Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 24 апр 2025 21:14

https://t.me/voenacher/80312

Патриот-ът нещо пак се е омазал ..... особено в края на клипа се вижда как ракетата необезпокоявано пада от небето в целта .....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 апр 2025 21:28

Мисля, че от Киев са взели грешно решение да си локализират военните обекти в жилищни квартали, все пак това, което се съобщава от страна Москва е, че целите са били само и единствено военна структура.
Няма ПВО система в света която да свали на 100% всички изстреляни ракети и дронове, а някъде чух, че са били над 230, а това е огромен брой.
Аз не виждам нищо лошо в това да се срива колкото се може повече цивилна структура и да умират колко се може повече хора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 апр 2025 22:19

Много ми е интересно, понеже си специалист, къде точно се намират "военните обекти" на Киев ??! ..... къде произвеждат дронове, примерно ??! Сигурен съм, че е в някое голо поле, нямащо в радиус от 100 км никакви цивилни постройки и направо крещящо "ела, Вълчо и ме изяж" ....

Много интересно защо наскоро в Суми една украинска бригада беше решила да си прави събрание и да си раздава почести баш в центъра на града и то посред бял ден, когато е пълно с хора наоколо .....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 апр 2025 23:00

А, който се вълнува в детайли от този цирк с милиони жертви да си се рови да гледа детайлите. Пък и днес всякаква информация е леснодостъпна за да види човек в даден район какво има. Поне до момента от началото на войната, тъй като аз чета само официални страници, Москва не е ударила нито един цивилен обект, същото важи и за Украйна и аз приемам, че е така.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 апр 2025 11:15

Те на рашисти вече и във автобусите,им се привиждат натовски войници или военни и за това и ги взривяват.Но по важното е, че нашите оркодебили са доволни.

https://www.mediapool.bg/devet-dushi-sa ... 70532.html

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 26 апр 2025 16:28

Дипломатът обърна внимание на изявлението на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов, че бойците на КНДР, действайки рамо до рамо с руските военни в Курска област, са показали устойчивост и героизъм.

"Никога няма да забравим нашите приятели", каза Захарова.
https://tass.ru/politika/23791205

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 апр 2025 19:00

moreto vn написа:Дипломатът обърна внимание на изявлението на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов, че бойците на КНДР, действайки рамо до рамо с руските военни в Курска област, са показали устойчивост и героизъм.

"Никога няма да забравим нашите приятели", каза Захарова.
https://tass.ru/politika/23791205

Ама чакай малко, нали тукашните русофили казаха, че нямало северно корейци да се бият за Русия и всичко било лъжа и не знам си какво? Сега кой излезе лъжльото Украйна и Западният свят или за пореден път Русия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 апр 2025 19:05

Пак не си разбрал, руснаците никога не са казвали, че няма севернокорейци. Аз самият изразих съмнение, понеже цялата работа адски смърдеше от километри. Иначе... аз самият разбрах за това от един руснак с който си писах в Телеграм, имало настанени корейчета в Московската болница.

Специално за пропаганда е смешно точно вие двамцата, да говорите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 апр 2025 19:59

Няма нищо лошо и севернокорейци, и китайци, и синът на зам. директор на ЦРУ да се бият за Русия .... това че не се харесва на някакви западни утайки, няма никакво значение и не значи, че е нередно.

Курска област е освободена от нацистките нашественици. За втори път в последните над 80 години.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 апр 2025 22:09

Абсолютно безсмислена операция, която само показва как за украинските управляващи човешкият живот е без никакво значение. Къв х0й го диреха там, така и никой не разбра... Бити и еВани. Не само това, ами и руснаците тръгнаха към Суми.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”