Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Има ли по-долна предателска твар от прецедента Плевнелие

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 20:21

diplomat написа:Не знам за Плевнелиев, но по-долен лизач и по-нагла руска подлога от този ПСЕВДО-християнин НЯМА! :!: :evil: По-скоро бих го оприличил с антихриста, а не с Божия наместник. Трябва отново една тежка Реформация, защото това изобщо не е християнство. Както католическите, така и нашите, православните институции са се компрометирали отдавна. Очаквам в скоро време да се почне отново с търговията на индулгенции.

Глупости. Ходя си в черквата, за мен институцията е свещенникът в нея. Той служи там, с него контактувам, той ми кръщава детето. Той дава причастието. Проблемите на църковната номенклатура не ме интересуват. Но интересно звучи казаното и от пророка, и от Иисус в Йерусалим: ... писано е: "домът Ми е дом за молитва", а вие го направихте разбойнишки вертеп.( Лук 19:46)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Re: Честито освобождение

Мнениеот Мистри » 10 ное 2015 20:24

Знаете ли кога беше 13 конгрес на бкп и какво се знаеше след него?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 ное 2015 20:27

sin4ec написа:
diplomat написа:Не знам за Плевнелиев, но по-долен лизач и по-нагла руска подлога от този ПСЕВДО-християнин НЯМА! :!: :evil: По-скоро бих го оприличил с антихриста, а не с Божия наместник. Трябва отново една тежка Реформация, защото това изобщо не е християнство. Както католическите, така и нашите, православните институции са се компрометирали отдавна. Очаквам в скоро време да се почне отново с търговията на индулгенции.

Глупости. Ходя си в черквата, за мен институцията е свещенникът в нея. Той служи там, с него контактувам, той ми кръщава детето. Той дава причастието. Проблемите на църковната номенклатура не ме интересуват. Но интересно звучи казаното и от пророка, и от Иисус в Йерусалим: ... писано е: "домът Ми е дом за молитва", а вие го направихте разбойнишки вертеп.( Лук 19:46)

Да не си се объркал нещо? :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2015 20:30

sin4ec написа:

Институциите са за премахване или реформиране, защото не само че не вършат адекватна работа, ами и пречат на всякакво човешко развитие и просвещение. За другото съм абсолютно съгласен, но в миналото би бил виждан като еретик с такива убеждения. В последно време се занимавам повече с християнска философия и християнски мислители, което ми показа всъщност с какво наистина е допринасяла през вековете вярата и религията.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 10 ное 2015 20:35

VVP написа:Освободихме се от една съветска власт , какво дойде обаче след нея - още по-лоша власт, която изпълнява директивите на една задокенска държава, налагаща Новия Световен Ред, народът се опростачи с идиотски риалити шоута и чалга, унищожиха се всички социални придобивки, които народът ни имаше тогава , в България умишлено беше понижен жизненият стандарт, за да може младите и интелигентни българи да бягат в посока запад. Появи се дрога, появиха се мутренските години.Нацията ни застарява, в България тече процес на циганизация, дебългаризация и ислямизация!
Точно по времето на социализма България беше процъфтяваща държава, произвеждахме всичко , от тежкотомашиностроене , до леката промишленост, тези заводи днес са "приватизирани"(унищожени) или занемарени! Имахме безпалтно здравеопазване и безплатно образование на високо ниво, имахме евтин ток, благодарение на АЕЦ Козлодуй, имахме евтин нефт, газ! Сега тези неща са лукс!
Колкото до демокрацята - истината е, че демокрация няма абсолютно никъде по света!

Имал си една илюзия. 200 лева заплата при 3 лева за долар, смятай и по-далече от ГДР не можеш стигна.През комунизма България обявява 3 / три/ пъти фалит. И чакаш на подаянията на Брежнев...пфу

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 20:38

diplomat написа:Институциите са за премахване или реформиране, защото не само че не вършат адекватна работа, ами и пречат на всякакво човешко развитие и просвещение. За другото съм абсолютно съгласен, но в миналото би бил виждан като еретик с такива убеждения. В последно време се занимавам повече с християнска философия и християнски мислители, което ми показа всъщност с какво наистина е допринасяла през вековете вярата и религията.

Дали някакъв бюрократ с расо ще ме обяви за еретик, малко ме бърка. Аз отчет на такива не давам.
Те не схващат дори и базовото: Но идете и научете се що значи тази дума: "Милост искам, а не жертва"(Ос. 6:6,Мих. 6:6-8,Мат 9:13)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 ное 2015 20:40

sin4ec написа:Глупости. Ходя си в черквата, за мен институцията е свещенникът в нея. Той служи там, с него контактувам, той ми кръщава детето. Той дава причастието. Проблемите на църковната номенклатура не ме интересуват. Но интересно звучи казаното и от пророка, и от Иисус в Йерусалим: ... писано е: "домът Ми е дом за молитва", а вие го направихте разбойнишки вертеп.( Лук 19:46)

Кефиш братле! :) :)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2015 20:41

Мистри написа:Знаете ли кога беше 13 конгрес на бкп и какво се знаеше след него?

Знаем, но не се сещаме какво се знаеше след него - Чернобил ли?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2015 20:47

Гафът в случая не е в будалисалия Барталомей-Вартоломей.
Гафът е в курдисалия се на снимката до Патриарха, Президента и Бартоломея на някаква мюфтия. Анатема! Най-малкото не е естетично и културно.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 ное 2015 20:48

NOMER14 написа:
Мистри написа:Знаете ли кога беше 13 конгрес на бкп и какво се знаеше след него?

Знаем, но не се сещаме какво се знаеше след него - Чернобил ли?

Че ще е последният. :lol:
А за преврата лично аз знаех от лятото.Но не повярвах.Няма смисъл да се връщаме толкова години назад.
Просто нищо не е такова ,каквото изглежда.
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”