Имало ли е робство в османската империя?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Имало ли е робство в османската империя?
Аз държа да съм РОБ! Това ме прави горд и велик българин.Само чрез робство ще успеем да стигнем развитите държави. Никоя друга нация не иска да е робска,но ние си го искаме и ще продължим да си го желаем.Само така другите нации ще ни "уважават",като една робска нация!
-
Soulen написа:Е Израел, ако владееха САщ, толкова ли не могат да си вземат някоя по-хубава територийка, а стоят в тая пустиня. Ако бяха такива шефчета можеха да избият арабите в околността, току виж извършили добро дело
Ционистите готвят план именно да изкупят българската земя и да настанят евреите тук! Българската земя е много хубава и чрез този продължителен 26 годинишен геноцид ционистите гледат да прогонят колкото се може повече българи навън!

Затова съм против САЩ, Израел, ЕС и Турция!

О, неразумни робе ! Защо се срамуваш да се наречеш роб .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
donald_cook написа:Soulen написа:Е Израел, ако владееха САщ, толкова ли не могат да си вземат някоя по-хубава територийка, а стоят в тая пустиня. Ако бяха такива шефчета можеха да избият арабите в околността, току виж извършили добро дело
Ционистите готвят план именно да изкупят българската земя и да настанят евреите тук! Българската земя е много хубава и чрез този продължителен 26 годинишен геноцид ционистите гледат да прогонят колкото се може повече българи навън!![]()
Затова съм против САЩ, Израел, ЕС и Турция!
Да, те Израел толкова се обичат с Турция.

donald_cook написа:Soulen написа:Е Израел, ако владееха САщ, толкова ли не могат да си вземат някоя по-хубава територийка, а стоят в тая пустиня. Ако бяха такива шефчета можеха да избият арабите в околността, току виж извършили добро дело
Ционистите готвят план именно да изкупят българската земя и да настанят евреите тук! Българската земя е много хубава и чрез този продължителен 26 годинишен геноцид ционистите гледат да прогонят колкото се може повече българи навън!![]()
Затова съм против САЩ, Израел, ЕС и Турция!![]()
Добре, че бЕх аз, да те подсетя за опорните точки, че почна да ги пропускаш напоследък.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
diplomat написа:Да, те Израел толкова се обичат с Турция.
Ами обичат се , САЩ е създадена от еврейската ционистка клика , която десетилетия наред правеше Турция силна държава с цел да я противипостави на православните християнски народи като нашия!Факт!
Но скоро 1/3 от тяхната територия ще се създаде държава Кюрдистан!
Туркия ке падне!
donald_cook написа:diplomat написа:Да, те Израел толкова се обичат с Турция.
Ами обичат се , САЩ е създадена от еврейската ционистка клика , която десетилетия наред правеше Турция силна държава с цел да я противипостави на православните християнски народи като нашия!Факт!
Туркия ке падне!
Евреите повече ненавиждат чалмите, не знам какво ми лафиш.

diplomat написа:donald_cook написа:diplomat написа:Да, те Израел толкова се обичат с Турция.
Туркия ке падне!
Евреите повече ненавиждат чалмите, не знам какво ми лафиш.
Аз мисля, че си струва да пренебрегнат тая омраза, в името на това да се справят с могъщия си общ враг в лицето на България. Време е и Русия да влезе в антибългарската коалиция на САЩ, ЕС, Турция, Израел, ескимосите и чунгучанците. Тогава поне биха имали шанс срещу нас

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Имало ли е робство в руската империя?

-
donald_cook написа:diplomat написа:Да, те Израел толкова се обичат с Турция.
Туркия ке падне!
тролче,прегледа ли се? Явно хапчетата не са ти подействали още щом продължаваш да бълваш глупости.Вземи се успокой,легни си и утре като се събудиш няма да помниш нищо и ще се чувстваш като ИСТИНСКИ РОБ,в същност какъвто си