Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 25 сеп 2015 19:52

sin4ec написа:
Player написа:
Наример по-информирано и свободно от всички преди това.

И в същото време в болшинството си тъпо като гъдулка и изпростяло от циганска турбо-чалга.

Жалко, но факт. 20%-30% ако успеят да станат адекватни хора, пак ще е много, което за мен си е трагедия. Малко повече щях да уважавам там разни ултраси, ако не бяха на 90% турбо чалгари. Мутрократният живот с всичките пари, коли, жени, пиенье, ебанье и тотална орангутанизация съсипва всякакви идеали или цели в тоя живот, а масовите медии само с такава помия ни заливат. :x

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 сеп 2015 20:00

Тая тема с чалгата е безкрайна , но мен нещо друго ми прави впечатление: преди 75 години определен контингент се криеше по избите и даваше мило и драго да не се качва на влаковете за Германия. Днес обаче контингентът дава мило и драго да се качи на тези влакове-сами се тъпчат вътре като сардели. Наистина странно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2015 20:03

sin4ec написа:Тая тема с чалгата е безкрайна , но мен нещо друго ми прави впечатление: преди 75 години определен контингент се криеше по избите и даваше мило и драго да не се качва на влаковете за Германия. Днес обаче контингентът дава мило и драго да се качи на тези влакове-сами се тъпчат вътре като сардели. Наистина странно...

Старата любов ръжда не хваща 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 сеп 2015 20:27

CTAHKO написа:
sin4ec написа:Тая тема с чалгата е безкрайна , но мен нещо друго ми прави впечатление: преди 75 години определен контингент се криеше по избите и даваше мило и драго да не се качва на влаковете за Германия. Днес обаче контингентът дава мило и драго да се качи на тези влакове-сами се тъпчат вътре като сардели. Наистина странно...

Старата любов ръжда не хваща 8-)

Викаш, насърце са им тези влакове...
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 сеп 2015 20:58

Стига с тая чалга...
Проблема не е самата музика, а посланието, което изпраща, иначе аз също слушам чалга, когато се събера някъде с приятели, но това не ми пречи да чета Чехов и Достоевски например...
Проблема е, че създава много нереална представа за живота и възпитава в дебилизъм и меркантилни идиоти, но всичко си е до човека.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 сеп 2015 21:05

HoUs4oOL написа:Стига с тая чалга...
Проблема не е самата музика, а посланието, което изпраща, иначе аз също слушам чалга, когато се събера някъде с приятели, но това не ми пречи да чета Чехов и Достоевски например...
Проблема е, че създава много нереална представа за живота и възпитава в дебилизъм и меркантилни идиоти, но всичко си е до човека.

Няма стига. Цигански кючеци се изкарват типична българска музика - аре ДГД това селяндурско съсловие. По-добре да се слуша истинска народна музика, ама не - нашите тарикати не можели да пият и да не слушат чалга. Това са си извинения за типичното, за жалост, българско мислене в доста краища на България.

Както вие постоянно роптаете срещу педерастката пропаганда, така и аз смятам, че това ще промие мозъците още повече на бъдещите поколения. За протокола, против съм и рап-чалгата като Криско, която се дава за някаква алтернатива, а всъщност е същата развалена боза.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2015 21:10

HoUs4oOL написа:Стига с тая чалга...

Не слушам чалга, освен насилствено, но и не чета Чехов и Достоевски. Странно, но предпочитам Алексей Толстой, Джералд Даръл, Уудхауз, Хейли, Джек Лондон, Съмърсет Моъм, както и Тютюн на Талев-не знам колко пъти съм я чел, и в двата и варианта....как ще ме определиш в пространството? А, да, предпочитам чалга пред рап, ако това са двата ми избора, но реално не понасям нито едното, нито другото.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 сеп 2015 21:31

diplomat написа:Няма стига. Цигански кючеци се изкарват типична българска музика - аре ДГД това селяндурско съсловие. По-добре да се слуша истинска народна музика, ама не - нашите тарикати не можели да пият и да не слушат чалга. Това са си извинения за типичното, за жалост, българско мислене в доста краища на България.

Както вие постоянно роптаете срещу педерастката пропаганда, така и аз смятам, че това ще промие мозъците още повече на бъдещите поколения. За протокола, против съм и рап-чалгата като Криско, която се дава за някаква алтернатива, а всъщност е същата развалена боза.

Ами в момента са типичната българска музика, те са най-популярни, те събират най-много гледания из сайтовете за видео споделяне.
Единствените български изпълнители, които събират милиони гледания и не са чалгари са Криско, Лора Караджова и другите от тоя ''лейбъл''. :mrgreen:
Иначе аз лично на друга музика освен на чалга не съм сядал на маса, ако съм някъде у приятели е просто невъзможно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 сеп 2015 21:39

Аз пък сядам на Снейк и ставам на Слейър. И кво?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 сеп 2015 21:47

Чалгата е антиевропейска, антихристияска простотия, предвещаваща идването на тия тълпи. Нашите цигани се кълчотят на ориенталските кючеци.
Защо по руските телевизии няма чалга, защо техните цигани не се кючекчийват?

Върни се в “Свободна зона”