WWE Royal Rumble 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: WWE Royal Rumble 2013
PPV-то беше добро.RR мача стана интересен като имаше няколко интересни моменти.Завръщането на Y2J много ме зарадва и мисля, че трябваше да остане в последните 4 .Сина беше нормално, че спечели, а след като Сина спечели и ME беше ясен.Ще се гледа за втори път The Rock vs John Cena.Самия ME се получи добре.Аз не мисля, че Скалата не е заслужавал да спечели титлата, та той носи повече пари от три участия от колкото Браян, Райбак и други за цяла година.Надявах се на Punk vs The Rоck на Манията, но май няма да стане.Явно ще има feud и между Y2J & Dolph Ziggler, което ако стане ще бъде доста интересно, а Пънк мисля, че ще се бие с Гробаря.Чудя се толкова push-вания Ryback къде ще влезе в картинката за Wrestlemania.
lorda1234 написа:Пънк мисля, че ще се бие с Гробаря
В това няма логика. Пънк не е олдскул кечист и не представлява дразнител за Гробаря. Гробаря се бие на кечмания с кечисти, с които е имал славни вражди. Пънк не се вписва в този шаблон.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Доколкото разбрах, Брок Леснър е подписал 2-годишен договор с WWE и се чува, че именно него готвят да се опита да прекъсна стрийка на Гробаря (което няма да стане естествено
). Джерико и Зиглър влизат във вражда, а титлата ще се решава между Скалата, Пънк и Сина
След тазвечершния RAW ще се разбере повече 

Eminem написа:Да, ама ако WWE искат да имат бъдеще, трябва да издигат младите, които са бъдещето на компанията.
Брех тези младоци, търся сега инфо за този "якичкият" и се оказва, че той бил на 35 години.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Eminem написа:Да, ама ако WWE искат да имат бъдеще, трябва да издигат младите, които са бъдещето на компанията.
Брех тези младоци, търся сега инфо за този "якичкият" и се оказва, че той бил на 35 години.![]()
![]()
Сещаш ли се колко време Пънк ще е в WWE и колко Скалата
И явно нещо не си схванал, защото аз имах предвид, че ако някой трябва да вземе титлата на Пънк, е по-добре да е някой млад с талант и бъдеще пред себе си, а не неактивен кечист с два мача през последните две години и не се мяркал в WWE 7 години.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
RAW беше зверски интересен, гледах го онлайн снощи и не съжалявам въобще. Ще изчакам да мине известно време и повече хора да го видят, за да коментираме 

Viktor4o_Rs написа:RAW беше зверски интересен, гледах го онлайн снощи и не съжалявам въобще. Ще изчакам да мине известно време и повече хора да го видят, за да коментираме
Рамбъла вече мина, от тук нататък коментираме RAW и SMACKDOWN в тая тема---> gong/viewtopic.php?f=53&t=128651&st=0&sk=t&sd=a
Тя ще е нещо като всекидневна
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.