Gateca написа:Копирах го, но нали е по темата. Направих го като цитат, както си му е ред!
IИ ти си съгласен с това, което си цитирал?!?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gateca написа:Копирах го, но нали е по темата. Направих го като цитат, както си му е ред!
BEROE 88 написа:На всички подкрепящи съветската пияна сган искам да им кажа,че са антибългари. Най-глупавото мислене е,че
щом не обичаш Русия,СССР,комунизма и т.н значи си фашист или нацист,а това просто те прави патриот.Писна ми от слагачи в тая страна.Вървете да говорите за съветски армии и тем подобни глупости на над 200 хиляди убити по лагери за 45 години и сумати с разбити съдби.Няма добра диктатура-няма значение дали е комунизъм или нацизъм.Обаче не може да заклеймяваш едното а на другото да казваш освобождение.Жертвите на комунизма са над 150 милиона и зверствата му са десетократно по големи от нацизма и фашизма,обаче историята се пише от победителите.Имам чувството,че повечето хора си формират мнение за събитията от някакви малоумни учебници по история и пропагандни комунистически книги пълни с митове и откровени лъжи.Имат милост към някакви съветски пияни въшливци дето умрели уж за свободата на Европа,а не ви пука за безброй изтрепани българи по концлагери и затвори заради същите 'освободители'.Нямало е правилен избор във тая война на античовешки идеологии.Най ме е яд когато някой каже че Съветите спасили света от Хитлер.Спасиха го,ама света не можа да се спаси от комунизма който изби милиони хора и конктретно за нас унищожи проспериращото Царство България и го замени с 45 годишен терор и зомбиране с античовешкия комунизъм погубил българското национално самосъзнание и цвета на нацията.Заради това сега сме някаква инертна маса,която вярва все още на митове и легенди,а не на истинската история.Това ми е мнението.Твърдо съм против възхваляване на съветската въшлива орда,както и на Хитлер.Аз съм българин и гледам България.А фактите са,че след идването на комунистите силната и просперираща България беше унищожена и затова сега сме на тоя хал.Разберете веднъж за винаги,че историята се пише от победителите и отворете съзнанието си стига с това зомбиране.Все пак вече е 2011 година и такива елементарни мисли ,че ни били спасили някакви пияници са просто неадекватни.
DALEBOTEV написа:BEROE 88 написа:На всички подкрепящи съветската пияна сган искам да им кажа,че са антибългари. Най-глупавото мислене е,че
щом не обичаш Русия,СССР,комунизма и т.н значи си фашист или нацист,а това просто те прави патриот.Писна ми от слагачи в тая страна.Вървете да говорите за съветски армии и тем подобни глупости на над 200 хиляди убити по лагери за 45 години и сумати с разбити съдби.Няма добра диктатура-няма значение дали е комунизъм или нацизъм.Обаче не може да заклеймяваш едното а на другото да казваш освобождение.Жертвите на комунизма са над 150 милиона и зверствата му са десетократно по големи от нацизма и фашизма,обаче историята се пише от победителите.Имам чувството,че повечето хора си формират мнение за събитията от някакви малоумни учебници по история и пропагандни комунистически книги пълни с митове и откровени лъжи.Имат милост към някакви съветски пияни въшливци дето умрели уж за свободата на Европа,а не ви пука за безброй изтрепани българи по концлагери и затвори заради същите 'освободители'.Нямало е правилен избор във тая война на античовешки идеологии.Най ме е яд когато някой каже че Съветите спасили света от Хитлер.Спасиха го,ама света не можа да се спаси от комунизма който изби милиони хора и конктретно за нас унищожи проспериращото Царство България и го замени с 45 годишен терор и зомбиране с античовешкия комунизъм погубил българското национално самосъзнание и цвета на нацията.Заради това сега сме някаква инертна маса,която вярва все още на митове и легенди,а не на истинската история.Това ми е мнението.Твърдо съм против възхваляване на съветската въшлива орда,както и на Хитлер.Аз съм българин и гледам България.А фактите са,че след идването на комунистите силната и просперираща България беше унищожена и затова сега сме на тоя хал.Разберете веднъж за винаги,че историята се пише от победителите и отворете съзнанието си стига с това зомбиране.Все пак вече е 2011 година и такива елементарни мисли ,че ни били спасили някакви пияници са просто неадекватни.
Синьо сърце написа: Приключвам темата с отговор на горната простотия.СССР нито иска тази война,нито са виновни за нея.Прословутите западни посрани демократи си играят на пионки,в резултат на което Хитлер завзема Европа!За германците може да е било борба на идеология,но за руснаците е битка за родната земя,семейство и дом!Защото военните им загуби са 6.5 млн-другите 20 млн са избити жени,деца и невинни хора!Това са 20 милиона,и ако някой е толкова тъп,да не може да схване-негов проблем!!!България е част от Оста и храни 5 години тези,които избиват семействата им!Как да се отнасят,като с приятели?Относно пияната сган-Вермахта е не-по-малко употребяващ алкохол,както и съвременните германци и англичани!Темата е за битката Германия-СССР,а не за идиотите Сталин и Хитлер!Сталин прави всичко възможно Съветите да загубят тази война,така и немски шпионин не можеше да нареди неЩата!Щото е бил тъпанар,както и другия мустакат!Но темата е за обикновените хора,които,както винаги опират пешкира.Какво е виновен селянинът от Житомир или селянинът от Бавария,че са принудени да се избият едни-други като кучета в името на какво?Но такива като вас не могат да схванат трагедиите на хората,неграмотността и ограничеността ви пречи!Вермахта е най-мощната военна машина,създавана някога-обаче пияната сган я измете!И затова само може да гледате и да завиждате!Това са велики нации,а ние сме в миманса...И аз им завиждам,като гледам какво правят на всеки 9 май и как си почитат историята и ветераните,пък ний на 3 март сме жалка картинка!Между впрочем-на предния 9 май Меркел беше гост на Медведев на Парада на победата.Схващате ли какво означава това?
Съмнявам се.Плачете си за великата царска България,но не забравяйте,че когато някой е нахлул в земята ти и беси децата ти на телени клупчета,имаш пълното право да отвърнеш на удара.И никой не може да ти държи каквато и да е сметка за това!Да би мирно седяло-не би чудо видяло,не така ли казва поговорката?Какво не бих дал ние да сме нация,като пияната сган или съперникът ѝ...
Но ние сме си просто п******вци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта