22 юни,1941, 04.00 ч - началото на план"Барбароса"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: 22 юни,1941, 04.00 ч - началото на план"Барбароса"!

Мнениеот Lyubaka01 » 23 юни 2011 12:18

Gateca написа:Копирах го, но нали е по темата. Направих го като цитат, както си му е ред!

IИ ти си съгласен с това, което си цитирал?!?!

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 23 юни 2011 14:24

BEROE 88 написа:На всички подкрепящи съветската пияна сган искам да им кажа,че са антибългари. Най-глупавото мислене е,че
щом не обичаш Русия,СССР,комунизма и т.н значи си фашист или нацист,а това просто те прави патриот.Писна ми от слагачи в тая страна.Вървете да говорите за съветски армии и тем подобни глупости на над 200 хиляди убити по лагери за 45 години и сумати с разбити съдби.Няма добра диктатура-няма значение дали е комунизъм или нацизъм.Обаче не може да заклеймяваш едното а на другото да казваш освобождение.Жертвите на комунизма са над 150 милиона и зверствата му са десетократно по големи от нацизма и фашизма,обаче историята се пише от победителите.Имам чувството,че повечето хора си формират мнение за събитията от някакви малоумни учебници по история и пропагандни комунистически книги пълни с митове и откровени лъжи.Имат милост към някакви съветски пияни въшливци дето умрели уж за свободата на Европа,а не ви пука за безброй изтрепани българи по концлагери и затвори заради същите 'освободители'.Нямало е правилен избор във тая война на античовешки идеологии.Най ме е яд когато някой каже че Съветите спасили света от Хитлер.Спасиха го,ама света не можа да се спаси от комунизма който изби милиони хора и конктретно за нас унищожи проспериращото Царство България и го замени с 45 годишен терор и зомбиране с античовешкия комунизъм погубил българското национално самосъзнание и цвета на нацията.Заради това сега сме някаква инертна маса,която вярва все още на митове и легенди,а не на истинската история.Това ми е мнението.Твърдо съм против възхваляване на съветската въшлива орда,както и на Хитлер.Аз съм българин и гледам България.А фактите са,че след идването на комунистите силната и просперираща България беше унищожена и затова сега сме на тоя хал.Разберете веднъж за винаги,че историята се пише от победителите и отворете съзнанието си стига с това зомбиране.Все пак вече е 2011 година и такива елементарни мисли ,че ни били спасили някакви пияници са просто неадекватни.

ТОВА КАЗВА ВСИЧКО. ЕВАЛА.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юни 2011 21:37

DALEBOTEV написа:
BEROE 88 написа:На всички подкрепящи съветската пияна сган искам да им кажа,че са антибългари. Най-глупавото мислене е,че
щом не обичаш Русия,СССР,комунизма и т.н значи си фашист или нацист,а това просто те прави патриот.Писна ми от слагачи в тая страна.Вървете да говорите за съветски армии и тем подобни глупости на над 200 хиляди убити по лагери за 45 години и сумати с разбити съдби.Няма добра диктатура-няма значение дали е комунизъм или нацизъм.Обаче не може да заклеймяваш едното а на другото да казваш освобождение.Жертвите на комунизма са над 150 милиона и зверствата му са десетократно по големи от нацизма и фашизма,обаче историята се пише от победителите.Имам чувството,че повечето хора си формират мнение за събитията от някакви малоумни учебници по история и пропагандни комунистически книги пълни с митове и откровени лъжи.Имат милост към някакви съветски пияни въшливци дето умрели уж за свободата на Европа,а не ви пука за безброй изтрепани българи по концлагери и затвори заради същите 'освободители'.Нямало е правилен избор във тая война на античовешки идеологии.Най ме е яд когато някой каже че Съветите спасили света от Хитлер.Спасиха го,ама света не можа да се спаси от комунизма който изби милиони хора и конктретно за нас унищожи проспериращото Царство България и го замени с 45 годишен терор и зомбиране с античовешкия комунизъм погубил българското национално самосъзнание и цвета на нацията.Заради това сега сме някаква инертна маса,която вярва все още на митове и легенди,а не на истинската история.Това ми е мнението.Твърдо съм против възхваляване на съветската въшлива орда,както и на Хитлер.Аз съм българин и гледам България.А фактите са,че след идването на комунистите силната и просперираща България беше унищожена и затова сега сме на тоя хал.Разберете веднъж за винаги,че историята се пише от победителите и отворете съзнанието си стига с това зомбиране.Все пак вече е 2011 година и такива елементарни мисли ,че ни били спасили някакви пияници са просто неадекватни.

