siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.
Много ясно, че няма да отговори нито на теб, нито на мен. Гузен негонен бяга.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.
siniq_fen написа:Без име написа:siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение
Явно не си чел култови теми във форума![]()
Зигфрид може поне да покаже на новоизлюпените комунисти, че форума на Гонг не е място за техните извращения.
Гледам , че е фенче на Нафтата. Та да го питам - ще играете ли в А група
Siegfried написа:siniq_fen написа:Без име написа:siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение
Явно не си чел култови теми във форума![]()
Зигфрид може поне да покаже на новоизлюпените комунисти, че форума на Гонг не е място за техните извращения.
Гледам , че е фенче на Нафтата. Та да го питам - ще играете ли в А група
Надявам се, но и това звучи прекалено оптимистично.
Red_Girl написа:siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.
Какъв отговор.. Аз написах, че тва са глупости. Наркотици в нашия сектор и фен клубове няма.
siniq_fen написа:Глупост е, че не си отваряш очите, тоест, че не искаш да си ги отвориш
Кажи ми честно - наистина ли смяташ, че вашите фенове са цвете за мирисане пред нашите?
П.п. Забравил съм да отбележа, че приятелят ми е от ЦСКА София.. А не ЦСКА 1923.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Без име написа:Не. Лично аз рядко ям свинско. Задавам въпрос, че ми стана интересно.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Без име написа:Не. Лично аз рядко ям свинско. Задавам въпрос, че ми стана интересно.
Щото и аз го избягвам и мн рядко ям свинско, та се почудих да не съм сменил и аз като Волен вярата.![]()
Red_Girl написа:siniq_fen написа:Глупост е, че не си отваряш очите, тоест, че не искаш да си ги отвориш
Кажи ми честно - наистина ли смяташ, че вашите фенове са цвете за мирисане пред нашите?
П.п. Забравил съм да отбележа, че приятелят ми е от ЦСКА София.. А не ЦСКА 1923.
Кой е приятеля ти? Едва ли познава сектора и хората в него по-добре от мен. Много добре знаеш, че няма си говоря празни приказки. В нашия сектор наркотици не се въртят, както и и аз фен клубовете. Извън стадиона и агитката, не ме интересува хората какво правят. Това си е техен избор. Явно за разлика от вашите наркомански франции, нашите поне имат повече мозък у тиквата.
Red_Girl написа:siniq_fen написа:Отговор няма да получа, а не виждам нищо срамно да кажеш истината. Твоя воля.
Наркотици в нашия сектор и фен клубове няма.
Потребители, разглеждащи този форум: icko65, ivan56 и 93 госта