Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Без име » 11 юни 2013 18:08

siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.

Много ясно, че няма да отговори нито на теб, нито на мен. Гузен негонен бяга. ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 юни 2013 18:09

siniq_fen написа:
Без име написа:
siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение :)

Явно не си чел култови теми във форума ;)
Зигфрид може поне да покаже на новоизлюпените комунисти, че форума на Гонг не е място за техните извращения. :mrgreen:

Гледам , че е фенче на Нафтата. Та да го питам - ще играете ли в А група :?

Надявам се, но и това звучи прекалено оптимистично.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 11 юни 2013 18:09

Добър вечер.
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2013 18:10

Siegfried написа:
siniq_fen написа:
Без име написа:
siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение :)

Явно не си чел култови теми във форума ;)
Зигфрид може поне да покаже на новоизлюпените комунисти, че форума на Гонг не е място за техните извращения. :mrgreen:

Гледам , че е фенче на Нафтата. Та да го питам - ще играете ли в А група :?

Надявам се, но и това звучи прекалено оптимистично.

Е, друго си е да има някой Литекс, ама то някои хора и отбори имат достойнство :) Жалко, защото вашия отбор заслужава да е в елита.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2013 18:10

Red_Girl написа:
siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.

Какъв отговор.. Аз написах, че тва са глупости. Наркотици в нашия сектор и фен клубове няма. ;)

Не може да го мислиш...
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 11 юни 2013 18:11

siniq_fen написа:Глупост е, че не си отваряш очите, тоест, че не искаш да си ги отвориш ;)
Кажи ми честно - наистина ли смяташ, че вашите фенове са цвете за мирисане пред нашите?
П.п. Забравил съм да отбележа, че приятелят ми е от ЦСКА София.. А не ЦСКА 1923.

Кой е приятеля ти? Едва ли познава сектора и хората в него по-добре от мен. Много добре знаеш, че няма си говоря празни приказки. В нашия сектор наркотици не се въртят, както и и аз фен клубовете. Извън стадиона и агитката, не ме интересува хората какво правят. Това си е техен избор. Явно за разлика от вашите наркомански франции, нашите поне имат повече мозък у тиквата.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 11 юни 2013 18:12

Без име написа:Не. Лично аз рядко ям свинско. Задавам въпрос, че ми стана интересно. :)

Щото и аз го избягвам и мн рядко ям свинско, та се почудих да не съм сменил и аз като Волен вярата. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 юни 2013 18:13

fr3ak_boy написа:
Без име написа:Не. Лично аз рядко ям свинско. Задавам въпрос, че ми стана интересно. :)

Щото и аз го избягвам и мн рядко ям свинско, та се почудих да не съм сменил и аз като Волен вярата. :mrgreen: :mrgreen:

Извинисебе :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2013 18:14

Red_Girl написа:
siniq_fen написа:Глупост е, че не си отваряш очите, тоест, че не искаш да си ги отвориш ;)
Кажи ми честно - наистина ли смяташ, че вашите фенове са цвете за мирисане пред нашите?
П.п. Забравил съм да отбележа, че приятелят ми е от ЦСКА София.. А не ЦСКА 1923.

Кой е приятеля ти? Едва ли познава сектора и хората в него по-добре от мен. Много добре знаеш, че няма си говоря празни приказки. В нашия сектор наркотици не се въртят, както и и аз фен клубовете. Извън стадиона и агитката, не ме интересува хората какво правят. Това си е техен избор. Явно за разлика от вашите наркомански франции, нашите поне имат повече мозък у тиквата.

Няма смисъл да обсъждаме това, признавам си, че се ядосвам, а не искам.
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 юни 2013 18:15

Red_Girl написа:

Наркотици в нашия сектор и фен клубове няма. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

добре бееее . Ти си нещо повече от слънцето . Огряваш и наневъзможни неща и имаш очи и уши навсякъде :lol:

Върни се в “Свободна зона”