ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Разбира се.. Когато почнеш да ходиш редовно по мачове в София и по гостувания и ти може да станеш като мен.
няма какво повече да си кажа с теб . Ти си повече от комунистка
Така е. Мога да си го позволя.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Разбира се.. Когато почнеш да ходиш редовно по мачове в София и по гостувания и ти може да станеш като мен.
няма какво повече да си кажа с теб . Ти си повече от комунистка
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ЕМИЛ написа:GGMU_forever написа:ЕМИЛ написа:GGMU_forever написа:Добър вечер.
нещо имаш ли да ми даваш ?
Кво да давам бе?
кака
Емо
ВНЛ
??
Siegfried написа:siniq_fen написа:Siegfried написа:Благодаря за подкрепата, siniq fen
Моля, жалко, че подкрепата ми няма никаква тежест
Е, от нас, феновете, по принцип малко неща зависят, но нека поне да изпълняваме това, в което сме най-силни - да си подкрепяме отборите
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Извън стадиона и агитката, не ме интересува хората какво правят. Това си е техен избор.
Проблема е, че дали на улицата или на стадиона, един дрогиран е опасен за околните. Аз мразя наркомани, клубните им пристрастия са без значение, за мен това не са хора. Лошо е, когато може да ги срещнеш на някое любимо място, още по-лошо е, когато навредят на теб или твой близък по някакъв начин. Мой познат преживя подобна, неприятна ситуация, но нека не влизаме в подробности.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
siniq_fen написа:Току-що получих 100 милилитра водка ФлиртПравят някаква анкета за алкохолните напитки и ми дадоха малко подаръче
![]()
Кой кат мен![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
siniq_fen написа:Току-що получих 100 милилитра водка ФлиртПравят някаква анкета за алкохолните напитки и ми дадоха малко подаръче
![]()
Кой кат мен![]()
fr3ak_boy написа:siniq_fen написа:Току-що получих 100 милилитра водка ФлиртПравят някаква анкета за алкохолните напитки и ми дадоха малко подаръче
![]()
Кой кат мен![]()
Честито. Мен онзи ден ме агитираха да си купувам цигари "Corset", че чак ми предложиха и да ги пробвам... Само като ги видях колко женствени са, отговорих "Ко?НЕ!"![]()
Siegfried написа:Какъв е тоя потребител - КНДР ???![]()
![]()
Тук верно имало комунисти
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 180 госта