2-та са вървяли по пътното платно, малкият им е свирнал(може и да е направил и няккакъв непремерен жест, това никой не може да каже, но искрата е пламнала някак си), споменали са майките и се е започнало. На всичкото отгоре, мястото където те стоят в клипа е различно от онова, където е започнала свадата. Нито са го били няколко минути, нито ония имат синини и надути фарове. Били го пребили до смърт, ама той си стоял на краката и си говорел с майка си, дори я е успокоявал. Егати пребиването.
Приятелката на момчето за едно беше права - медиите са за ебане. Толкова лъжи изписаха, не е истина.
Барсафоревър, пич, аз бих ги питал доста неща в очите всички на протеста. Беззаконието, обхванало вашия град и цялата държава не са причина да искаш смъртно или доживотно наказание. Според мен вина за инцидента има и починалото( не убитото) момче и това трябва да е обеца за всеки да обмисля какво прави и казва в някои случаи.
Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
И кажи на брат му да спре да говори глупости, че всички носели боксове(включително и той каза, че си имал) и тръби в себе си за самоотбрана, защото се излага адски.
Аз не нося бокс в себе си, познатите ми също.
Аз не нося бокс в себе си, познатите ми също.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
OLD.PLAYER
- Контакти:
.
Последна промяна от OLD.PLAYER на 19 юли 2016 14:26, променено общо 1 път.
OLD.PLAYER написа:
Вие как ще реагирате ако ви извадят бокс и почнат да ви млатят в лицето?
Абсолютно по- същият начин както са постъпили братята.И още вчера казах защо, щото ако те нацепят два три пъти в китарта и още не си изпаднал в нокдаун, изпадаш в едно такова състояние в което не ти пука много и не мислиш трезво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Чукай бабо на дърво, че да не стига! На никой да не му се случва такава трагедия! Едно е да пишем по форумите, друго е там. Сега викаме този виновен, онзи виновен, но Барсата правилно каза, че до голяма степен така разсъждаваме, защото това не е наш близък. Да, факт е, че на кадрите не се вижда боя, но има свидетели, които потвърждават, че е имало размяна на удари и от двете страни. Снощи в репортажа на късната емисия не видях биячите да имат аркади, а уж им тегло кръв от веждата
Както и да е, сега прокуратурата и следствието ще трябва да вършат работа и да кажат какво и как е станало. Протестите са необходими, заради всичко случващо се не само в града, но и в страната. Никаква култура от пешеходци и шофьори на пътя. Не се научиха хората, че на червен светофар не се пресича, че не се прескачат загражденията пред училищата, ще се минава на пешеходна пътека и преди да си стъпил трябва да се огледаш. Преди два дни рано сутринта столицата в гъстата мъгла една майка с детето си (първи или втори клас да е детето) го хвана за ръката и му каза "хайде да пресичаме". Детенцето вика: "Мамо, червено е", а тя му отвърна "Айде, мамо, давай, виж че няма коли". Тръгнаха да пресичат и в същото време една кола минаваше, наби спирачки, наду клаксона,а тя вика "Тоя кво се е разсвирил". Понеже ходя бързо ги настигнах и й казах на госпожата, че ако тя е решила да се самоубива, то поне да пусне детето и правилата на пътя важат за всички, а нейното поведение като родител изисква отговорност. Тя ме изгледа и нищо не каза. Та в случая същото нещо-пресичат неправилно, свирка им, естествено почват обидите. В северозападния край от малко се пали фитила... не знам защо, това си е ня'ква черта на хората. Със сигурност отправената забележка не е причина да почнеш да риташ по колата на някого, да му чупиш страничното стъкло, да му риташ калника. Със сигурност не трябва да отвърнеш като излезеш с бокса, а и не трябва да се сбиеш с другия (другите). Никой не е знаел какво ще се случи... ако знаеха, то нямаше да посягат. Нелепо си отиде едно младо момче. Защо и как ще се установи от разследващите. Та да довърша: протестите са необходими заради всичко случващо се- от реакцията на братята, реакцията на момчето и се стигне до реакцията на прокуратура, разследващи, съд. Заради всичко случило се във града до момента!
