CTAHKO написа:dunavfc написа:Ти ли имаш претенции,що е то "национална гордост" след като цитираш моето мнение в което заявявам,че няма от какво да се срамуваме и,че България не е толкова лошо място за живеене и смяташ,че по този начин,защитавам някаква политическа партия ?
Естествено че аз

На голия си задник,да твърдиш че няма от какво да се срамуваме и че не трябва да протестираме,а да си мълчим,не е национална гордост

Ама иначе си пръв на днешните протести...поне по щракане по клавиатурата

П.П. И да се кефиш,как полицаите пребиват протестиращите,също не е повод за "Национална гордост"

Има от какво да се срамуваме,но има и много неща от които да се гордеем,всеки сам си преценява как да погледне чашата...Аз съм казал,че не трябва да се протестира ? Аз ти казах,че бях на протестите в началото на февруари,ти обаче не четеш...И много ми харесва как си подбираш протестите...Значи по принцип трябва да протестираме,но ако е за протест,който не ни отърва ,протеста губи смисъл,както днеска а ?
Естествено,че ще се кефя,когато виждам как полицията смазва от бой провокатори,националисти ( в лошият смисъл на думата ) и провокатори. Ти няма ли да се радваш,ако мен ме пребият на някой протест ? Аз избирам да мразя такива,каквито изброих,а ти си свободен да мразиш,такива като мен

Ако утре полицията пребие група педофили,които протестират срещу него,ти пак ли няма да се чувстваш национално горд ?