гражданин от село написа:Преди 2–3 г., ако не се лъжа щатите глобиха Париба(май беше) с 9 милиарда $ заради някакви транзакции на Ирански фирми.
Да

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Преди 2–3 г., ако не се лъжа щатите глобиха Париба(май беше) с 9 милиарда $ заради някакви транзакции на Ирански фирми.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни
diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго. Фолксваген на кого ще платят тази глоба от 18 млрд. долара
И кое ти е интересното?Нали врагът губи - сега ще можеш да спиш спокойно.
Пак не си в час, моето патенце
Ами то с твоите умствено-изостанали брътвежи никой не може да бъде в час - хайде свери ни часовника, да те видим пак какви ще ги плещиш.
diplomat написа:CTAHKO написа:Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни
Да, щото там великите чекибойци Путин и Блатер си лижат топките взаимно, и правят пари от сума ти далавери.
CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни
Да, щото там великите чекибойци Путин и Блатер си лижат топките взаимно, и правят пари от сума ти далавери.
Ми то в САЩ, Германия и Англия също имаше световни първенстваТам Блатер с кого си лижеше топките
CTAHKO написа:Като гледам по-горните постове, има мислещи хора, ти не си сред тяхТези дето са в час, за какво говоря, как разбират умствено-изостаналите ми брътвежи
Не отговаряй, въпросът е риторичен
diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:Че чак и на ФИФА посегнаха, наглеците мръсни
Ми то в САЩ, Германия и Англия също имаше световни първенстваТам Блатер с кого си лижеше топките
С евреите - точно пък на теб ли да ти го обяснявам? Просто истината е, че те са сложили ръка и на Русия, колкото и да не искате да си признаете.CTAHKO написа:Като гледам по-горните постове, има мислещи хора, ти не си сред тяхТези дето са в час, за какво говоря, как разбират умствено-изостаналите ми брътвежи
Не отговаряй, въпросът е риторичен
Ти си направи още 1000 акаунта, за да си вдигаш самочувствието - мен ме боли шмайзера. Не разбирам какви са пак тези ревове и терзания обаче - нали няма нищо общо с Русия?И не е в нейна вреда - кво тогава пак пискаш, не мога да те разбера... Заприличал си на Тройчо Ревльов Симитлийски.
Това може да коства санкции от 18 млрд. долара, наложени от щатската Агенция за защита на околната среда.
Volkswagen може да създаде повече главоболия на Германия от гръцката криза
Компанията е един от най-големите работодатели в страната със своите над 270 хил. служители, а има и хиляди подизпълнители
CTAHKO написа:Аха, работата е яснаЕй така ще си плащаме вноските по 19 трилионният дълг
Това може да коства санкции от 18 млрд. долара, наложени от щатската Агенция за защита на околната среда.Volkswagen може да създаде повече главоболия на Германия от гръцката криза
Компанията е един от най-големите работодатели в страната със своите над 270 хил. служители, а има и хиляди подизпълнители
http://www.investor.bg/evropa/334/a/vol ... za-202847/
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Дипломате, защо въобще си губиш времето да отговаряш на един имбецил - с няколко акаунта тук ??!
Тоя палячо си върти едни и същи глупости години наред, всеки Божи ден.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта