Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот pampi » 09 май 2016 16:15

diplomat написа:
pampi написа:И кои са користните ми цели бе, еничарино? Ти лично какво си дал на тая държава бе, че се вихриш тука като партиен секретар и ръсиш простотии? За срам ще ми говориш, лицемер!

Да си прокарваш опорните точки, мръсен "социалистически" отпадък! Имам време и много ще дам, пък не си ти човека, който ще ме съди! Аман от "славяни" и руски подлоги - за вас има специално място в пъкъла, мерзавци долни!

Така ли стана... :lol:
Още си на отглеждане от "социалистически" отпадъци и имаш време да разбереш, че нищо няма да дадеш, защото си едно празноглаво плямпало. И не ми говори за пъкъл бе, безбожник! Ти хал-хабер си нямаш от света, на две магарета слама не можеш да ща разделиш. Има време да разбереш каква тотална щета си и колко си безполезен и за себе си и за обществото.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 16:16

pampi написа:
1982 написа:
pampi написа:тази дрислива Европа...

Срамуваш ли се от тази "дрислива Европа", азиатски боклук, руско лайно такова, а ??!

Ей, капанец, ти за българин ли се имаш, бе, ревльо? Истината боли а, гейче? Надриска ли се Европа пред Ердоган и мюслитата? Надриска се! За теб пишман европееца сложиха още ограничения, щото си "втора ръка". Целувай им задника, за едно старо Ауди и милостиня от 200-300 евро, мекере!

На всеки е ясно, че демонстративната хомофобия е сериозен признак на скрит хомосексуализъм. И всички които тук скачат срещу педалите и обявяват другите за такива, най-вероятно тайно мечтаят за мъжки ласки и мъжки атрибути.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 16:16

Още малко от Петербург:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

За съжаление снимките са много разпръснати и трудно се намират, по-късно довечера ще пусна повече и от Русия, и от други градове.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 16:17

diplomat написа:
fcb_bg написа:Кой ти го натрапва бе, затваряш форума и толкова. Като гледам има доста българи, които не се обиждат.

Ти нали беше истински българин? Защо празнуваш чужди паради и не се интересуваш от българските такива? Срам и позор.

Ти тъп ли си бе? Как да не се интерсувам от български празници, нали писах за парада на 6-ти и съм казвал, че слагам българско знаме на терсата на всеки национален празник, но никога не съм слагал руско.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 16:19

demy27 написа:
pampi написа:
1982 написа:

Срамуваш ли се от тази "дрислива Европа", азиатски боклук, руско лайно такова, а ??!

Ей, капанец, ти за българин ли се имаш, бе, ревльо? Истината боли а, гейче? Надриска ли се Европа пред Ердоган и мюслитата? Надриска се! За теб пишман европееца сложиха още ограничения, щото си "втора ръка". Целувай им задника, за едно старо Ауди и милостиня от 200-300 евро, мекере!

На всеки е ясно, че демонстративната хомофобия е сериозен признак на скрит хомосексуализъм. И всички които тук скачат срещу педалите и обявяват другите за такива, най-вероятно тайно мечтаят за мъжки ласки и мъжки атрибути.

Това е най-малоумният аргумент, измислен от откровен психопат и лансиран където хване дикиш . Я ся обясни как аз щото съм се гаврел във форума на Реал Мадрид, значи съм скрит мадридист. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:20

pampi написа:
diplomat написа:
pampi написа:И кои са користните ми цели бе, еничарино? Ти лично какво си дал на тая държава бе, че се вихриш тука като партиен секретар и ръсиш простотии? За срам ще ми говориш, лицемер!

Да си прокарваш опорните точки, мръсен "социалистически" отпадък! Имам време и много ще дам, пък не си ти човека, който ще ме съди! Аман от "славяни" и руски подлоги - за вас има специално място в пъкъла, мерзавци долни!

Така ли стана... :lol:
Още си на отглеждане от "социалистически" отпадъци и имаш време да разбереш, че нищо няма да дадеш, защото си едно празноглаво плямпало. И не ми говори за пъкъл бе, безбожник! Ти хал-хабер си нямаш от света, на две магарета слама не можеш да ща разделиш. Има време да разбереш каква тотална щета си и колко си безполезен и за себе си и за обществото.

Виждам ти какъв хабер имаш. :lol: Айде ходи да трейдваш в гадните капиталистически и западни пазари. :lol: Ебати жалкия боклук си ти, честно. Нямаш срам от нищо - типична черта за жалките комунисти от типа Фидел Кастро (Часовника) и Че Гевара (Пурата). За пореден път - срам и позор.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 16:21

1982 написа:
pampi написа:
1982 написа:

Да, аз съм българин, за всеки случай много повече от теб. ;)

Къде беше оня ден, защо не пусна тема за нашия парад, щом толкова се радваш на военните паради ?? Нали си големият българин, не като мен, "гейче", "пишман европеец" и т.н. ?! ;) ;)

Подмокри ли се днес от възбуда, докато с трепет и вълнение гледаше ЧУЖДИЯ парад ??!

Капанец, ако ти си българин, тежко и на майка България! С такива българи като теб, на нея врагове не и трябват! Изкарай някоя друга година в служба на Родината, закълни се пред бойните знамена на прадедите ни, па тогава се напъни да се наречеш българин!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:25

fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:Кой ти го натрапва бе, затваряш форума и толкова. Като гледам има доста българи, които не се обиждат.

Ти нали беше истински българин? Защо празнуваш чужди паради и не се интересуваш от българските такива? Срам и позор.

Ти тъп ли си бе? Как да не се интерсувам от български празници, нали писах за парада на 6-ти и съм казвал, че слагам българско знаме на терсата на всеки национален празник, но никога не съм слагал руско.

Не си пуснал тема за Гергьовден, ама виж когато е за Русия - първа писта... Лъжете и мажете, ама не ви се получава.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 16:25

pampi написа:Капанец, ако ти си българин, тежко и на майка България! С такива българи като теб, на нея врагове не и трябват! Изкарай някоя друга година в служба на Родината, закълни се пред бойните знамена на прадедите ни, па тогава се напъни да се наречеш българин!

Може и да съм се клел, не знам как реши, че не съм, но това е друга тема.

А теб не те знам в какво си се клел, но явно е било голям фалш, като те гледам какъв върл чуждопоклонник си и как обиждаш континента, на който живееш. "Дрисливата" Европа е дала на света толкова, колкото лайняната ти любимка от Азия не може и да сънува. ;) ;) 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:27

pampi написа:Капанец, ако ти си българин, тежко и на майка България! С такива българи като теб, на нея врагове не и трябват! Изкарай някоя друга година в служба на Родината, закълни се пред бойните знамена на прадедите ни, па тогава се напъни да се наречеш българин!

Кво си дал ти, бе, мършо?!?! Такива, дето само знаят да се величаят, са ми ясни какво са направили - кръгла НУЛА. Брой си стотинките и залагай във Форекс, мишко заспала.

Върни се в “Свободна зона”