siniq_fen написа:Siegfried написа:Как е купонът ?
И по-добре е бил
Без мен не е същото.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Siegfried написа:Как е купонът ?
И по-добре е бил
siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение
Без име написа:siniq_fen написа:Не съм те засичал, ама предполагам, че да. Тука става по-интересно само след 8-9 вечерта по мое мнение
Явно не си чел култови теми във форума![]()
Зигфрид може поне да покаже на новоизлюпените комунисти, че форума на Гонг не е място за техните извращения.
siniq_fen написа:Стегни се, моля те. Точно в момента си говоря с един приятел, който ми разправя как наркобосченцата искат да сте в А група, за да им върви бизнеса.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Абсолютно начетени сме и ти го гарантирам. Плюс тва не при нас се откриват наркотици.. Кажи кога при нас е имало такива акции за наркотици из фен клубове?
Как да се организира акция, като вие нямате и едно помещение, където да се събирате...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:siniq_fen написа:Стегни се, моля те. Точно в момента си говоря с един приятел, който ми разправя как наркобосченцата искат да сте в А група, за да им върви бизнеса.
Тея ги обяснявай на некой друг..![]()
Пълни глупости.
Без име написа:Какво обсъждате някакви резултати с отбор изчезнал преди 69 години? Отборът на Царските офицери няма нищо общо с отбора на комунистическите *******и.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта