Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 25 яну 2025 21:01

THE G.A.M.E написа:
Drunken_Master написа:Дъ Гейм, гадно ли ти е, че Европа е зависима от Русия? Много ти е "терсене" от тоя факт, нали? Ревеш ли? Изображение
Чакай сега, на мен що да ми е гадно ? :?
Аз поне не лицемернича, винаги съм смятал, че е кофти да си зависим от грешната страна.
На мен ми е интересно... Хем нЕкои хора тук мразите Европа / а.к.а - Запада / ... Хем роните крокодилски сълзи, "колко били зле, щот' не ползвали евтини руски ресурси". :roll: :lol:

Дай да видим Ние къде сме ?
Кога Русия ни е продавала "евтини ресурси" ?
Щото аз помня, когато се разсекрети цената на газа и петролът, които купувахме от "братята православни славяни", че ние бяхме в ТОП 5 на страните, на които Русия продаваха най-скъпо ...

СССР ..как продаваше..не се прави на улав
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 яну 2025 22:13

THE G.A.M.E написа:Хем нЕкои хора тук мразите Европа / а.к.а - Запада / ... Хем роните крокодилски сълзи, "колко били зле, щот' не ползвали евтини руски ресурси". :roll: :lol:

Първо, що реши, че някой някого мрази!? Ние не сме теб, ти си тоя дето мразиш Русия, руснаците и прочее... Аз лично не мразя никой, боли ме шпека и за САЩ, и за Европа като цяло... И никой не рони и крокодилски сълзи, когато пишем, че цяла Европа е зависима от руските ресурси, това не е "ронене на сълзи", а факт.

THE G.A.M.E написа:Кога Русия ни е продавала "евтини ресурси" ?

До момента, в който не взимахме пак руски ресурси ама през Азербайджан, Турция и прочее, че УЖ да ги санкционираме, а да ни излиза 10-20% по-скъпо...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 яну 2025 22:34

Drunken_Master написа:Ти кое не разбра, че самите европейски лидери го твърдят това? Това не е мое мнение, нито твое. Самите европейски марионетки го признават същото - Борел, Урсула, Марио Драги и прочее... Аз не мога, да разбера, какво има повече да се коментира!? То щом дори те го твърдят, как може изобщо някой да поставя под съмнение написаното от мен!? В доклада си Марио Драги даже казва, че ежегодно трябвало да се "инвестират" (интересно кой ще плаща) няколкостотин милиарда евро, че да се оздрави европейската икономика. Т.е. налагаш санкции срещу "лошите" руснаци, икономиката ти колабира, та накрая искаш и държавите-членки да ти сърбат попарата, която ти си надробил... Баси нелепият съюз!? Зелените простотии кой ни ги докара? Твоите американски приятелчета... И това ще отречеш сигурно?

Смятам, че достатъчно ясно съм обяснил отгоре. Сега имаш възможност да кажеш с кое точно не си съгласен, а не да се опитваш да си измиваш в ръцете с виновниците за горното и това, че каква изненада, нямат желание да признаят вината си.
Просто кажи с кое точно не си съгласен и го обори. Ако е възможно обаче, не го прави с вятърничави твърдения тип Грета, а покажи как всичко това което са направили е полезно и евтино, а не скъпо и вредно и след това ще говорим как една икономическа плюмка може да има такова влияние, което ти твърдиш и с което въпросните престъпници си измиват ръцете.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 яну 2025 22:36

Thsmith написа: Сега имаш възможност да кажеш с кое точно не си съгласен, а не да се опитваш да си измиваш в ръцете с виновниците за горното и това, че каква изненада, нямат желание да признаят вината си.

Обяснил съм с кое не съм съгласен. Никаква логика няма, да не искат, да признаят вината си за Ковида, а да я признават открито за спирането на евтините руски ресурси, при положение, че и двете неща дойдоха от тях. Това съм ти го писал и преди... Т.е. тезата ти издиша тотално.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 яну 2025 22:59

Drunken_Master написа:
Thsmith написа: Сега имаш възможност да кажеш с кое точно не си съгласен, а не да се опитваш да си измиваш в ръцете с виновниците за горното и това, че каква изненада, нямат желание да признаят вината си.

Обяснил съм с кое не съм съгласен. Никаква логика няма, да не искат, да признаят вината си за Ковида, а да я признават открито за спирането на евтините руски ресурси, при положение, че и двете неща дойдоха от тях. Това съм ти го писал и преди... Т.е. тезата ти издиша тотално.

Няма логика да не признаваш вина? Ебати... тук ме разби.
И заробващите руски ресурси и путин са просто оправдание, плашило, което обяснява/оправдава кризата до която докараха Европа.
Тази война им дойде като спасителна сламка за която да се хванат и да обяснят/оправдаят всичко, което избухваше около тях в резултат на кретенските им действия.
И в момента е много по удобно и лесно да се каже, че путлер е виновен за това и за онова, а не зелените и дивотиите им.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 яну 2025 23:03

Путин е виновен, понеже Брюксел наложиха санкции на икономическият донор, понеже газа миришел на кръв?! А що не санкционираха и Израел за случващото се в Газа и сума ти избити цивилни? Там не мирише на кръв сигурно? А на демокрация и права и свободи...
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 яну 2025 23:24

Drunken_Master написа:Путин е виновен, понеже Брюксел наложиха санкции на икономическият донор, понеже газа миришел на кръв?! А що не санкционираха и Израел за случващото се в Газа и сума ти избити цивилни? Там не мирише на кръв сигурно? А на демокрация и права и свободи...

Путин е виновен, понеже е удобен. Голяма мишена, която може да оправдае икономическите недомислици и да ги замаже по някакъв начин. Нищо, че нямат нищо общо с него.

И защо някой да налага санкции на Израел? Не само, че не трябва да им се налагат санкции, а трябва да се подкрепят максимално. И цивилни в газа няма.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 яну 2025 23:29

Путин е виновен защото манипулира страха на хората.Няма как човечеството да спре да воюва, но в основата е каузата за което го прави.Той създава илюзия от която може да печели, но ако трябва да сме напълно честни, американците му показаха този път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 яну 2025 07:28

Thsmith написа: И цивилни в газа няма.

И в украйна няма цивилни.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 яну 2025 11:55

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа: И цивилни в газа няма.

И в украйна няма цивилни.

Абе принципно украинците не са терористи, но това като цяло не ме засяга особено. Да си ме видял да пускам крокодилски сълзи за жертвите в Украйна? :lol: Вие сте тези с крокодилските сълзи за къде що има бандит по света.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”