за мухата отговор а е.........megan fox написа:ozzmozisa написа:меганфокс. позна.несъм търаджия,но ти си виждал танк само на картинка,понеже когато си подарихме танковете на македония-ти още си бил в чреслата на баща си.а ти дали ще се размажеш в танк или другаде-божа работа.но знай от дедо си чедо-който търси намира.не ти го пожелавам.а знаеш ли кое е първото нещо,минаващо през главата на муха ,блъскаща се в предното стъкло на автомобил движещ се по магистрала
Айде да не говориш наизуст, става ли?!![]()
Аз ако съм виждал танк само на картинка, значи ти си един форумен бот и изобщо не си истински човек!
Мери си малко приказките, че малко ми трябва да те емна...
Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
[center]
[/center]
[/center]Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
ozzmozisa написа:за мухата отговор а е.........megan fox написа:ozzmozisa написа:меганфокс. позна.несъм търаджия,но ти си виждал танк само на картинка,понеже когато си подарихме танковете на македония-ти още си бил в чреслата на баща си.а ти дали ще се размажеш в танк или другаде-божа работа.но знай от дедо си чедо-който търси намира.не ти го пожелавам.а знаеш ли кое е първото нещо,минаващо през главата на муха ,блъскаща се в предното стъкло на автомобил движещ се по магистрала
Айде да не говориш наизуст, става ли?!![]()
Аз ако съм виждал танк само на картинка, значи ти си един форумен бот и изобщо не си истински човек!
Мери си малко приказките, че малко ми трябва да те емна...
...жаба, която да е изяде! Квак!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и.

[center]
[/center]
ozzmozisa написа:първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и.![]()
![]()
Явно от опит знаеш...
ти чувал ли си за ц е н т р о б е ж н а сила.и нямаш чувство за хумор.megan fox написа:ozzmozisa написа:първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и.![]()
![]()
Явно от опит знаеш...
[center]
[/center]
ozzmozisa написа:megan fox написа:ozzmozisa написа:първото нещо което минава на муха блъсната от автомобил на магистрала е-г ъ з а и.![]()
![]()
Явно от опит знаеш...
ти чувал ли си за ц е н т р о б е ж н а сила.и нямаш чувство за хумор.
Да, чувал съм.
А колкото до чувството ми за хумор.. определено имам такова, когато не съм в заядливо настроение!
мегане.ти си на всяко гърне похлупак.много си отворен бе пич-като копърка с тесла.

[center]
[/center]
[/center]- DDFC_Supporter
- Контакти:
megan fox написа:Тони Шумахер написа:П/П Май-май лятото ще заобиколя Варна..![]()
![]()
"Ние сме на всеки колометър, от тук до края на света!"![]()
![]()
![]()
Шегата настрана, ако ще заобикаляш дадени региони и градове... избягвай Добрич! Видиш ли регистрация с ТХ бягай надалеч! Тия тексасците (техеранците) не са добре с главата! Понеже у смотаното си село имат 4 светофара, от които само един работи и си нямат никаква представа какво се случва при натоварен трафик! Да не говорим да очакваш някаква колегиалност от ТХ! Просто забрави! Далеч по-евроятно е да видиш по улицата да върви евреин, който да хвърля пари, а след като да върви арменец, който да ги събира и да му ги връща, отколкото шофьор с тексаска регистрация да прояви колегиалност на пътя! Каквото са перничани за софианците, това са добричлии за нас! - пълен ужас!
Мишок, не спряхте да си избивате копмекслите с това ТХ. Бившите ми колеги (Варненци) бяха шофьори на бусове с ТХ, еми попиляха ги...Че не беше селянин стой си на село и т.н. , а той човека много повече варненец от повечето там. Научете се да спирате на СТОП-вете и после говорете, че ми е писнало от комплесарски нападки от ваша страна!Големите шофьори, като им спре един светофар-хаос, като падне 2 капки дъжд-хаос, за сняг да не говорим, 5 години във Варна ми бяха достатъчни за да писне от " шофьори", поне не заблуждавай хората.
САМО ДОБРУДЖА!!
DDFC_Supporter написа:megan fox написа:Тони Шумахер написа:П/П Май-май лятото ще заобиколя Варна..![]()
![]()
"Ние сме на всеки колометър, от тук до края на света!"![]()
![]()
![]()
Шегата настрана, ако ще заобикаляш дадени региони и градове... избягвай Добрич! Видиш ли регистрация с ТХ бягай надалеч! Тия тексасците (техеранците) не са добре с главата! Понеже у смотаното си село имат 4 светофара, от които само един работи и си нямат никаква представа какво се случва при натоварен трафик! Да не говорим да очакваш някаква колегиалност от ТХ! Просто забрави! Далеч по-евроятно е да видиш по улицата да върви евреин, който да хвърля пари, а след като да върви арменец, който да ги събира и да му ги връща, отколкото шофьор с тексаска регистрация да прояви колегиалност на пътя! Каквото са перничани за софианците, това са добричлии за нас! - пълен ужас!
Мишок, не спряхте да си избивате копмекслите с това ТХ. Бившите ми колеги (Варненци) бяха шофьори на бусове с ТХ, еми попиляха ги...Че не беше селянин стой си на село и т.н. , а той човека много повече варненец от повечето там. Научете се да спирате на СТОП-вете и после говорете, че ми е писнало от комплесарски нападки от ваша страна!Големите шофьори, като им спре един светофар-хаос, като падне 2 капки дъжд-хаос, за сняг да не говорим, 5 години във Варна ми бяха достатъчни за да писне от " шофьори", поне не заблуждавай хората.
Ох, милия, сигурно трябва да ти се извинява, че 90% от шофьорите с регистрация ТХ карат кошмарно, не спазват правилата за движение, не използват мигачи, когато сменят лентата, не си гледат в огледалата и тръгват да сменят лентата, докато някой ги изпреварва, ако се случи някой светофар да не бачка и да има регулировчик не знаят какво да правят, от най-дясната лента правите леви завои и обратното... да продължавам ли да изброявам?
- DDFC_Supporter
- Контакти:
megan fox написа:DDFC_Supporter написа:megan fox написа:
Ох, милия, сигурно трябва да ти се извинява, че 90% от шофьорите с регистрация ТХ карат кошмарно, не спазват правилата за движение, не използват мигачи, когато сменят лентата, не си гледат в огледалата и тръгват да сменят лентата, докато някой ги изпреварва, ако се случи някой светофар да не бачка и да има регулировчик не знаят какво да правят, от най-дясната лента правите леви завои и обратното... да продължавам ли да изброявам?
За половината неща съм съгласен, но това са неща които правят не само ТХ, масово колите с др. регистации го правят, СС, Р, А, Х, Т,т.н. ти виждал ли си В в София ами описанието ти горе за нашия тип на каране е на 90% същия, обяснението е, че когато не познаваш къде отиваш и се заблееш правиш такива глупости...В Добрич като ме засичат В заради забляване да ругая и аз на град ли? Преди 3 години до Търговище един идиот ме нацели отзад.....познай - "В"...идиота си е идиот ако искаш и калифониийска регистрация да му сложиш, но спрете с това ТХ...
ПП. Осведоми се малко поне колко светофара има в Добрич, може да не е като при вас...ама има разлика от 1 работещ и от 23,
САМО ДОБРУДЖА!!