ТОВА КАЗВА ВСИЧКО. ЕВАЛА.[/quote ]
Приключвам темата с отговор на горната простотия.СССР нито иска тази война,нито са виновни за нея.Прословутите западни посрани демократи си играят на пионки,в резултат на което Хитлер завзема Европа!За германците може да е било борба на идеология,но за руснаците е битка за родната земя,семейство и дом!Защото военните им загуби са 6.5 млн-другите 20 млн са избити жени,деца и невинни хора!Това са 20 милиона,и ако някой е толкова тъп,да не може да схване-негов проблем!!!България е част от Оста и храни 5 години тези,които избиват семействата им!Как да се отнасят,като с приятели?Относно пияната сган-Вермахта е не-по-малко употребяващ алкохол,както и съвременните германци и англичани!Темата е за битката Германия-СССР,а не за идиотите Сталин и Хитлер!Сталин прави всичко възможно Съветите да загубят тази война,така и немски шпионин не можеше да нареди неЩата!Щото е бил тъпанар,както и другия мустакат!Но темата е за обикновените хора,които,както винаги опират пешкира.Какво е виновен селянинът от Житомир или селянинът от Бавария,че са принудени да се избият едни-други като кучета в името на какво?Но такива като вас не могат да схванат трагедиите на хората,неграмотността и ограничеността ви пречи!Вермахта е най-мощната военна машина,създавана някога-обаче пияната сган я измете!И затова само може да гледате и да завиждате!Това са велики нации,а ние сме в миманса...И аз им завиждам,като гледам какво правят на всеки 9 май и как си почитат историята и ветераните,пък ний на 3 март сме жалка картинка!Между впрочем-на предния 9 май Меркел беше гост на Медведев на Парада на победата.Схващате ли какво означава това?
Съмнявам се.Плачете си за великата царска България,но не забравяйте,че когато някой е нахлул в земята ти и беси децата ти на телени клупчета,имаш пълното право да отвърнеш на удара.И никой не може да ти държи каквато и да е сметка за това!Да би мирно седяло-не би чудо видяло,не така ли казва поговорката?Какво не бих дал ние да сме нация,като пияната сган или съперникът ѝ...
Но ние сме си просто посерковци!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 24 юни 2011 22:35

Ето това последното наистина казва всичко.
Еваларка на авторчето за хубавата тема. Жалко, че пак я побългарихме. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2011 00:05

Синьо сърце написа: Приключвам темата с отговор на горната простотия.СССР нито иска тази война,нито са виновни за нея.Прословутите западни посрани демократи си играят на пионки,в резултат на което Хитлер завзема Европа!За германците може да е било борба на идеология,но за руснаците е битка за родната земя,семейство и дом!Защото военните им загуби са 6.5 млн-другите 20 млн са избити жени,деца и невинни хора!Това са 20 милиона,и ако някой е толкова тъп,да не може да схване-негов проблем!!!България е част от Оста и храни 5 години тези,които избиват семействата им!Как да се отнасят,като с приятели?Относно пияната сган-Вермахта е не-по-малко употребяващ алкохол,както и съвременните германци и англичани!Темата е за битката Германия-СССР,а не за идиотите Сталин и Хитлер!Сталин прави всичко възможно Съветите да загубят тази война,така и немски шпионин не можеше да нареди неЩата!Щото е бил тъпанар,както и другия мустакат!Но темата е за обикновените хора,които,както винаги опират пешкира.Какво е виновен селянинът от Житомир или селянинът от Бавария,че са принудени да се избият едни-други като кучета в името на какво?Но такива като вас не могат да схванат трагедиите на хората,неграмотността и ограничеността ви пречи!Вермахта е най-мощната военна машина,създавана някога-обаче пияната сган я измете!И затова само може да гледате и да завиждате!Това са велики нации,а ние сме в миманса...И аз им завиждам,като гледам какво правят на всеки 9 май и как си почитат историята и ветераните,пък ний на 3 март сме жалка картинка!Между впрочем-на предния 9 май Меркел беше гост на Медведев на Парада на победата.Схващате ли какво означава това?
Съмнявам се.Плачете си за великата царска България,но не забравяйте,че когато някой е нахлул в земята ти и беси децата ти на телени клупчета,имаш пълното право да отвърнеш на удара.И никой не може да ти държи каквато и да е сметка за това!Да би мирно седяло-не би чудо видяло,не така ли казва поговорката?Какво не бих дал ние да сме нация,като пияната сган или съперникът ѝ...
Но ние сме си просто п******вци!

"Плачете си за великата царска България,но не забравяйте,че когато някой е нахлул в земята ти и беси децата ти на телени клупчета,имаш пълното право да отвърнеш на удара."
Последен коментар и от мен!
Януари 43-та.Село Красновка.13 бойци от една рота,130-ти полк,44-та стрелкова дивизия.Сражават се в обкръжение,докато немците не запалват плевнята,в която се намират.На поканата да се предадат в плен НИКОЙ не отговаря!Всички изгарят!Но за две седмици нанасят огромни загуби на врага!
Владимир Василиев
Евгений Котов
Кимарай Кубакаев
Афанасий Курбаев
Иван Ликунов
Николай Немировски
Иван Полухин
Зубай Утягулов
Константин Поляков
Николай Севрюков
Иван Седов
Николай Тарасенко
Николай Сирин
Наградени посмъртно със званието "Герой на Съветския Съюз"!
Вие можете ли да го направите?Не!Защото,за да хванеш автомата ти трябват 10 пръста,а не две показалчета,за да чаткаш по клавишчетата!И като не можете да го направите,не хулете,а запалете една свещичка,помолете се и кажете:"Вечна им памет!"

Върни се в “Свободна зона”