Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Спам тема vol.2
rhaegar написа:BLUE CHAMPIONS написа:Middlesbrough написа:Вече е ясно новото име на ЦСКА. Както е известно, към този момент пълното наименование на червените е ПФК ЦСКА ЕАД. След влизането на Гриша Ганчев, което се очаква да бъде обявено официално утре, новото име на клуба ще е ЦСКА 1923. Добавката на годината е заради връзката с разформирования през 1944 година футболен тим АС 23. Както е известно, от 2009 година има съдебно решение, според което ЦСКА е наследник на АС 23.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=431522
А пък АС 23 са всъщност продължение на разформирования Слава (София).Слава (София) - 1916 г. -> АС`23 -> ЦСКА '48
![]()
Значи остава нещо недовършено...
Или да обобщим: Таз година ще празнуват 90-годишнина, догодина с новите поправки 97![]()
След 100-годишния юбилей пък ако Ганчев ги захвърли, от Ловеч ще се отправят към Варна, където има избор от няколко гимназиални отбора създадени през 1893/94г.
Е то 100 годишен юбилей добре, ама кога? 2048? 2023? 2016? Ако почнат от зоните с нова регистрация, 2113? Объркан съм![]()
Ще кажат, че са се объркали за АС 23 и ще се ползват с историята на Слава

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Въпрос: Откъде произлиза името Подуяне?
Отговор: Преди много години Крали Марко кръстосвал нашите земи, търсейки равно място за лагеруване. Препускайки надлъж и нашир, конят му стъпил с предните си крака върху Витоша, а със задните на Стара планина. Тогава един от неговите доверени хора го попитал:
- Къде се намира мястото, на което ще разположим нашия стан?
Тогава Крали Марко посочил надолу и отговорил:
- Под уя ни е!
Оттогава, до ден днешен тази земя носи името - кв. Подуяне.
Отговор: Преди много години Крали Марко кръстосвал нашите земи, търсейки равно място за лагеруване. Препускайки надлъж и нашир, конят му стъпил с предните си крака върху Витоша, а със задните на Стара планина. Тогава един от неговите доверени хора го попитал:
- Къде се намира мястото, на което ще разположим нашия стан?
Тогава Крали Марко посочил надолу и отговорил:
- Под уя ни е!
Оттогава, до ден днешен тази земя носи името - кв. Подуяне.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
hajitsu написа:Засега ще запазя скайпа и за ЕМИЛ, той изпитваше някакъв интерес. Ако той откаже, ти си първа в списъка.
Вече споделих ,че отказвам скайп . Искам фейсбук на тази невероятно атрактивна и желана девойка .
ЕМИЛ написа:hajitsu написа:Засега ще запазя скайпа и за ЕМИЛ, той изпитваше някакъв интерес. Ако той откаже, ти си първа в списъка.
Вече споделих ,че отказвам скайп . Искам фейсбук на тази невероятно атрактивна и желана девойка .
Аз искам снимка, за да видя какво й е атрактивното.
Само Левски!
Сега разбрахте ли защо Левски е № 1 в България ? Защото и през каквито и катаклизми да минем ни е си оставаме Левски и никой това не може да ни го отнеме и промени ,а не като онези
безобразници

Последна промяна от ЕМИЛ на 11 юни 2013 14:36, променено общо 1 път.
Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Кой кретен е измислил тая бира с лимон........никога повече
И аз така реагирах преди 2-3 седмици, когато я вкусих.
Само Левски!