Pichichi написа:goshev написа:Uretsa написа:Платените лакеи, ако ще и 5 да изкарат избитите укропитеци, това няма да промени факта че, Укропитикия изгуби 1/5 от територията си, изгуби Крим, изгуби ресурсите си, изгуби производствените си мощности, изпадна в демографска криза, изпадна в икономическа криза, вече само към САЩ дължи към 200 млрд.
Пък вие си ги броите там 5 ли били, половин милион ли били. Хахахаха
Губи това, което създадоха троцкисите на територията на РИ.Тепърва и други псевдо дървави ще се сбогуват с части от територрията си, която никога не е била тяхна.
Хубаво! Това теб с какво ще те стопли? С какво ще ти направи живота по-добър?
С какво ще направи живота на най-добрия ти приятел по-добър? Да не отивам по-далеч.
Важно ти е да е на пук на някой ли? Путин че има малко ресурси да заграби и тези на съседите си ли?
Или пък след тази "победа" идва ред ние да нападнем Македония?
:-)
може да ти е смешно, но аз с кеф бих се включил за северна фиромия - можеш да ме наречеш копейка по този повод, както копейките ме наричат монархо-фашист :geek:
А за войната в Украйна - очеизвадно е, че стигнаха до ниво или-или - при това положение ми е трудно да повярвам, че или-то ще бъде Русия и тя ще иде курбан, а не Украйна. Елементарна демография, география, икономика и въоръжение. Затова колкото по-бързо украинците се откажат от напъните си, толкова по-малко територия ще им бъде отнета и с толкова по-малко условия ще бъде мирният договор. Гадничко, но винаги следва да има някой прецакан - в случая са те