Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2015 12:09

Аз не разбирам защо някои се радват, когато ЕС има проблеми, а даже ( виждал съм го най-вече из други форуми, но и тук съм го срещал ) ... Има мнения, че ще е най-добре да фалира и разпадне.
Сякаш България е в противоположна структура и ще има келепир от разпада. :roll:

Разбирам фетиша "да се върнем към Русия" ( самите идеатори на тази безумица трудно могат да обеснят, какво по-точно значи това, ама край ) ... Само дето нормалните хора искаме цифри, как по-точно Русия ще ни е полезна, или илюзорният "Евразийски Съюз" и бутафорният БРИКС ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 12:16

THE G.A.M.E написа:Аз не разбирам защо някои се радват, когато ЕС има проблеми, а даже ( виждал съм го най-вече из други форуми, но и тук съм го срещал ) ... Има мнения, че ще е най-добре да фалира и разпадне.
Сякаш България е в противоположна структура и ще има келепир от разпада. :roll:

Разбирам фетиша "да се върнем към Русия" ( самите идеатори на тази безумица трудно могат да обеснят, какво по-точно значи това, ама край ) ... Само дето нормалните хора искаме цифри, как по-точно Русия ще ни е полезна, или илюзорният "Евразийски Съюз" и бутафорният БРИКС ?

Щото не всички имат слугинския ви манталитет и не могат да си представят бъдещето на страната без господар.Нормално е за вас да мислите, че щом не са тези, значи трябва да са някои други.Иначе как сами ще се оправяте в този объркан свят. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2015 12:21

гражданин от село написа:Щото не всички имат слугинския ви манталитет и не могат да си представят бъдещето на страната без господар.Нормално е за вас да мислите, че щом не са тези, значи трябва да са някои други.Иначе как сами ще се оправяте в този объркан свят. :mrgreen:

Мнението ти щеше да има тежест, ако не предлагахте да сменим един "господар", с друг, който вече от това нагоре го познаваме и видяхме до какво ни доведе в периода 45-та 89-та.
Дарвин е в грешка !

Image Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 12:38

THE G.A.M.E написа:
гражданин от село написа:Щото не всички имат слугинския ви манталитет и не могат да си представят бъдещето на страната без господар.Нормално е за вас да мислите, че щом не са тези, значи трябва да са някои други.Иначе как сами ще се оправяте в този объркан свят. :mrgreen:

Мнението ти щеше да има тежест, ако не предлагахте да сменим един "господар", с друг, който вече от това нагоре го познаваме и видяхме до какво ни доведе в периода 45-та 89-та.

Това е ваша теза за прикритие на собствения слугинаж към "двукомерен" господар.Всеки, който не е съгласен с вашия господар веднага и агресивно се напада и обвинява в служба на конкуренцията.Русофил и рубладжия вече е някаква мантра в средите ви.Този изтъркан похват да крещим високо с повод и биз и да обвиняваме несъгласните в собствените си грехове е толкова елементарен и първосигнален, но пък си ви е на нивото.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2015 13:03

ОК, да не си мислиш, че само ти искаш независима политика ?

Само че, фактите са такива, че това е почти невъзможно.
Всъщност, възможно е, но алтернативата е да сме като Северна Корея.

То Русия и САЩ не са независими, той иска България да е. :|

С радост бих прочел, как по-точно бихме могли да сме "независими", от който и да било, а в същото време икономиката да е развита ?
Ако не знаеш как, що тогава драскаш глупости ??
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 25 сеп 2015 13:27

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор ще кажа , че България има бъдеще само и близо до Русия! Все повече и повече се убеждавам, в това си свое твърдение. Защото с този ЕС и техните господари от САЩ с тези нашественици , които ни натресоха и с тзои национален предател Бойко Борисов , който изпълнява всяко една тяхна заповед сме обречени изцяло!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 сеп 2015 13:42

CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго. Фолксваген на кого ще платят тази глоба от 18 млрд. долара :roll:

На щата Калифорния...
Кой им даде такива права на тия боклуци, че нещо не се сещам и кога най-сетне германците ще се събудят?
Да не излезе вярно, че действително най-големия страх на американците е съюз Германия - Русия...

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 25 сеп 2015 13:50

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго. Фолксваген на кого ще платят тази глоба от 18 млрд. долара :roll:

На щата Калифорния...
Кой им даде такива права на тия боклуци, че нещо не се сещам и кога най-сетне германците ще се събудят?
Да не излезе вярно, че действително най-големия страх на американците е съюз Германия - Русия...

Ако Германия и Русия се обединят, тогава за американците става страшно, това е големият им страх от 1 век насам, те финансираха Хитлер, защото искаха да унищожат Русия и да насъскат руския и германски народ едн срещу друг , те правят всичко възможно да не са в съюз! Но германците започнаха протести със следните скандирания " Меркел в Сибир , Путин в Берлин"!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 сеп 2015 14:19

fcb_bg написа:А защо изобщо трябва да се сваля Асад, аз тъй и не разбрах. Щото сложихме добър, справедлив и разумен шеф в Либия, затва съм против свалянето на Асад.

Защото САЩ и Русия ще се пазарят около това дали да бъде свален и кой да го смени ако това стане :D

В интерес на истината според мен трябва да треснат едни избори, Асад ако иска нека си се кандидатира и ако може да спечели - нека, ако не - следващия. Но моето лично мнение е, че стигне ли се до избори ще има споразумение той да не е сред кандидатите. Така де, ами ако вземе та спечели?

Но тия въпроси трябва да се решават когато ИД стане на пух и прах. След това да се реши въпроса с кюрдите, та ако част от тях се окажат в друга държава (защо не Кюрдистан) да не участват в избори в Сирия. И чак тогава да се занимават с Асад. И поне според мен той трябва задължително да е сред кандидатите при едни избори. Ако сирийците не го искат - да се докаже с вот!
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 сеп 2015 14:24

1982 написа:"Светска държава", дрън-дрън, евтини глупости ..... а фактът, че е руски слуга е просто поредната "случайност", вие със сигурност не го браните така страстно заради това. Просто го боготворите заради ..... как беше, "светската държава". :lol: :lol:

Що, Сирия не беше светска държава ли? В момента ти говориш евтини глупости. Интересно е дали поне малко си бил запознат с културата и населението на Сирия преди да коментираш. Едва ли, така като ти гледам тъпотиите.

И причината някои от нас (не визирам фанатичните русофили) да искат светски управници в мюсюлманските страни е това, че такива управници, особено ако имат огромна власт рядко са склонни да пуснат аванта на ислямски перковци.
С други думи с някой като Асад или без него диктатура ще има. Ти сам решавай каква е по-добре да бъде: на светски управник или на религиозна шайка. И пак повтарям, дано ти се набие в чутурата: стабилна власт в тези държави има само при наличието на диктатура, от каквото и да е естество.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Върни се в “Свободна зона”