hajitsu написа:Засега ще запазя скайпа и за ЕМИЛ, той изпитваше някакъв интерес. Ако той откаже, ти си първа в списъка.
ахаха сметай... всички са изпедерастели..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Засега ще запазя скайпа и за ЕМИЛ, той изпитваше някакъв интерес. Ако той откаже, ти си първа в списъка.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Айде, почна се.
Middlesbrough написа:rhaegar написа:Айде, почна се.
:S ...
modor написа:Middlesbrough написа:rhaegar написа:Айде, почна се.
Ко?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:modor написа:Middlesbrough написа:rhaegar написа:Айде, почна се.
Ко?
Детската дискотека, дето вика дедо Росен
rhaegar написа:Е па то Росен и Имхотеп са набори, може и да са братчеди
Middlesbrough написа:Вече е ясно новото име на ЦСКА. Както е известно, към този момент пълното наименование на червените е ПФК ЦСКА ЕАД. След влизането на Гриша Ганчев, което се очаква да бъде обявено официално утре, новото име на клуба ще е ЦСКА 1923. Добавката на годината е заради връзката с разформирования през 1944 година футболен тим АС 23. Както е известно, от 2009 година има съдебно решение, според което ЦСКА е наследник на АС 23.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=431522
BLUE CHAMPIONS написа:Middlesbrough написа:Вече е ясно новото име на ЦСКА. Както е известно, към този момент пълното наименование на червените е ПФК ЦСКА ЕАД. След влизането на Гриша Ганчев, което се очаква да бъде обявено официално утре, новото име на клуба ще е ЦСКА 1923. Добавката на годината е заради връзката с разформирования през 1944 година футболен тим АС 23. Както е известно, от 2009 година има съдебно решение, според което ЦСКА е наследник на АС 23.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=431522
А пък АС 23 са всъщност продължение на разформирования Слава (София).Слава (София) - 1916 г. -> АС`23 -> ЦСКА '48
![]()
Значи остава нещо недовършено...
Или да обобщим: Таз година ще празнуват 90-годишнина, догодина с новите поправки 97![]()
След 100-годишния юбилей пък ако Ганчев ги захвърли, от Ловеч ще се отправят към Варна, където има избор от няколко гимназиални отбора създадени през 1893/94г.
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82, tmanolov и 7 госта