol: Освен матрьошките... :roll:

Е па "членството" в НАТО носи само това - слугинаж на американските глобалистични интереси. Ето, ние изпратихме окупационни части в Ирак и Афганистан, където нямаме никаква работа, но очевидно обслужвахме войните на САЩ.

Членството в НАТО носи основно сигурност и бърка в гЪза на ватниците предвид това, че там са безсилни да правят каквото и да е.
Що се отнася до Ирак и Афганистан, чудесно е участието, глупаво е тоталната липса на желание да се възползваш от ситуацията и да извлечеш позитиви от военното присъствие.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 10 май 2025 07:22

Така ли й викате вече на окупацията - "военно присъствие" ??! Изображение Даже било "чудесно", че България изпратила окупационни части в чужди държави Изображение ...... но после плюем Русия и я наричаме окупатор. Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 май 2025 07:35

Само дето в Украйна има милиони руснаци, докато в Ирак не знам да е имало българи или американци.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 май 2025 11:29

Едните наричат окупацията военно присъствие, други наричат войната СВО... всеки си гледа от своята камбанария

Тук някога са живеели хора.
Изображение
Последна промяна от Dust на 10 май 2025 11:38, променено общо 2 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 май 2025 11:37

Всяко продължително присъствие на чужда територия, може да бъде прието като геноцид, въпросът е в ползата от това признание.Да се бориш за щастието на твоите хора не е грях, да загубиш... това вече е грях.

Не твоите действия, а желанието на хората определят колко си грешен. Путин преподава, аз мисля, че съм добър ученик...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2025 14:52

Удобно се забравят думите на Путин след 2009-та ( когато долу-горе бе пика на руската икономика и Русия действително бе сериозен финансов и политически играч ) ... Че "СССР било нещо добро" и че "Русия трябва да се стреми да си върне онова влияние".
Ма, може ли, не може лЕ, онези, де беха под тяхно влияние, искат лЕ, не иска ли ...
Това са дребнотемия за Путьо Маринкин ...

След заявените подобни амбиции, най-нормалното нещо бе Западът да предприеме някакви мерки, за да не се допуска отново руско влияние в Източна Европа.
Първо ги удариха икономически, а след това ги въвлякоха в две войни, от които Русия трудно ще излезне "суха".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 май 2025 15:53

ReBorn1982 написа:Така ли й викате вече на окупацията - "военно присъствие" ??! Изображение Даже било "чудесно", че България изпратила окупационни части в чужди държави Изображение ...... но после плюем Русия и я наричаме окупатор. Изображение

Аз си ги плюя по принцип и ги наричам прасета, не окупатори. И да, никога не съм крил подкрепата си за Губернатор-генералите и колониалната с-ма в държавите от Африка и Близкия Изток.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”