Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Ето какво ни очаква след няколко години!

Мнениеот gugushito » 05 юли 2014 06:40

viali69 написа:Ислямизацията и циганизацията на света са основни приоритети на САЩ, ЕС и Израел.
Ислямът и циганията носят простотия и невежество. Точно това искат световните господари, за да могат лесно да управляват тази примитивна маса.
На тях не им трябват умни и начетени хора. Умните са опасни и вредни за Системата !
На тях им трябват примитивни парапитеци, които да бъдат лесно манипулирани.

ти трябва да си мнооого прост /не че не си го доказал през годините/, за да твърдиш,че приоритет на Израел е ислямизацията на света :o :o :shock: , по същата логика любимецът ти ПутКин , е за американизаци на Русия .... разбирам омразата ти ,но поне за малко използвай мозъка си ...

spotty
Контакти:

Мнениеот spotty » 05 юли 2014 06:51

Дам - време е да се събудим.И да видим с очи, че християнин и мюсолманин са най-измислените термини съществували на нашата земя!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 05 юли 2014 06:54

За жалост всичко е предопределено!

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2014 08:43

На мен лично, не ми пука какви мизерии правят САЩ, важното е да успеят да сложат край на Путинова Русия. :lol:

Пък дали искат, дали ще успеят... Това вече се дрън-дрън приказки и чисти предположения.
Ама за мен лично, надеждата умира последна. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2014 08:55

THE G.A.M.E написа:На мен лично, не ми пука какви мизерии правят САЩ, важното е да успеят да сложат край на Путинова Русия. :lol:

Пък дали искат, дали ще успеят... Това вече се дрън-дрън приказки и чисти предположения.
Ама за мен лично, надеждата умира последна. :mrgreen:

Да ти имам опита за разсъждение!
Значи не ти пука, че благодарение на САЩ си ислямизират светски арабски държави, важното е на Русия да и е зле!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 05 юли 2014 09:04

След 40-50 години ще им свърши нефта на резаците, с който финансират цялата тая простотия и тогава ще ядат хурката.Заедно с американчетата.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 юли 2014 09:16

viali69 написа:Ислямизацията и циганизацията на света са основни приоритети на САЩ, ЕС и Израел.
Ислямът и циганията носят простотия и невежество. Точно това искат световните господари, за да могат лесно да управляват тази примитивна маса.
На тях не им трябват умни и начетени хора. Умните са опасни и вредни за Системата !

..виалиту ..не говори за приоритетите на САЩ , ЕС и Израел все едно си бил там когато са ги приемали ..не си бил там ...нито познаваш , човек който е бил там за да ти каже от първа ръка кой какво е решавал ...щото както всички в този форум знаем единствената информация , която вероятно знаеш е получена от разни проруски сайтове или от материали разясняващи новите опорни точки на Моника , другаря Кутев и ко ... т.е. това , което знаеш и си склонен да споделяш като свое мнение си е чиста проба проруска пропаганда ... дори и да има конспирация от страна на САЩ , ЕС и Израел то това най вероятно си е достатъчно добре пазена тайна и има огромна вероятност в тая конспирация да са замесени всички световни лидери - в това число и руските и китайските и прочие ... това , че на един е отредена ролята на доброто ченге , а на друг на сатрапа - това си е театър за пред хората ....така , че по умерено с дезинформацията, представяна като истина от първо лице ...

...а както практиката в Русия показва , съвсем не е необходимо да има ислямизация и циганизация на обществото за да са налице в достатъчна степен простотия и невежество -достатъчно е съчетанието на евтина водка , пропаганда с филми за войната , поддържане на образа на врага по същия начин както се правеше по времето на СССР и отвратителна руска естрада - все елементи , които работят прекрасно на територията на Русия ..да ..в големите градове има определен процент добре образовани и мислещи хора , но както добре знаем в останалата огромна част - малките градове и особено селата - все райони забравени от бога , населението е профанизирано в огромна степен , алкохолизирано и мислещо ден за ден на най елементарно битово ниво .... и точно на това население се дължат резултатите от 70-80 процента на одобрение на путин ..там алтернатива няма - батюшката си е батюшка ..и путин ще е на власт още .... може и 30 години ... все ще му намерят законова форма ...

..но ..както винаги съм казвал - путин е част от световния пъзел и Запада го приема такъв какъвто е - т.е. дори и да не ми харесва , защото е диктатор от най сатрапски вид , явно на демократичния запад си му е добре с него , защото държи здраво Русия и процесите там са добре контролирани ..същото зависи и за Китай , Индия и прочие ...