TodorT написа:Чукай бабо на дърво, че да не стига! На никой да не му се случва такава трагедия! Едно е да пишем по форумите, друго е там. Сега викаме този виновен, онзи виновен, но Барсата правилно каза, че до голяма степен така разсъждаваме, защото това не е наш близък. Да, факт е, че на кадрите не се вижда боя, но има свидетели, които потвърждават, че е имало размяна на удари и от двете страни. Снощи в репортажа на късната емисия не видях биячите да имат аркади, а уж им тегло кръв от веждатаКакто и да е, сега прокуратурата и следствието ще трябва да вършат работа и да кажат какво и как е станало. Протестите са необходими, заради всичко случващо се не само в града, но и в страната. Никаква култура от пешеходци и шофьори на пътя. Не се научиха хората, че на червен светофар не се пресича, че не се прескачат загражденията пред училищата, ще се минава на пешеходна пътека и преди да си стъпил трябва да се огледаш. Преди два дни рано сутринта столицата в гъстата мъгла една майка с детето си (първи или втори клас да е детето) го хвана за ръката и му каза "хайде да пресичаме". Детенцето вика: "Мамо, червено е", а тя му отвърна "Айде, мамо, давай, виж че няма коли". Тръгнаха да пресичат и в същото време една кола минаваше, наби спирачки, наду клаксона,а тя вика "Тоя кво се е разсвирил". Понеже ходя бързо ги настигнах и й казах на госпожата, че ако тя е решила да се самоубива, то поне да пусне детето и правилата на пътя важат за всички, а нейното поведение като родител изисква отговорност. Тя ме изгледа и нищо не каза. Та в случая същото нещо-пресичат неправилно, свирка им, естествено почват обидите. В северозападния край от малко се пали фитила... не знам защо, това си е ня'ква черта на хората. Със сигурност отправената забележка не е причина да почнеш да риташ по колата на някого, да му чупиш страничното стъкло, да му риташ калника. Със сигурност не трябва да отвърнеш като излезеш с бокса, а и не трябва да се сбиеш с другия (другите). Никой не е знаел какво ще се случи... ако знаеха, то нямаше да посягат. Нелепо си отиде едно младо момче. Защо и как ще се установи от разследващите. Та да довърша: протестите са необходими заради всичко случващо се- от реакцията на братята, реакцията на момчето и се стигне до реакцията на прокуратура, разследващи, съд. Заради всичко случило се във града до момента!
Както някой правилно каза, човек се убива трудно, но никой не знае какви удари и на кои места е понесл младежът. Аз съм по-склонен да взема неговата страна, защото първо противниците са двама, по мощни и по-улегнали и много лесно могат да го обезвредят. Сега тук ще има едни бекрайни експертизи и контраекспертизи. Важното е че той им виси на съвестта и рано или късно ще си получат възмездието.
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:Та да довърша: протестите са необходими заради всичко случващо се- от реакцията на братята, реакцията на момчето и се стигне до реакцията на прокуратура, разследващи, съд. Заради всичко случило се във града до момента!
Когато,покрай КТБ,народът беше загробен с няколко милиарда защо "будните врачани" не излязоха на протест???
Това,което виждаме във Враца не е протест. Това е желание за мъст. За линч.
Когато питаха оня дебелия съученик,той не каза,че са там за да протестират,а да видели "братята".
Тук само невменяеми олигофрени пишат... Ще ви питам как ще реагирате, ако някой ваш близък бъде убит от бой. Банда лицемери и сеирджии, това са повечето българи. Неслучайно си имаме цял сайт, наречен сеир.бг... 
- blue avalanche
- Контакти:
diplomat написа:Тук само невменяеми олигофрени пишат... Ще ви питам как ще реагирате, ако някой ваш близък бъде убит от бой. Банда лицемери и сеирджии, това са повечето българи. Неслучайно си имаме цял сайт, наречен сеир.бг...
Само невменяеми олигофрени си кютат като овце,когато държавата се срива,а скачат като недоклани петлета,когато трима бабаити(единият от които починал след това) се сбили на улицата.
Ти откъде разбра,че е "убит от бой"? Лекарите още не са го установили...
blue avalanche написа:diplomat написа:Тук само невменяеми олигофрени пишат... Ще ви питам как ще реагирате, ако някой ваш близък бъде убит от бой. Банда лицемери и сеирджии, това са повечето българи. Неслучайно си имаме цял сайт, наречен сеир.бг...
Само невменяеми олигофрени си кютат като овце,когато държавата се срива,а скачат като недоклани петлета,когато трима бабаити(единият от които починал след това) се сбили на улицата.
Ти откъде разбра,че е "убит от бой"? Лекарите още не са го установили...
Достатъчно ми е да видя лицата на двете мутренски понички, за да разбера колко им е чиста работата. Пък ти може и по една свирка да им направиш, щото горките са толкова онеправдани.