Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Вожда Борисов отново радио звезда - скандални СРС-та на Буда

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 12:40

Действително този форум се превърна в пропаганда на комунистите. Бойко е казал много истина в това, особено това за Бареков го мислят поне 3 млн. българи. А също така с това се доказва кой организира подслушванията ДС по поръчка на СерГей СтанишеФ. Вече не гледам телевизия и не чета вестници защото всички стават смешни.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 12:40

anihilator написа:Писна ми вече да чета и слушам компромати , комунистите и резаците не си взеха поука от предните избори , колкото повече плюят толкова повече ще вдигнат рейтинга на герб :!:

Да напълно съм съгласен с теб. За да спре това трябва двете партии бсп и дпс да се забранят, но това трябваше да стане много отдавна.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 12:41

шивача написа:Какво друго да очакваш от левскар :roll: само л-йна липсват, волски и миризливи, за да е пълна идилията :mrgreen:

Писна ми от такива, некултурни и вулгарни хора. Но това е типично за комунистите и тяхното отборче червено.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 12:42

sin4ec написа:Това, ако е вярно, а аз подозирам, че може да е вярно, ще бъде краят на ГЕРБ...

Не позна, вече съм сигурен ,че Герб ще спечелят мнозинство на тези избори, защото на хората им писна от ДС компромати.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 26 апр 2013 12:49

Затвор за Буда моментално затвор за този безсрамник!Буда трябва да бъде съден в Страсбург това неговото безочие никъде го няма.Заради неговата безгранична глупост държавата стана за смях из цяла Европа!Заради партия ГРОБ не искат България в Шенген!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 13:21

Hahaha1 написа:Затвор за Буда моментално затвор за този безсрамник!Буда трябва да бъде съден в Страсбург това неговото безочие никъде го няма.Заради неговата безгранична глупост държавата стана за смях из цяла Европа!Заради партия ГРОБ не искат България в Шенген!

Бързо ходи на лекар да ти даде рецепта, за да можеш да си вземеш хапчетата, защото нещо съвсем те е полазила тази лудост :oops:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 26 апр 2013 13:57

Записите са тука:

https://soundcloud.com/aferabg

Те по скоро са реклама за ББ и ГЕРБ, нищо че ушетата си мислят че са компромат!!!

вярно е че има частна ГДБОП,

но не я е организирал Цветанов,

на бившите ушета от ДС, отива тая работа!

от 4тия запис се разбира че ГЕРБ няма нищо общо със СерГЕЙта,
даже ББ се пита дали не са го слушали него!!!

на първия запис, слушайте Бойко как набива канчето на Миро Найденов след 20 мин.

Бойко казва "ти(Найденов) си принципала, не е виновен тоя дето яде баницата, ти си виновен!"

чуйте за "Боянчо Кривогледа" как откраднал 60 000!

ТОЗИ ЗАПИС Е РЕКЛАМА ЗА ББ, нищо че ченгесарите си мислят че е компромат!!!!

Това е ЦЕНЗУРИРАНАТА част от записа, от която се разбира че Бойко Борисов е един изключително честен и принципен човек:

"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз къдет съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, ти(Найденов) си виновен! "
Последна промяна от DANS на 28 апр 2013 12:00, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 26 апр 2013 13:59

Hahaha1 написа:Затвор за Буда моментално затвор за този безсрамник!Буда трябва да бъде съден в Страсбург това неговото безочие никъде го няма.Заради неговата безгранична глупост държавата стана за смях из цяла Европа!Заради партия ГРОБ не искат България в Шенген!

В Съветския съюз искате ли ни :?: ;)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 14:10

DANS написа:Записите са тука:

https://soundcloud.com/aferabg

Те по скоро са реклама за ББ и ГЕРБ, нищо че ушетата си мислят че са компромат!!!

вярно е че има частна ГДБОП,

но не я е организирал Цветанов,

на бившите ушета от ДС, отива тая работа!

от 4тия запис се разбира че ГЕРБ няма нищо общо със СерГЕЙта,
даже ББ се пита дали не са го слушали него!!!

на първия запис, слушайте Бойко как набива канчето на Миро Найденов след 20 мин.

Бойко казва "ти(Найденов) си принципала, не е виновен тоя дето яде баницата, ти си виновен!"

чуйте за "Боянчо Кривогледа" как откраднал 60 000!

ТОЗИ ЗАПИС Е РЕКЛАМА ЗА ББ, нищо че ченгесарите си мислят че е компромат!!!!

Абсолютно е така, само комунетата не могат това да го осъзнаят и правят компромати

haha

Мнениеот haha » 26 апр 2013 14:14

Daniel Levski написа:Абсолютно е така, само комунетата не могат това да го осъзнаят и правят компромати

Много си зле. Не е нужно да сме комунисти, за да ни е пределно ясно, че Буда е мутра (между другото той самият е комунист). Само побъркани (като тебе) биха имали желание да живеят още 4 години в полицейска и мутренска държава.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”