Днес се усмихнах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес се усмихнах,защото... ?
Днес ебах и пафнах една кубинска! Страхотен ден за мен !
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
- becks32milan
- Контакти:
Долгопол написа:Днес ебах и пафнах една кубинска! Страхотен ден за мен !
Ей тва е повод

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Долгопол написа:Днес ебах и пафнах една кубинска! Страхотен ден за мен !
Това е приказка.

Попадна ми нещо от ултра компетентния форум "БГ мама" :
(без съкращения)
"Здравейте! Знам, че някои от вас ще подходят скептично, но имам въпрос, който не мога да задам на нито една приятелка или близка, и ще го задам анонимно тук.
С мъжът ми спим заедно под обща завивка, като той обикновено спи с гръб към мен. Нощно време той пръцка под юргана, понякога доста силно и винаги се караме по този въпрос. Аз крещя и се ядосвам, но той не престава да го прави. Пръцкайки той го прави на нивото на лявото ми коляно, и от известно време изпитвам болка в точно това коляно. Въпросът ми е дали е възможно да ми е разместил капачката по този начин, като ми пръцка на коляното. Говорих с него по този въпрос, и той ми каза, че това са пълни глупости и не е възможно, но аз не съм съвсем сигурна. Възможно ли е да ми контузи коляното, като пръцка на него?
ВЪПРОСЪТ Е СЪВСЕМ РЕАЛЕН, ТОВА НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА И НЕ Е ИЗМИСЛИЦА. "
без коментар
(без съкращения)
"Здравейте! Знам, че някои от вас ще подходят скептично, но имам въпрос, който не мога да задам на нито една приятелка или близка, и ще го задам анонимно тук.
С мъжът ми спим заедно под обща завивка, като той обикновено спи с гръб към мен. Нощно време той пръцка под юргана, понякога доста силно и винаги се караме по този въпрос. Аз крещя и се ядосвам, но той не престава да го прави. Пръцкайки той го прави на нивото на лявото ми коляно, и от известно време изпитвам болка в точно това коляно. Въпросът ми е дали е възможно да ми е разместил капачката по този начин, като ми пръцка на коляното. Говорих с него по този въпрос, и той ми каза, че това са пълни глупости и не е възможно, но аз не съм съвсем сигурна. Възможно ли е да ми контузи коляното, като пръцка на него?
ВЪПРОСЪТ Е СЪВСЕМ РЕАЛЕН, ТОВА НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА И НЕ Е ИЗМИСЛИЦА. "

без коментар

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Сесията приключи успешно 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
-
- Контакти:
Обратно вкъщи след 17 дни във Великобритания. Нямам търпение да се върна отново там
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Stahlgewitter
- Контакти:
AnalBreaker написа:Обратно вкъщи след 17 дни във Великобритания. Нямам търпение да се върна отново там
Доста кофти прозвуча,но пък те разбирам.

- shumkar_44
- Контакти:
Кафявата субстанция в асансьора ни (поне този път) се оказа разтопен шоколад.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Кафявата субстанция в асансьора ни (поне този път) се оказа разтопен шоколад.
Моля споделете как стигнахте до това заключение този, а и предните случаи. Любопитно ми е.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."