Незнаех, че янките са мотирали в блядове, ей то бива, бива простотия, ама това да не знаеш кой ти съсипа святата родина е престъпно бе мишоци !
http://vbox7.com/play:dea38351ca
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Спомени от НРБ.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
- Контакти:
dafquezz написа:fcb_bg написа: Кой ни съветваше за икономиката през прословутия нямащ край преход, руснаците ли?
А, не бе, марсианците!![]()
Ти откъде падаш, бе?! В чии ръце е цялата ни икономика? Чий е капитала на "честните бизнесмени" с дебелите вратове? В началото на 90те кой им раздаде чувалите с пари, с НАШИТЕ пари от банките? Американците ли? Те ли ни управляваха тогава, или едни други, дето не са спирали да ни управляват от 44-та насам, и си организираха сами прехода, "свалиха се" сами от власт, за да останат на власт? И демокрация си направиха, дето я има точно толкова, колкото и в Русия. И е точно такава, каквато им е необходима за да си въртят далаверите.
Какви американци, какви пет лева, какво ги боли американците за нас?! Те не знаят къде сме на картата бе, айде по-сериозно. Чий троянски кон сме в ЕС, единствената причина, заради която сме изкуствено набутани там?
Всичко гадно в живота ни е резултат единствено и само на "вечната дружба" която, за съжаление, наистина ще се окаже вечна, или поне ще я има докато не ни изцедят и последната капка кръв!
Били сме произвеждали... ми ползвай произведеното бе, нали е много хубаво?!
И какъв е тоя мазохистичен мерак задължително да набиваш мазни баници и пиклива лимонада, и да струват половин стотинка общо. Голяма работа, че ще имам 10 стотинки да си купя 3 кила сирене, като в магазина сирене НЯМА...
Разберете най-после, това, че бащите ви са от Политбюро и имате хубави спомени от онова време, не значи, че всички имат! Малцинство сте!
Евала човече !
dafquezz написа:fcb_bg написа: Кой ни съветваше за икономиката през прословутия нямащ край преход, руснаците ли?
Ти откъде падаш, бе?! В чии ръце е цялата ни икономика? Чий е капитала на "честните бизнесмени" с дебелите вратове? В началото на 90те кой им раздаде чувалите с пари, с НАШИТЕ пари от банките? Американците ли? Те ли ни управляваха тогава, или едни други, дето не са спирали да ни управляват от 44-та насам, и си организираха сами прехода, "свалиха се" сами от власт, за да останат на власт? И демокрация си направиха, дето я има точно толкова, колкото и в Русия. И е точно такава, каквато им е необходима за да си въртят далаверите.
Какви американци, какви пет лева, какво ги боли американците за нас?! Те не знаят къде сме на картата бе, айде по-сериозно. Чий троянски кон сме в ЕС, единствената причина, заради която сме изкуствено набутани там?
Всичко гадно в живота ни е резултат единствено и само на "вечната дружба" която, за съжаление, наистина ще се окаже вечна, или поне ще я има докато не ни изцедят и последната капка кръв!
И какъв е тоя мазохистичен мерак задължително да набиваш мазни баници и пиклива лимонада, и да струват половин стотинка общо. Голяма работа, че ще имам 10 стотинки да си купя 3 кила сирене, като в магазина сирене НЯМА...
Разберете най-после, това, че бащите ви са от Политбюро и имате хубави спомени от онова време, не значи, че всички имат! Малцинство сте!
fcb_bg е руска кратуна и няма да те разбере.Бъди сигурен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Балкански Орел написа:Незнаех, че янките са мотирали в блядове, ей то бива, бива простотия, ама това да не знаеш кой ти съсипа святата родина е престъпно бе мишоци !
http://vbox7.com/play:dea38351ca
не знам те в какво са мОтирали,ама ти колкото и да мОтираш ,няма да поумнееш..../" не знаех" се пише отделно, преди "бе" има запетая... най-правилната дума в правописа ти е " блядове"... ах ,ти путинчо прикрит

Последна промяна от gugushito на 29 апр 2014 17:25, променено общо 1 път.
