Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2015 18:37

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Каталунците и те станаха сепаратисти :lol: :lol: :lol: Няма прошка, всеки който не ни отърва, трябва да бъде заклеймен 8-)

Каталунците са едни педерасти, а цялата какафония се създава от група бизнесмени, които ще спечелят много пари от разцеплението на Испания.

Да, забравих че за вас видните демократи и носители на европейските ценности, референдумът и изборите нищо не значат, ако резултата не ви отърва 8-)

Да се отделят, боли ме кура, ама после да не пискат пак и да се натискат да се връщат. Барабар с фалшивото им отборче може да си ритат за здраве срещу френските или албанските аматьори.

За къде да се молят да се връщат ;) Монако нали е отделна държава, защо тогава играят във френското първенство 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 18:41

CTAHKO написа:За къде да се молят да се връщат ;) Монако нали е отделна държава, защо тогава играят във френското първенство 8-)

Къде си тръгнал да ми сравняваш Монако и Каталуния, бре, "аматьорче"? :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 сеп 2015 18:46

diplomat написа:
CTAHKO написа:За къде да се молят да се връщат ;) Монако нали е отделна държава, защо тогава играят във френското първенство 8-)

Хайдеее, нямаме отговор на въпроса и почнахме с квалификациите 8-) С кого да ги сравнявам бе, огнеборец 8-) Тия монегаските да не са с по два чифта в гащите 8-) Ще ми отговориш ли на въпроса или напъните ти бяха до тук 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 сеп 2015 18:59

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Хайдеее, нямаме отговор на въпроса и почнахме с квалификациите 8-) С кого да ги сравнявам бе, огнеборец 8-) Тия монегаските да не са с по два чифта в гащите 8-) Ще ми отговориш ли на въпроса или напъните ти бяха до тук 8-)

Президентът на Професионалната футболна лига в Испания Хавиер Тебас заяви, че "Барселона" може да бъде изключен от шампионата на Испания, ако Каталуня обяви независимост.

Същата опасност грози и другия барселонски отбор от Ла Лига "Еспаньол", се казва в материал на "Мундо депортиво".

"Глупаво е да се смята, че ако Каталуня обяви независимост, клубът ще поиска регистрация в испанската федерация. В този случай "Барселона" няма да може да играе в Примера", заяви Тебас пред вестника.

"Законите ясно определят, че в шампионата могат да участват само испански отбори. Изключение се прави само за клубовете от Андора. Ако няма двустранни договори, нашето сътрудничество с каталунските клубове ще е невъзможно", добави той.

Старши треньорът на европейския шампион Луис Енрике не изключва отборът да бъде изключен от първенството.

"Изключване на "Барселона" от лигата? В такива времена човек може да си представи всичко", заяви Енрике.

"Барселона" е 23-кратен шампион на Испания и 27 пъти носител на националната купа. В момента "Барса" е лидер в класирането, а "Еспаньол" е на осмо място.

Напълно ми е ясно, че си умствено изоставащ, но поне се прикривай и си пий редовно хапчетата.

https://en.wikipedia.org/wiki/Football_in_Monaco

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 28 сеп 2015 19:01

Бог Путин ще говори,ще става шоу :cool:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 сеп 2015 19:31

Ето и гледната точка на Китай. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 28 сеп 2015 19:39

Обама не им ходи по Москва и Пекин на паради,но те му идват на крака в Ню Йорк :cool:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 сеп 2015 19:46

Madonna написа:Обама не им ходи по Москва и Пекин на паради,но те му идват на крака в Ню Йорк :cool:

Тъпа патко,те са на сесия на ООН и межувременно от учтивост към домакина наминават и през зоопарка да му хвърлят някой и друг банан.

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 28 сеп 2015 20:14

гражданин от село написа:Тъпа патко,те са на сесия на ООН и межувременно от учтивост към домакина наминават и през зоопарка да му хвърлят някой и друг банан.

:lol: 8-)
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 сеп 2015 20:34

Madonna написа:Обама не им ходи по Москва и Пекин на паради,но те му идват на крака в Ню Йорк :cool:

Madonna, шибаш ли се в гъза? Ебавам се... знам че тва ти е главната цел.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”