Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Ами още по-голямо браво на французите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Esi написа:По това някакво коментарче?
Русия няма съюзници, освен разпадащата се Сирия на Башар ал-Асад.
Москва продава много военна техника на режима, но е съмнително дали Асад се изплаща на Русия по-надеждно от Садам Хюсеин, който стана известен и с нарастването на дълговете към съветската власт.
Esi написа:Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
petko.h.markov написа:Esi написа:Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Някои от пишещите тук,много компетентно,живял ли е в Сирия,говорил ли е със сириец,чул ли е неговото мнение за режим вече повече от 20г.Ако е толкова
демократичен как е успял да се задържи на власт толкова години.Нали и ние все още помним"демократични избори" с 99% подкрепа.Не, че ще спрете да си пишете
в този стил,ама може и да поразмислите.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
След края на срещата пред представители на медиите Лавров каза, че позициите на Русия и на САЩ по въпроса за борбата срещу ИД са близки, предаде ТАСС.
Позициите са достатъчно близки. Джон Кери днес потвърди, че единствената цел на САЩ и на създадената от тях коалиция е борбата с терористите и борбата с Ислямска държава. Това е и нашата цел, посочи Лавров. Той каза, че действията срещу ИД трябва да се основават на устава на ООН със съгласието на съответните държави и с поддръжката на Съвета за сигурност на ООН.
САЩ смятат, че тяхната коалиция не се нуждае от такова одобрение от страна на Съвета за сигурност. Според нас това е нарушение на международното право, каза Лавров. Той обаче добави, че има желание за съвместна работа и по линията на дипломатическите ведомства и по линията на военните.
Esi написа:Сирийският народ няма да си решава проблемите в Сирия защото сирийския народ бяга от Асад в ЕС
Не бяга при Путин, който строи военни бази в Сирия.Русия увеличи военното си присъствие на територията на Сирия, както и доставките на техника и боеприпаси за сирийската армия в помощ на дългогодишния си съюзник Асад, като получи предупреждение от страна на западните сили, че по този начин ще предизвика още по-голяма дестабилизация на Сирия.
Преди дни Wall Street Journal съобщи, че при анализ на спътникови снимки от територията на Сирия са забелязани доказателства за въоръжаването на две руски военни бази на север от провинция Латакия.
Браво на французите!Франция нанесе първите си въздушни удари срещу „Ислямска държава" в Сирия, съобщава BBC. Бомбардировките, извършени в координация с френските партньори в региона и потвърждават решимостта на Франция да се бори срещу терористичната заплаха „Ислямска държава".
Френското президентство уверява, че ще нанася удари всеки път, когато националната й сигурност е изложена на опасност.
Франция, която досега беше участвала само в удари срещу ИД в Ирак, започна разузнавателни полети над Сирия в началото на месеца, за да събере информация за позициите на „Ислямска държава". Досега Париж беше на позиция, че международното право възпрепятства намеса в Сирия и властите уверяваха, че няма да направят нищо, дори индиректно, за да помогнат на Асад.
Преди ден външният министър Лоран Фабиюс каза в ООН, че президентът Башар Асад не може да играе роля в политическия преход, защото е изгубил доверието на сирийския народ след толкова много смърт и разрушения, причинени от правителствените сили.
CTAHKO написа:petko.h.markov написа:Esi написа:Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Някои от пишещите тук,много компетентно,живял ли е в Сирия,говорил ли е със сириец,чул ли е неговото мнение за режим вече повече от 20г.Ако е толкова
демократичен как е успял да се задържи на власт толкова години.Нали и ние все още помним"демократични избори" с 99% подкрепа.Не, че ще спрете да си пишете
Викаш управляващата партия трябва да печели изборите като при нас с 16% за да е демокрация, аИ после картофа да ти говори за управляващо МНОЗИНСТВО
petko.h.markov написа:CTAHKO написа:petko.h.markov написа:Esi написа:Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Викаш управляващата партия трябва да печели изборите като при нас с 16% за да е демокрация, аИ после картофа да ти говори за управляващо МНОЗИНСТВО
Аз каквото исках да кажа,го казах.
Имам и някаква субективна представа за Сирия от съквартиранта на сина в Кобленц.Още в началото на размириците преди 6-7г,той му беше разказвал,че там
нещата въобще не толкова хубави както изглеждат.Тяхното семейство/интелигентни хора,мисля лекари/бяха против този режим заради диктатурата,която упражняват и начина на живот.
petko.h.markov написа:CTAHKO написа:petko.h.markov написа:Esi написа:Кашчей написа: А относно "бежанците"-твърде много и твърде млади и само мъже, което не ми вдъхва доверие, че са все бегълци от войната.
Имам и някаква субективна представа за Сирия от съквартиранта на сина в Кобленц.Още в началото на размириците преди 6-7г,той му беше разказвал,че там
нещата въобще не толкова хубави както изглеждат.Тяхното семейство/интелигентни хора,мисля лекари/бяха против този режим заради диктатурата,която упражняват и начина на живот.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 13 госта