Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот icko65 » 20 юни 2014 12:35

za nas e toj religiq написа:
icko65 написа:
icko65 написа:
za nas e toj religiq написа:Ама и аз бързам да го цитирам тоя специалист та да се излагам и аз с него ! Добре го обясни само дето сметките му куцат :lol: Ако е валяло по 35л на квадрт на 4,5 кв км прави 708 250 000 л вода кви са тия 180 м дето ги е сметнал :mrgreen: А ако смятаме 100 л цифрата е убийствена 2 025 000 000 л или 2 милиона кубика :o

Аве то да не е изтекло цялото количество оттам -ти от една тенджера като прелива да не се изсипва целия обем.Мисли малко.

Що а ти от къде предполагаш е изтекло , през съседното дере ли :roll:

Обяснявам ти че това количество вода което по твоите сметки се е събрало в дерето не се знае дали цялото е изтекло към Аспарухово.Затова ти дадох примера с тенджерата.

:lol: Развеселяваш ме сериозно ! Пак те питам ти къде предполагаш че е изтекло ??? Това дере е отводнителната система на 4,5 кв .км .от квартала и всичката вода се събира в него ! Има си канал има си система за отводняване , проблема в случая както виждаш е че водата е била твърде много , за твърде малко време и просто няма къде другаде да иде ! Къв тиган те гони :lol: Къде е останала тая вода от тигана , някъде по склона ли :mrgreen:

Не знам дали те развеселявам но ти ме изумяваш щото не мислиш и не четеш.Това дере е на високото над квартала.Как дере което е в ниското ще направи приливна вълна-на обратно против гравитацията!И ти дадох пример с тенджера не с тиган.Слагаш тенджерата/дерето/ под чешмата/дъжда/ и когато започне да прелива в мивката/Аспарухово/-цялото ли количество вода от тенджерата/на която изчисляваш обема/ще се излее в мивката?Ако не ти е ясно пак ще ти обясня?!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2014 12:43

Ами Васконти, на Еврокомисарят по бедствията и авариите това му е работата.Тя беше длъжна да е във Варна, най- малкото защото е български гражданин.Но забравих, че Варна не е в Сърбия.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2014 12:48

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:Позор! Кристалина Георгиева следи ситуацията в "Туитър" :shock:
П.П.Не исках да намесвам политиката тук, но съм разочаряован от тези хора.Извинявам се още вЯеднъж!

За какво го намесваш тогава? Какво очакваш да ти каже човек на 1000 километра? Ами ако има срещи с цел да осигури пари за пострадалите във Варна? Ей богу, много мразя когато се води разговор на една тема и се почват внушения, вметвания, рептили, ран-ът!

Яд ме , че ако беше заради някакви африканчета , щеше да дойде и от Юпитер! Ей Богу не разбра, че тези наши политици не ни бръснат за нищо, но ти си вярвай.
П.П.И какво са 1000 км. със самолет, че не се сещам?

Батка не мислиш ли че преувеличаваш малко , все пак бедствието не е с катастрофални размери ( и слава богу) става въпрос за отделни места не за половин България! Мисля че държавата ни може да се справи , друг е въпроса дали ще се организира и ще го направи !

Ами колега, щом Търново,Габрово,Добрич,Шумен и Варна са нищо и има12 загинали български граждани,ОК. Така да бъде, преувеличавам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2014 12:54

FLANKER написа:Ами Васконти, на Еврокомисарят по бедствията и авариите това му е работата.Тя беше длъжна да е във Варна, най- малкото защото е български гражданин.Но забравих, че Варна не е в Сърбия.

Защо? С какво ще помогне във Варна и защо няма да е по-полезна именно на мястото, където по принцип е...най-полезна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2014 12:56

joring написа:
DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.

Да бе и ще ударят върху балканите, а не Русия, арабите или китайците :lol:

Нали все някакъде трябва да ги тестват тези неща. Няма да ги тестват в Русия или Китай първо. Разбира се не казвам,че тук вина имат хаарп или подобни неща,просто констатирам.

vaskonti написа:[offtopic]Някои хора доста сериозно се филмират... тайни оръжия, сенатори-сатанисти, самолети, пръскащи щуротии... абе вие нормални ли сте бе??? :|[/offtopic]

значи викаш военните нямат разработки за нови технологии и оръжия? :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2014 12:58

Alexx написа:
joring написа:
DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.

Да бе и ще ударят върху балканите, а не Русия, арабите или китайците :lol:

Нали все някакъде трябва да ги тестват тези неща. Няма да ги тестват в Русия или Китай първо. Разбира се не казвам,че тук вина имат хаарп или подобни неща,просто констатирам.

vaskonti написа:[offtopic]Някои хора доста сериозно се филмират... тайни оръжия, сенатори-сатанисти, самолети, пръскащи щуротии... абе вие нормални ли сте бе??? :|[/offtopic]

значи викаш военните нямат разработки за нови технологии и оръжия? :mrgreen:

Все тая дали имат или не, не виждам каква връзка има това с тази трагедия. Освен ако и ти не мислиш, че сенатора ни е гръмнал с харп заради Южен поток или нещо от сорта... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юни 2014 12:59

И аз не виждам да има нещо общо. Просто темата беше повдигната и за това отговарям.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 13:03

icko65 написа:
icko65 написа:
icko65 написа:
za nas e toj religiq написа:Ама и аз бързам да го цитирам тоя специалист та да се излагам и аз с него ! Добре го обясни само дето сметките му куцат :lol: Ако е валяло по 35л на квадрт на 4,5 кв км прави 708 250 000 л вода кви са тия 180 м дето ги е сметнал :mrgreen: А ако смятаме 100 л цифрата е убийствена 2 025 000 000 л или 2 милиона кубика :o

Аве то да не е изтекло цялото количество оттам -ти от една тенджера като прелива да не се изсипва целия обем.Мисли малко.

Що а ти от къде предполагаш е изтекло , през съседното дере ли :roll:

Обяснявам ти че това количество вода което по твоите сметки се е събрало в дерето не се знае дали цялото е изтекло към Аспарухово.Затова ти дадох примера с тенджерата.

:lol: Развеселяваш ме сериозно ! Пак те питам ти къде предполагаш че е изтекло ??? Това дере е отводнителната система на 4,5 кв .км .от квартала и всичката вода се събира в него ! Има си канал има си система за отводняване , проблема в случая както виждаш е че водата е била твърде много , за твърде малко време и просто няма къде другаде да иде ! Къв тиган те гони :lol: Къде е останала тая вода от тигана , някъде по склона ли :mrgreen:

Не знам дали те развеселявам но ти ме изумяваш щото не мислиш и не четеш.Това дере е на високото над квартала.Как дере което е в ниското ще направи приливна вълна-на обратно против гравитацията!И ти дадох пример с тенджера не с тиган.Слагаш тенджерата/дерето/ под чешмата/дъжда/ и когато започне да прелива в мивката/Аспарухово/-цялото ли количество вода от тенджерата/на която изчисляваш обема/ще се излее в мивката?Ако не ти е ясно пак ще ти обясня?!

Ти си уникален :lol: :lol: Не съм запознат кое къде е , обаче елементарната логика сочи че водата отива на доло ! Водата от тия 4,5 кв км се събира в това дере ! Така каза поне човека който говори ! Та според теб от къде да мине тая вода ???? От къде да прелее ??????? Май не си на ТИ с тенджерите и тиганите :lol:

Върни се в “Свободна зона”