za nas e toj religiq написа:icko65 написа:za nas e toj religiq написа:icko65 написа:za nas e toj religiq написа:Ама и аз бързам да го цитирам тоя специалист та да се излагам и аз с него ! Добре го обясни само дето сметките му куцатАко е валяло по 35л на квадрт на 4,5 кв км прави 708 250 000 л вода кви са тия 180 м дето ги е сметнал
А ако смятаме 100 л цифрата е убийствена 2 025 000 000 л или 2 милиона кубика
Аве то да не е изтекло цялото количество оттам -ти от една тенджера като прелива да не се изсипва целия обем.Мисли малко.
Що а ти от къде предполагаш е изтекло , през съседното дере ли
Обяснявам ти че това количество вода което по твоите сметки се е събрало в дерето не се знае дали цялото е изтекло към Аспарухово.Затова ти дадох примера с тенджерата.
Развеселяваш ме сериозно ! Пак те питам ти къде предполагаш че е изтекло ??? Това дере е отводнителната система на 4,5 кв .км .от квартала и всичката вода се събира в него ! Има си канал има си система за отводняване , проблема в случая както виждаш е че водата е била твърде много , за твърде малко време и просто няма къде другаде да иде ! Къв тиган те гони
Къде е останала тая вода от тигана , някъде по склона ли
Не знам дали те развеселявам но ти ме изумяваш щото не мислиш и не четеш.Това дере е на високото над квартала.Как дере което е в ниското ще направи приливна вълна-на обратно против гравитацията!И ти дадох пример с тенджера не с тиган.Слагаш тенджерата/дерето/ под чешмата/дъжда/ и когато започне да прелива в мивката/Аспарухово/-цялото ли количество вода от тенджерата/на която изчисляваш обема/ще се излее в мивката?Ако не ти е ясно пак ще ти обясня?!