Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 20:02

гражданин от село написа:Преди 2–3 г., ако не се лъжа щатите глобиха Париба(май беше) с 9 милиарда $ заради някакви транзакции на Ирански фирми.

Да 8-) А някой да глоби Стандарт енд Пуурс, Муудис, AIG и другите еврейски финансови институции за манипулации и причиняване на световна финансова криза 8-) До тук само някакви английски, френски и немски финансови институции гърмят като бушончета, пък тези зад океана са чисти като сълзичка 8-) И в качеството си на какви решават, кой и за какво да бъде глобен 8-) Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 сеп 2015 20:05

CTAHKO написа:Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни 8-)

Да, щото там великите чекибойци Путин и Блатер си лижат топките взаимно, и правят пари от сума ти далавери.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 20:06

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго. Фолксваген на кого ще платят тази глоба от 18 млрд. долара :roll:

И кое ти е интересното? :?: Нали врагът губи - сега ще можеш да спиш спокойно.

Пак не си в час, моето патенце 8-)

Ами то с твоите умствено-изостанали брътвежи никой не може да бъде в час - хайде свери ни часовника, да те видим пак какви ще ги плещиш.

Като гледам по-горните постове, има мислещи хора, ти не си сред тях 8-) Тези дето са в час, за какво говоря, как разбират умствено-изостаналите ми брътвежи 8-) Не отговаряй, въпросът е риторичен 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 20:08

diplomat написа:

Да, щото там великите чекибойци Путин и Блатер си лижат топките взаимно, и правят пари от сума ти далавери.

Ми то в САЩ, Германия и Англия също имаше световни първенства 8-) Там Блатер с кого си лижеше топките 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 сеп 2015 20:13

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Ми то в САЩ, Германия и Англия също имаше световни първенства 8-) Там Блатер с кого си лижеше топките 8-)

С евреите - точно пък на теб ли да ти го обяснявам? Просто истината е, че те са сложили ръка и на Русия, колкото и да не искате да си признаете.

CTAHKO написа:Като гледам по-горните постове, има мислещи хора, ти не си сред тях 8-) Тези дето са в час, за какво говоря, как разбират умствено-изостаналите ми брътвежи 8-) Не отговаряй, въпросът е риторичен 8-)

Ти си направи още 1000 акаунта, за да си вдигаш самочувствието - мен ме боли шмайзера. Не разбирам какви са пак тези ревове и терзания обаче - нали няма нищо общо с Русия? :?: И не е в нейна вреда - кво тогава пак пискаш, не мога да те разбера... Заприличал си на Тройчо Ревльов Симитлийски.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 24 сеп 2015 20:28

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

С евреите - точно пък на теб ли да ти го обяснявам? Просто истината е, че те са сложили ръка и на Русия, колкото и да не искате да си признаете.

CTAHKO написа:Като гледам по-горните постове, има мислещи хора, ти не си сред тях 8-) Тези дето са в час, за какво говоря, как разбират умствено-изостаналите ми брътвежи 8-) Не отговаряй, въпросът е риторичен 8-)

Ти си направи още 1000 акаунта, за да си вдигаш самочувствието - мен ме боли шмайзера. Не разбирам какви са пак тези ревове и терзания обаче - нали няма нищо общо с Русия? :?: И не е в нейна вреда - кво тогава пак пискаш, не мога да те разбера... Заприличал си на Тройчо Ревльов Симитлийски.

Простата истина е, че евреите нямат влияние в Русия и от тва адски ги сърби гъза... Затва и нахвърлиха ядрени бомби в минетчийска Германия. No respect to Germany! Педалска държава... по путки и от нас.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 21:22

Аха, работата е ясна 8-) Ей така ще си плащаме вноските по 19 трилионният дълг 8-)

Това може да коства санкции от 18 млрд. долара, наложени от щатската Агенция за защита на околната среда.

Volkswagen може да създаде повече главоболия на Германия от гръцката криза

Компанията е един от най-големите работодатели в страната със своите над 270 хил. служители, а има и хиляди подизпълнители

http://www.investor.bg/evropa/334/a/vol ... za-202847/

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 21:44

CTAHKO написа:Аха, работата е ясна 8-) Ей така ще си плащаме вноските по 19 трилионният дълг 8-)

Това може да коства санкции от 18 млрд. долара, наложени от щатската Агенция за защита на околната среда.

Volkswagen може да създаде повече главоболия на Германия от гръцката криза

Компанията е един от най-големите работодатели в страната със своите над 270 хил. служители, а има и хиляди подизпълнители

http://www.investor.bg/evropa/334/a/vol ... za-202847/

Ако тръгнат на много зле нещата в Германия в коя посока ще се изнесат останалата все още жива промишленост и кадри? ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 22:26

Дипломате, защо въобще си губиш времето да отговаряш на един имбецил - с няколко акаунта тук ??!

Тоя палячо си върти едни и същи глупости години наред, всеки Божи ден.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 сеп 2015 22:42

1982 написа:Дипломате, защо въобще си губиш времето да отговаряш на един имбецил - с няколко акаунта тук ??!

Тоя палячо си върти едни и същи глупости години наред, всеки Божи ден.

При него ситуацията е "рапорт даден, рапорт приет", ама загубата на време никой няма да му я върне, така че всичко това си е за негова сметка.

Върни се в “Свободна зона”