Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 23 сеп 2015 23:44

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
icko65 написа:Е кой бе пич?Що са праиш на дева?Целия свят го призна -не видя!Само ти 1982 -не!

Хайде да не говориш от името на целия свят, а ?!

Що бе, нали целия свят е наложил санкции ан Русия, нали такив амантри слушам от година и половина? Нали целия свят бил изолирал Путин? Или викаш ако съм американска подметка мога да говоря така?

Доста неадекватна ирония, никъде не съм говорил от името на целия свят, това е ваш патент - на русофилите.

Това е патент първо на Вашингтон. Да цитирам ли американския президент или говорители?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 сеп 2015 23:44

icko65 написа:Не са нашите а вашите!Боли ма гъза от коя партия са.Станаха ли по западен модел капиталисти-да!Е..а ли майката на народа-да!По-добро ли е-НЕ!

В случая говориш само за себе си.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 сеп 2015 23:45

icko65 написа:
1982 написа:
icko65 написа:Е кой бе пич?Що са праиш на дева?Целия свят го призна -не видя!Само ти 1982 -не!

Ти си неспасяем!Гледай чети и готово!Не говоря от името на целия свят....само те насочвам щот си заблуден!

Ако ми дадеш 100 000 рубли, може и да се насоча в някоя по-правилна посока. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 сеп 2015 23:46

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Чакай смислен отговор, ако си нямаш работа. Аз още нямам отговор защо злите ссср-ци строиха болници и училища където мина Арабската пролет а Щатите и Коалициите не, ама и аз чакам отговор некъде към 4098-ма.

Айде, бе, дали и САЩ не построиха доста неща в Ирак и другите "жертви", ама не съм те видял досега да го изтъкваш това. Пак двуличие долавям.

Какво построиха Щатите в Ирак? В Либия? В Сърбия? Даже и армията на иракчаните не можаха да обучат, а им взеха една планина пари за своето оръжие, което не прибраха обратно.

Какво построиха ...... ами явно в Путиновите медии не се отразяват доста неща, как да знаеш ?! Там само глупости пише - за великия вожд-лилипут и вечно гадните и виновни за всичко САЩ. :lol: :lol:

Ами строиха, да, не знаеш ли? Захапвай морков и чети.

Визирах американското строителство.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 сеп 2015 23:46

1982 написа:Да, руската агресия в Афганистан създаде Ал Кайда, руско нищожество.

Ако не знаеш историята на Ал Кайда, почети малко, по време на чия военна агресия срещу мюсюлманския свят се пръква тя.

Ал - Каида беше създадена, за да подкрепя муджахидните, които бяха подкрепяни от американците.
Парите и обучението нужни за създаването на ал - Каида дойдоха от задокенаския хазяин.
И престани да слагаш мюсюлманския свят под общ знаменател, защото не е, преди да казваш кой какво да чете, отвори поне уикипедия и виж ученията и клоновете на исляма.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 сеп 2015 23:47

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Що бе, нали целия свят е наложил санкции ан Русия, нали такив амантри слушам от година и половина? Нали целия свят бил изолирал Путин? Или викаш ако съм американска подметка мога да говоря така?

Доста неадекватна ирония, никъде не съм говорил от името на целия свят, това е ваш патент - на русофилите.

Ма ти и не можеш да говориш щото целия свят е против вас!И запомни че малко трябва и Европа ще се обърне срещу США!Малко-като ракиен казан!Преобърне ли се матрияла и теква!Ракията..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 сеп 2015 23:48

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
HoUs4oOL написа:Пак питам колко човека изби Асад на верска основа, наложи ли шериата, направили никаба задължителен и защо християните бягаха от Ирак в Сирия, не сменяй темата, моля те.
Нали Сирия не била светска държава, айде докажи го.

Да чакам ли или пак Садам и Афганистан? :roll:

Мдам, разиграваш ми позната сценка .... като темата с универсалното оправдание - Исраилов. :lol: :lol:

Няма какво да чакаш, отдавна съм отговорил на тъпотията за светските и религиозните глупости. Много добре знаем защо любиш така страстно Асад. И няма нищо общо със светските и религиозни глупости. ;)

Никой не люби Асад бе, никой не любеше и Кадафи. Ама оная реч на Кадафи си я знаем. Явно пророк е бил човека.
Питаме защо поддържаме американската позиция, след като виждаме какво ни донесе тя, а не знаем кого ще искат да сложат за заместник. Руснаците и преди 10г си бяха дружки с Асад, що немаше бежанци насам?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 сеп 2015 23:48

1982 написа:Мдам, разиграваш ми позната сценка .... като темата с универсалното оправдание - Исраилов. :lol: :lol:

Няма какво да чакаш, отдавна съм отговорил на тъпотията за светските и религиозните глупости. Много добре знаем защо любиш така страстно Асад. И няма нищо общо със светските и религиозни глупости. ;)

Абсолютното ти невежество по въпроса е направо шокиращо, не за друго, ами защото имаш претенции и продължаваш да се напъваш.
Казваш неща, които после отказваш да подкрепиш с факти, ами бягаш от темата и бързаш да я смениш.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 сеп 2015 23:49

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Какво построиха ...... ами явно в Путиновите медии не се отразяват доста неща, как да знаеш ?! Там само глупости пише - за великия вожд-лилипут и вечно гадните и виновни за всичко САЩ. :lol: :lol:

Кажи какво построиха де?
После аз ще кажа за нечовешките санкции, благодарение на които не можеха да си хлорират питейната вода и хората измираха все едно сме в 17 век.

Ауууу .... тия зли янки. Сто на сто и Голодомор те го спретнаха, мръсниците му.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 сеп 2015 23:50

diplomat написа:
icko65 написа:Не са нашите а вашите!Боли ма гъза от коя партия са.Станаха ли по западен модел капиталисти-да!Е..а ли майката на народа-да!По-добро ли е-НЕ!

В случая говориш само за себе си.

Тц..За обеднелия български народ говоря!Принуден да емигрира за да храни семейство!Не да се разхожда като от клуба на богатите..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”