boabbb написа:така става като вярваш на политическите чучела от ЕС ...
Не на ЕС, а на САЩ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:така става като вярваш на политическите чучела от ЕС ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Red_Neck написа:nghcvth написа:В Канадския Парламент миналата година всички станаха на крака и аплодираха нацистки ветеран от ВСВ. Зеленски също беше там.
Случаят сериозно се преекспонира. Беше допуснато недоглеждане и председателя на техния парламент си призна грешката, извини се и подаде оставка. Пито - платено.
Не виждам защо търсите под вола теле и едва ли не изкарвате И канадците нацисти.
Още по-голяма тревога сред съюзниците буди фактът, че украинските сили често изоставят на бойното поле командни пултове за системите Javelin, които могат да бъдат използвани повторно и са ценни и скъпи. Стойността на една такава система може да надхвърли 100 000 долара. Според източници от британската армия, руската армия вероятно в момента разполага с повече системи Javelin, отколкото британските въоръжени сили, тъй като украинците масово ги изоставят в бързите отстъпления.
Британски инструктори също така съобщават за случаи на корупция, свързани с доставките на западна техника. Някои украински части получават оборудване с липсващи части, включително липсващи колани за безопасност в транспортни машини. Освен това, камиони с военна техника понякога мистериозно изчезват преди да достигнат до предната линия.
Някои украински офицери открито критикуват методите на обучение на НАТО. След като напълно обучената по натовски стандарти 155-а бригада на украинската армия "Анна Киевска" се разпадна поради организационен хаос и тежки загуби, командири като Сергей Филимонов заявиха, че "натовските методи не съответстват на реалностите на съвременната война.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tmanolov написа:ivan56 написа:
Защото, винаги е хубаво да имаш гръб, тил, както искаш го приеми от руските прасета. Аз съм далеч от това, че могат да нападнат държава от ЕС и НАТО, но все пак. Там живеят ненормалници и сам знаеш какво са жертвали през ВСВ, еволюцията е спряла някъде там. При тази слаба и мекушава Европа, нямам нищо против да има още една "преграда" преди Европа и нас. Аз имам семейство и три момчета и искам да живеят в мир и спокойствие и да не разбират какво е война. .
Съвършено си прав, затова се слага една буферна Украйна, която е точно стаква роля - буфер. Не е нито в НАТО, нитов евразийски или какъвто там съюз имат. Просто буфер, сметище и толкова. Като за сметка на нея буфер става и другият оркски кенеф - Беларус. От това по-голяма защита за никакви пари и ангажименти няма
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:tmanolov написа:ivan56 написа:
Защото, винаги е хубаво да имаш гръб, тил, както искаш го приеми от руските прасета. Аз съм далеч от това, че могат да нападнат държава от ЕС и НАТО, но все пак. Там живеят ненормалници и сам знаеш какво са жертвали през ВСВ, еволюцията е спряла някъде там. При тази слаба и мекушава Европа, нямам нищо против да има още една "преграда" преди Европа и нас. Аз имам семейство и три момчета и искам да живеят в мир и спокойствие и да не разбират какво е война. .
Съвършено си прав, затова се слага една буферна Украйна, която е точно стаква роля - буфер. Не е нито в НАТО, нитов евразийски или какъвто там съюз имат. Просто буфер, сметище и толкова. Като за сметка на нея буфер става и другият оркски кенеф - Беларус. От това по-голяма защита за никакви пари и ангажименти няма
Супер, но това как би спряло мераците на прасетата от кочината.
Хубаво Путин ще пукне рано или късно, каква е гаранцията, че след него няма да дойде някой като Навални или Жириновски див националист и поиска възстановяване на СССР?
То нали гледаш, колко са рентабилни договорките с прасетата, а това не е от днес.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Red_Neck написа:Манолка, един въпрос за протокола:
- Беларус по твоята логика буфер ли е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: FLANKER и 7 госта