...и си е най гаден тип пропаганда да се твърди , че имало два полюса - единия добър - т.е. Русия и Китай и ко ..а другия лош - САЩ , ЕС и прочие ... щото както знаем най добрия търговски партньор и на Русия и на Китай е ....Запада ... мръсния гаден Запад .... мхм ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2014 09:41

becks32milan написа:Какво ви интересува, живейте си живота както си искате, пък каквото ще да става...

Това го казваш все едно говорим за някакво много далечно бъдеще, а всъщност тази демографска криза вече е назряла сериозно в някои държави.. Никога не бих подкрепил такава логика - живей си живота, прави си каквото си искаш, пък ако ще след теб да е потоп.. Принципно сам човек не може да направи нищо, но най-малкото може да си отворим очите, да говорим за проблемите и тяхното решение, защото след време вече ще е късно..
batceko написа:

..виалиту ..не говори за приоритетите на САЩ , ЕС и Израел все едно си бил там когато са ги приемали ..не си бил там ...нито познаваш , човек който е бил там за да ти каже от първа ръка кой какво е решавал ...щото както всички в този форум знаем единствената информация , която вероятно знаеш е получена от разни проруски сайтове или от материали разясняващи новите опорни точки на Моника , другаря Кутев и ко ... т.е. това , което знаеш и си склонен да споделяш като свое мнение си е чиста проба проруска пропаганда ... дори и да има конспирация от страна на САЩ , ЕС и Израел то това най вероятно си е достатъчно добре пазена тайна и има огромна вероятност в тая конспирация да са замесени всички световни лидери - в това число и руските и китайските и прочие ... това , че на един е отредена ролята на доброто ченге , а на друг на сатрапа - това си е театър за пред хората ....така , че по умерено с дезинформацията, представяна като истина от първо лице ...

...а както практиката в Русия показва , съвсем не е необходимо да има ислямизация и циганизация на обществото за да са налице в достатъчна степен простотия и невежество -достатъчно е съчетанието на евтина водка , пропаганда с филми за войната , поддържане на образа на врага по същия начин както се правеше по времето на СССР и отвратителна руска естрада - все елементи , които работят прекрасно на територията на Русия ..да ..в големите градове има определен процент добре образовани и мислещи хора , но както добре знаем в останалата огромна част - малките градове и особено селата - все райони забравени от бога , населението е профанизирано в огромна степен , алкохолизирано и мислещо ден за ден на най елементарно битово ниво .... и точно на това население се дължат резултатите от 70-80 процента на одобрение на путин ..там алтернатива няма - батюшката си е батюшка ..и путин ще е на власт още .... може и 30 години ... все ще му намерят законова форма ...

..но ..както винаги съм казвал - путин е част от световния пъзел и Запада го приема такъв какъвто е - т.е. дори и да не ми харесва , защото е диктатор от най сатрапски вид , явно на демократичния запад си му е добре с него , защото държи здраво Русия и процесите там са добре контролирани ..същото зависи и за Китай , Индия и прочие ...

...и си е най гаден тип пропаганда да се твърди , че имало два полюса - единия добър - т.е. Русия и Китай и ко ..а другия лош - САЩ , ЕС и прочие ... щото както знаем най добрия търговски партньор и на Русия и на Китай е ....Запада ... мръсния гаден Запад .... мхм ...

Абе смешка ти ли ше ми говориш за пропаганда и опорни точки, дето си изписал една страница от тези глупости.. Баси демагозите, баси чудото!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2014 10:14

Кашчей написа:
Значи не ти пука, че благодарение на САЩ си ислямизират светски арабски държави, важното е на Русия да и е зле!

Не го одобрявам, но няма да тръгна да се тръшкам.
Нещата се случват така, както трябва да бъде.
Не можем да се изправим срещу това.

Аз съм националист... Но не от прошляците на Волен, Боян Расате и т.н.
За мен е важно една враждебна на България страна, която има прекалено голямо влияние над нас и у нас, да се срине по-някакъв начин, за да се промени този враждебен курс на политиката и спрямо нас.

Ние, не можем сами да се справим с Русия... За това, трябва да подкрепяме тези, които могат. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2014 10:17

А САЩ нямат никакво влияние в България, никога не са били и няма да бъдат враждебно настроени спрямо нас, така ли?

Върни се в “Свободна зона”