THE G.A.M.E написа:Можеби Путин осъзнава, че Русия ще бъде най-сигурна, ако тя е доминанта в световен план.
Един вид - "удари, за да не те ударят".
Много си е напатил руският народ, факт.
До някъде ми е жал, но пък и знаем за "особеностите" на руската душа.
Прекалено са траели хора, като споменатите, можеби вярвайки им сляпо.
Аз нямам против една приятелска Русия, с която да правим бизнес и да си взаимодействаме с оглед на близката ни култура.
Но смятам, че Русия 1-ва трябва да ни подаде ръка.
Някак не върви, ние от положението, в което сме, да протягаме ръка.
Едно, че тук и без това има достатъчно симпатизанти на "Голямата Мечка", та да продължим да се унизяваме.
Ако ни третираха като равнопоставени, хора като мен, просто нямаха да имат аргументи против Русия.
А най-вероятно нямаше и да сме в НАТО и ЕС ...
Ако ни налазят един ден руснаците, дано да е за да изпием по-едно.
Няма да ги върна... Водка не пия, ама ще ги почерпя с домашна 55 градусова грозданка, ще нарежа едно домашно сирене, както си му е редът.
Ама ако дойдат с оръжие, не ми пука кой е виновен.
Може и съседа да ги е напсувал безпричинно, една кръв сме, и слабо ще ме интересува, дали по-този начин помагаме на Щатите.
Игра, много бъркаш нещата

Русия трябвало да ни подаде приятелска ръка...кои бяхме ние и къде бяхме когато ни подаваха ръка и руския пазар беше с широко отворени врати за българския бизнес

Кой е виновен за влошаването на отношенията ни? Те или нашите продажни политици и американски марионетки

Те зеленчуци, хранителни и всякакви други стоки могат да си вземат от всякъде, ама що ние сами трябваше да си режем пазарите там. А това беше и си остава целенасочена българска политика през целият този преход. Който има стока за продаване, той търси пазар, а не обратно. Така че ние сме тези, които трябва да подадат ръка, а не те. Та до оня ден финансовият ни министър искаше шамарчета да им бие бре, пък те трябвало ръка да ни подадат и да ни се любуват

Меркел не може да си позволи такъв тон към Русия, ти искаш ние безнаказано да го правим

Като ще им бие шамарчета, ще си плащаме газа на такава цена, пък да видим кой на кого и какво ще бие

Пак се опитвате да прехвърлите проблема от болната на здравата глава