СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 21:27

Captain Stottlemeyer написа:
sin4ec написа:...Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш...

Ахмак лозе копае, юнак вино пие... 8-)

Аз пак съм на вереф-хем лозе копая, хем вино пия! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 21:31

petko.h.markov написа:До 1997г включително само за СДС,пауза до миналите избори за РБ.Сега на местните само за референдума,заради децата си.

До 1997 включително само в синьо. Редови участник в щурма на 10 януари, фира късен следобед след палка в коляното. Стана като волейболна топка. А след гаврата следващите месеци и години-пълна контра на всички ! ;)

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 окт 2015 21:32

Мистри написа:
botevist_75 написа:
Мистри написа:
botevist_75 написа:Една вметка. Сидеров не е ходил войник. За времето в което е трябвало да служи около 1964-1966,дори до края на 80-те от казармата освобождаваха само хомосексуалисти и психично болни. Разбира се и хора с тежки телесни недъзи,които Волен видимо няма.

На колко години е сидеров? :roll:

Техническа грешка за която се извинявам. 1974-1976 е трябвало да служи.Това едва ли променя факта ;)

Променя.Пишеш неистини.Техническа грешка. :lol:
Ти на колко години си бре момко?

Кое точно не е истина ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 21:33

Ееее, Дарк, знаем го този клип и кой се появява! :)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 26 окт 2015 21:35

Captain Stottlemeyer написа:
sin4ec написа:...Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш...

Ахмак лозе копае, юнак вино пие... 8-)

Eвгени Минчев си призна за колосалния си принос към хазната..Евала , Лорде ъф Пазарджик,оппа Итън май беше... :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 окт 2015 21:35

Глупости, не глупости, живи и здрави ще дойдат и следващите парламентарни избори и пак ще си пишем и само след 20-30 години ще са си отишли още половин-един милион граждани. И когато излезеш на улицата ще си малцинство сред неграмотни олигофрени с ланци и татуировки на Азис и Ценко Чоков владетеля на селото.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:39

botevist_75 написа:
Мистри написа:
botevist_75 написа:
Мистри написа:
botevist_75 написа:Една вметка. Сидеров не е ходил войник. За времето в което е трябвало да служи около 1964-1966,дори до края на 80-те от казармата освобождаваха само хомосексуалисти и психично болни. Разбира се и хора с тежки телесни недъзи,които Волен видимо няма.

Техническа грешка за която се извинявам. 1974-1976 е трябвало да служи.Това едва ли променя факта ;)

Кое точно не е истина ?

Попитах-на колко години си?
Започваме от " техническата грешка". :lol:
Продължавам, че времената с нищо не са се променили.
Във времето ,което цитираш, с повечко връзки и малко парици можеше първо да отложиш, а после и да избегнеш военна служба.
Не ми пука за бялото джудже, но да се правиш на "оригинален" и да плюеш неистини е друго нещо.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 26 окт 2015 21:39

iori написа:Глупости, не глупости, живи и здрави ще дойдат и следващите парламентарни избори и пак ще си пишем и само след 20-30 години ще са си отишли още половин-един милион граждани. И когато излезеш на улицата ще си малцинство сред неграмотни олигофрени с ланци и татуировки на Азис и Ценко Чоков владетеля на селото.

Това не е държава , не е и територия. Циреят трябва да се пукне ,ще се пролее кръв,но за съжаление ще е и невинна такава.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 окт 2015 21:51

Тоя цирей днес го охраняваха повече полиция и жандармерия, отколкото едно футболно дерби с препълнен стадион между Левски и ЦСКА е охранявано някога. Отделно в района имаше и поне 4 коли на пожарната. А протестиращите бяха около 200-300 души мирни граждани, половината от които момичета.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 окт 2015 21:52

Мистри написа:
botevist_75 написа:
Мистри написа:
botevist_75 написа:
Мистри написа:

Кое точно не е истина ?

Попитах-на колко години си?
Започваме от " техническата грешка". :lol:
Продължавам, че времената с нищо не са се променили.
Във времето ,което цитираш, с повечко връзки и малко парици можеше първо да отложиш, а после и да избегнеш военна служба.
Не ми пука за бялото джудже, но да се правиш на "оригинален" и да плюеш неистини е друго нещо.

1975 набор съм. Служил съм година и половина. 1993-1995г. Имаше момчета с по 4 диоптъра,които си ги взеха на общо основание.
Дори по тези "демократични години" беше почти невъзможно да се отървеш.
Както се казва в "Швейк" :" Връщаме само тези без крака.Макар,че и тях трябва да взимаме в казармата.На войника не му трябват крака.С тях ще избяга от фронта.Трябват му ръце за да стреля." :mrgreen:
Признавам си огромната вина че вместо 7 съм натиснал 6 в годините и смирено моля за прошка.
Смирено признавам и интелектуалното ти превъзходство и не мога да разбера какво му е толкова смешното на "техническа грешка"
Ще съм ти задължен за цял живот,ако се съгласиш да обясниш на един обикновен простосмъртен. Предварително и смирено благодаря.

Върни се в “Свободна зона”