Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:43

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Алкохолът какво е, а цигарите? И аз съм против тежките наркотици, но ти не можеш да казваш на един човек какво да прави, ако той не пречи на обществото с действията си. А сега ми кажи, колко произшествия стават с пияни шофьори в България? :? 8-)

При алкохола и цигарите можеш да спреш. При наркотиците шансът е много малък, особено ако някой не ти помогне. Произшествия има, защото родната демокрация роди безнаказаността.

Глупости говориш, тютюнът има едно от най-високите нива на пристрастяване, да, не е колкото руския крокодил, ама пак е много. А алкохола... просто трябва да погледнем нас и руснаците, за да си отговорим на този въпрос. (както и Сухия режим в САЩ) :oops:

И аз ти отговорих с това, а ти си затрая :lol: :lol: Хитрецо, типичен евреин. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 22:45

Siegfried написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Смути, тук ли си, нашия? Ще осветлиш ли аудиторията защо сега във ВУЗ се влиза и с тройка?

Може и с по-ниска оценка ;) На един кандидат студент се падат три свободни места 8-) Европейски стандарти, европейско качество :!:

Капацитети излизат, спор нема.

Точно вие, поддръжниците на властта на чобаните и най-елементарните бандюги, не ми говорете за образование. Младите отиват и учат на Запад... и се прочуват, и стават хора, и издават научни трудове, и печелят олимпиади и световно признание. Нещо немислимо по времето на соц-идилията.

Брей, не знаех че без да си учил на запад не ставаш човек или професионалист. Наистина ли това искаш да ми кажеш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 22:46

Когато па, когато па :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 22:47

Образователната система....Много неща могат да се кажат за нея(и хубави и лоши),но една вечна фраза винаги е била над всичко:"Който се учи,той ще сполучи"!
Стремежът към просветление е фундаментът,другото е просто една правно-административна платформа.
Ти като не искаш да се образоваш,точно образователната система ти е проблемът....

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 22:49

diplomat написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Алкохолът какво е, а цигарите? И аз съм против тежките наркотици, но ти не можеш да казваш на един човек какво да прави, ако той не пречи на обществото с действията си. А сега ми кажи, колко произшествия стават с пияни шофьори в България? :? 8-)

При алкохола и цигарите можеш да спреш. При наркотиците шансът е много малък, особено ако някой не ти помогне. Произшествия има, защото родната демокрация роди безнаказаността.

Глупости говориш, тютюнът има едно от най-високите нива на пристрастяване, да, не е колкото руския крокодил, ама пак е много. А алкохола... просто трябва да погледнем нас и руснаците, за да си отговорим на този въпрос. (както и Сухия режим в САЩ) :oops:

И аз ти отговорих с това, а ти си затрая :lol: :lol: Хитрецо, типичен евреин. 8-)

Изтървал съм, не съм си затраял. Не съм такъв тип. Българите и руснаците на кое място са по употреба на алкохол в света? Лично аз съм бил изумен в Сънито от алкохолните изцепки на западняците. Сравни ми консумацията на алкохол на руснаци и всякакви други по морето.
Голям автогол си вкара.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:50

Поздрав за ценителите 8-) :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xSPNbJS-ye4[/youtube]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:50

fcb_bg написа:
Siegfried написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Смути, тук ли си, нашия? Ще осветлиш ли аудиторията защо сега във ВУЗ се влиза и с тройка?

Може и с по-ниска оценка ;) На един кандидат студент се падат три свободни места 8-) Европейски стандарти, европейско качество :!:

Капацитети излизат, спор нема.

Точно вие, поддръжниците на властта на чобаните и най-елементарните бандюги, не ми говорете за образование. Младите отиват и учат на Запад... и се прочуват, и стават хора, и издават научни трудове, и печелят олимпиади и световно признание. Нещо немислимо по времето на соц-идилията.

Брей, не знаех че без да си учил на запад не ставаш човек или професионалист. Наистина ли това искаш да ми кажеш?

Не, казвам, че родените след 1989-та имат огромното щастие и привилегия да се развиват свободно и да учат, където си искат, и да постигнат това, което искат. Всички статистики показват, че болшинството предпочита Англия, Германия и скандинавските страни, особено Дания.
Преди 89-та кой можеше да учи в червенотухлена Москва? :oops: Кой можеше да пътува в чужбина?
Българската образователна система бе осакатена от старите порове, които ни мачкаха и които гледаха да се подмажат, както могат на Биг Брадър-а от Кремъла, копирайки съветския модел и прилагайки у нас. Така българската култура, история и като цяло научна мисъл бе мачкана и изменяна, сиреч осакатявана в услуга на червения идеал.... всичко туй ни излиза през носа до ден днешен. Днес се оплакваме от учебниците? О-хо-хо-хо, че откъде тръгва тази ужасна традиция, а?
Последна промяна от Siegfried на 10 ное 2014 22:52, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 22:51

smoothc написа:Образователната система....Много неща могат да се кажат за нея(и хубави и лоши),но една вечна фраза винаги е била над всичко:"Който се учи,той ще сполучи"!
Стремежът към просветление е фундаментът,другото е просто една правно-административна платформа.
Ти като не искаш да се образоваш,точно образователната система ти е проблемът....

Ами кажи нещо най-накрая за тая образователна система де, какво си го засукал.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:51

fcb_bg написа:
diplomat написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:

Изтървал съм, не съм си затраял. Не съм такъв тип. Българите и руснаците на кое място са по употреба на алкохол в света? Лично аз съм бил изумен в Сънито от алкохолните изцепки на западняците. Сравни ми консумацията на алкохол на руснаци и всякакви други по морето.
Голям автогол си вкара.

Значи не си попадал на баш руснаците, ама да, всички пият вече, така че не мож ми кажеш, че алкохолът е по-адекватен от марихуаната, за други неща бих се съгласил. 8-)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2014 22:53

smoothc написа:Образователната система....Много неща могат да се кажат за нея(и хубави и лоши),но една вечна фраза винаги е била над всичко:"Който се учи,той ще сполучи"!

Като стана дума за образование и труд винаги съм се опитвал да разбера, какво са искали да кажат и все не мога да открия отговор за себе си: Учи за да не работиш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”