TNT написа:fcb_bg написа:Ако не бяха комунистите преди 44-та, къде щяла да бъде България... Ами, през 89-та се чертаеше веселото и розово бъдеще. Вече свободни и равноправни. Къде е България 25г. по-късно? Ама не ми говорете аз вече купувам цитруси и имам Айфон, говорете като цяло.
Абе пич ти верно ли си толкова елементаренВ колко поста да ти го обясня и по какъв начин.Айде ще пробвам последно
Значи тогава министър е бил другаря Димитър Станишев.Сега един от разпределителите на баницата се казва другаря Сергей Станишев.
Къде искаш да е била тогава България и къде очакваш да е сега при тая "приемственост" в управлението.Повече няма да се мъча да ти обяснявам
Тъпанара Сергей с дуло в слепоочието ли е избран? Кажи ми защо ти и още 7 млн не търсите отговорност на полтиците 25г? За пореден път питам, кой ви спира? Силен си у форумо, оправячо на държавата. Ама на изборите не виждам хора да гласуват с надежда, а с нагласата, че нищо няма да се промени. Защо, бе?! Няма вече БЕЛЕНЕ, ала бала, за да се оправавдаваш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- damyanov1963
Нямам време да чета целия коментар, за това ще кажа само за "индустриалната ни мощ". Толкова бяхме мощни, като индустрия и селско стопанство, че магазините ни бяха празни, всичко хубаво, което се произвеждаше - най-вече селскостопанска продукция, беше за износ. Ние гледахме да се снабдяваме със западни стоки от КОРЕКОМ, от сръбските и шиптярски чейнчаджий, които щъкаха из София и по морето, като хлебарки, или когато някой наш познат, или роднина се уредеше с 1000 зора да отиде командировка на запад, го затрупвахме със списъци какво да ни донесе, та чак на човека му се отщяваше да замине.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
TVN написа:До pampi,
Интересът предполага взаимен такъв. Иначе си е платена любов. Какъв интерес представляваме за Русия? Никакъв. Нито сме пазар като пазар, нито нищо. А и Орбан-Унгария не мисля, че са най-удачният пример за икономическо развитие.
Е сега си дойдохме на думата...а думата е платената любов...

Ха кажи ми за НАТО и ЕС какъв интерес представляваме? Н-И-К-А-К-Ъ-В ! Като пазар- смях, земеделие- ко?не!, индустрия...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
fcb_bg написа:Тъпанара Сергей с дуло в слепоочието ли е избран? Кажи ми защо ти и още 7 млн не търсите отговорност на полтиците 25г? За пореден път питам, кой ви спира? Силен си у форумо, оправячо на държавата. Ама на изборите не виждам хора да гласуват с надежда, а с нагласата, че нищо няма да се промени. Защо, бе?! Няма вече БЕЛЕНЕ, ала бала, за да се оправавдаваш.
Защото няма различни партии, всичките са от ВАШИТЕ хора!
Наглец...
- batmanlevski
- Контакти:
не случайно има приказка,че Тодор Живков е положен с лице на долу,за да ходи там българския народ и да му целува дупето
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
ivan56 написа:dafquezz написа:fcb_bg написа: Кой ни съветваше за икономиката през прословутия нямащ край преход, руснаците ли?
fcb_bg е руска кратуна и няма да те разбере.Бъди сигурен.
Споко ще пропусне всичко, което е написал. Това е каквото не им изнася не го четат, затова само псувни за тях !
Спорих със смешните комуняги пред НДК на техните смешни протести един път, след като им свършиха малоумните аргументи, почнаха да ме обиждат че първо съм селянин, след това пробваха че баща ми е някакъв си, накрая казаха че баба ми е реститутка. Нищо не оцелиха горките хорицата. След като видях, че е безсмислено да се води какъвто и да е спор с тях си тръгнах. Тогава ме спря един човек и ми каза: "Момче няма смисъл да спориш с тях каквото и да им кажеш те ще си знаят тяхното. Те са болни мозъци !". Затова от тук нататък към тях само хейт, за да не вземат да объркат някой, които не е живял по тяхно време, че е било много хубаво !