siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
И аз така реагирах преди 2-3 седмици, когато я вкусих.
Това е питие за момичета и гейове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
stn написа:siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
stn написа:siniq_fen написа:rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:Сега разбрахте ли защо Левски е № 1 в България ? Защото и през каквито и катаклизми да минем ни е си оставаме Левски и никой това не може да ни го отнеме и промени ,а не като онезибезобразници
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
modor написа:Преди малко имах чувството, че на вън е настъпил апокалипсис
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
modor написа:Преди малко имах чувството, че на вън е настъпил апокалипсис
Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Сега разбрахте ли защо Левски е № 1 в България ? Защото и през каквито и катаклизми да минем ни е си оставаме Левски и никой това не може да ни го отнеме и промени ,а не като онезибезобразници
Оставате си същите наркоманчета , срамещи България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта