Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 22:42

blue avalanche написа:
1982 написа:Аз имам само един въпрос - ако това се окаже лъжа (в което съм убеден), ще имат ли доблестта някои хора тук да се извинят за разпространението на откровени лъжи ??! Или, като Пампи Лъжеца, ще се направят на "ни лук яли, ни лук мирисали" .....

А тая медийка явно е на заплата към руското посолство.

А,ако се окаже,че не е лъжа,някои други хора какво ще направиш?

Какъв Ердоган ще идва на Шипка, или пък Путин? Нали ако някой тръгне да им прави атентат, после ще ни се ебе майката. Мислите ли изобщо с тия глави и как си представяте този сценарии да се случи? А как си представяте ГЕРБ да си вкарат такъв автогол?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 мар 2016 22:43

fcb_bg написа: Аз усет си имам,

Защо реши, че в случая е за теб, като тук специално не съм те визирал, написах "явно някои хора нямат капчица усет за нещата". ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2016 22:46

diplomat написа:
blue avalanche написа:
1982 написа:Аз имам само един въпрос - ако това се окаже лъжа (в което съм убеден), ще имат ли доблестта някои хора тук да се извинят за разпространението на откровени лъжи ??! Или, като Пампи Лъжеца, ще се направят на "ни лук яли, ни лук мирисали" .....

Какъв Ердоган ще идва на Шипка, или пък Путин? Нали ако някой тръгне да им прави атентат, после ще ни се ебе майката. Мислите ли изобщо с тия глави и как си представяте този сценарии да се случи? А как си представяте ГЕРБ да си вкарат такъв автогол?

Най-добре е Путин и Ердоган да се заровят 10 метра под земята в железобетонни бункери.И да не се показват през близките 25г. Така ще се елиминира опасността от атентат.
Същото се отнася за Обама,Меркел и Камерън.
Да се отменят всякакви срещи на Г-8,Г-20,Г-15 и Г-37.
В статията пише,че Ердоган е поканен,а Путин - не. Кой ще дойде или няма да дойде оставям на твоето въображение.
Последна промяна от blue avalanche на 01 мар 2016 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2016 22:46

diplomat написа:
blue avalanche написа:

Да дойдат и двамата. Тъкмо двете охрани да си спретнат едно пресъздаване на събитията от преди 130 години 8-) Така или иначе ще се чувстват в свои води. Ама Ердо май ще спука гума още преди да е почнал да се изкачва към заветния връх 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 22:54

blue avalanche написа:Най-добре е Путин и Ердоган да се заровят 10 метра под земята в железобетонни бункери.И да не се показват през близките 25г. Така ще се елиминира опасността от атентат.
Същото се отнася за Обама,Меркел и Камерън.
Да се отменят всякакви срещи на Г-8,Г-20,Г-15 и Г-37.
В статията пише,че Ердоган е поканен,а Путин - не. Кой ще дойде или няма да дойде оставям на твоето въображение.

Имайки предвид сегашната международна обстановка, никой с акъл по-голям от на обикновено животно не би поканил Путин, а още по-малко Ердоган в България, камо ли пък на честването на 3-ти март на връх Шипка. :shock: Може да са престъпници повечето управляващи, но не са ЧАК толкова глупави.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 мар 2016 23:03

diplomat написа:никой с акъл по-голям от на обикновено животно не би поканил Путин, а още по-малко Ердоган в България, камо ли пък на честването на 3-ти март на връх Шипка.

Това и Местан не би направил, не е истина колко кълват на глупости някои хора.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 01 мар 2016 23:18

[offtopic]
Кашчей написа:...Авторът на темата постна най-силното стихотворение на Вазов, заедно с картини за тази война, без да споменава нито веднъж Русия, а вие се нахвърлихте върху темата, като лешояди на мърша и заизваждахте пак омразата си към Русия, сякаш историята не говори, че точно тази държава има главна заслуга за това, България отново да е държава на картата, а не само област от една загнила империя....

Не зная кои точно визираш, не зная и дали си видял самото начало на темата, но определено тя умря още с втория коментар в нея и бе въпрос на време да се стигне до тук. Въпросният коментар вече не съществува, както и резонния въпрос от следващ потребител / който между другото въобще не участва в подобни препирни по принцип / и тая тема, или най-вече тая ли тема ще бъде превърната в поле за нападки. Кой ги затри не зная, но въпреки затриването на въпросните мнения, ефекта беше предвидим и той по нищо не се различава от двете най-коментирани теми в този подфорум. Не оправдавам никого за нищо, но изглежда в свободна зона, в доста от темите, това е стил, който се харесва от зависещите да не го допускат. Може би така се генерират повече кликове, знам ли.[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 мар 2016 23:54

1982 написа:

Защо реши, че в случая е за теб, като тук специално не съм те визирал, написах "явно някои хора нямат капчица усет за нещата". ;)

"То бива да си измисляш, бива..."

Ами мисля ,че е насочено към мен. Ако не е така, кажи защо съм го разбрал неправилно.

Не си измислям нищо. Тази снимка познат ли ти е?
Изображение
Айде хвани я с мишката и я сложи в гъгъл имейджис, да видиш какви резултати излизат. Но не знам дали си гледал видеотоТърси си го сам, няма да ти давам всичко наготово. Видеото беше излъчено единствено по руските тв канали), какво всъщност прави и казва този войник. Това всъщност нямаше значение за западните медии, те постваха единствено тази снимка.
Интересно ми е кога ще заревеш срещу тази помия, щото си винаги онлайн за руската, а се бараш некъв който няма интерес към никоя страна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 мар 2016 23:59

diplomat написа:
fcb_bg написа:Бултаймс? Ай стига е... :mrgreen: Дори и герберастите не са чак толкова тъпи, че да поканят гаджала.

Бре, можело значи. А сега ми кажи с каква цел се пропагандира тази новина, според теб?

Според мен първо трябва да ми се извиниш, късопаметно говно. Струва ми се, че не само на мен...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2016 00:08

fcb_bg написа:
1982 написа:

"То бива да си измисляш, бива..."

Ами мисля ,че е насочено към мен. Ако не е така, кажи защо съм го разбрал неправилно.

Не, не е, в случая е към "медийката", която пусна тази лъжа.

Върни се в “Свободна зона”