Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red thunderstorm написа:И забележете, че само вие циврите /не че на някой му пука де/срещу създаването на ВЛ. Пак ли ще сте ощетени с нещо? Жалбички до Лозана, Страсбург, Хага, Занзибар, Мачу Пикчу...Поне имате инженерна мисъл, която да ги напише разбираемо и грамотно.![]()
[offtopic]Благодаря и аз ви обичам![/offtopic]
blue avalanche написа:Red thunderstorm написа:И забележете, че само вие циврите /не че на някой му пука де/срещу създаването на ВЛ. Пак ли ще сте ощетени с нещо? Жалбички до Лозана, Страсбург, Хага, Занзибар, Мачу Пикчу...Поне имате инженерна мисъл, която да ги напише разбираемо и грамотно.![]()
Не сме само ние. От всички интервюирани напоследък,никой не беше за! И всички се чудеха как ще се пръкне това отроче...
Red thunderstorm написа:Не забравяйте, мили ми другарчета в малиново-пембени одежди, да помолите Шиши да пусне връзките си при ходжите, та барем някоя черна магия да направят, аман-заман за Висша лига да се не чуе!![]()
Red thunderstorm написа:Nuke написа:Red thunderstorm написа:Nuke написа: Аз съм против да ви допускат на голи обещания.
Добре! Стигне ли се до голи обещания, първо до теб ще се допитат!
Много смешно. Искате да играете там, където не ви е мястото. Колко типично.
А при вас как стана да сте там, където сте? Там ли ви беше мястото? Иначе давате акъл всеки да си гледа в паничката, а вашата сте я бутнали настрани и не я поглеждате даже!
Red thunderstorm написа:blue avalanche написа:Red thunderstorm написа:И забележете, че само вие циврите /не че на някой му пука де/срещу създаването на ВЛ. Пак ли ще сте ощетени с нещо? Жалбички до Лозана, Страсбург, Хага, Занзибар, Мачу Пикчу...Поне имате инженерна мисъл, която да ги напише разбираемо и грамотно.![]()
Не сме само ние. От всички интервюирани напоследък,никой не беше за! И всички се чудеха как ще се пръкне това отроче...
Интервюирани? Чудели се...ами то с чудене става...и мислене. Ама гледам останалите споменати в списъка не се противят. Нито тези от сегашния състав на "А" група...само вие бе, "бялата лястовица" - да я рисуваш само и да й се радвашКакто и да е, каквото-такова
В.Стефанов отново заяви, че не подкрепя идеята за създаване на Висша лига в България.
"Единственият вариант е това, което правят хората от Локомотив (София). С къртовски труд започнаха от четвърта дивизия - така, както е редно. Възродиха ДЮШ, направиха терен и стъпка по стъпка вървят в правилния път и към успеха. Другото е популизъм.
...Венци Стефанов обаче не приема това много сериозно. „Каква Висша лига, какви пет лева“, лаконично заяви президентът на Славия.
Крушарски : Относно Висшата лига има богати, по-богати и най-богати, но защо силните трябва да налагат на по-слабите правилата на играта. Правилата на играта трябва да се налагат от държавата и законите.
Red thunderstorm написа:Не забравяйте, мили ми другарчета в малиново-пембени одежди, да помолите Шиши да пусне връзките си при ходжите, та барем някоя черна магия да направят, аман-заман за Висша лига да се не чуе!![]()
Tommi написа:Не искам да пълнят "А" група с аматьорски отбори.
CSKA 78 написа:Tommi написа:Не искам да пълнят "А" група с аматьорски отбори.
Разбира се, че няма да искаш, и не си единствен от лилаво-сините! Та, нали тези "аматьорски" отбори ви бият където ви хванат! Ако се върнат ЦСКА, Локо София, Литекс, та даже и Етър- вие пак ще се борите за 5-7-мо място!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта