Messi_fan написа:Tommi написа:Имайте предвид, че по територия Калифорния е по-голяма от Германия, населението е горе-долу колкото на Полша, а икономиката е колкото тази на Франция, даже малко по-голяма.Така че съвсем спокойно може да си съществува като отделна държава.
Но е въпрос на сложни анализи и оценки дали предимствата ще са повече от недостатъците.
Именно. Това е най-притеснителното, че могат да го направят. А от там кой знае какво следва. Аляска ? Тексас? Лично аз не съм съгласен един от нашите партньори и братя в НАТО да е разграден двор и разпасана команда. Вие какво мислите ?
Не знам, кой тъмнозелен определяш като твой брат, аз лично, братя негри, турци и цигани нямам. Те може да са ни съюзник, но братя извън България и хора определящи се като българи нямаме. Както се казваше в една книга "разликата между съюзниците и враговете е, че когато шпионираме съюзниците го правим по-внимателно. В момента май няма страна по света, която да не е разграден двор. За любимата ти Русия, има клипчета в нета, виж статистиката за хомосексуалистите в руската армия, виж им пиянските клипчета. Виж процента наркомани употребяващи крокодил. Американците са същатата стока.
Единствено не трябва да позволяваме българи да се бият с българи заради външни интереси.
По темата не вярвам да се отделят. Еднакво трудно е да се излезе от РФ и САЩ, без гражданска война или революция ми се струва невъзможно. Разцепването на СССР, също не е изключение, поне според мен.