1982 написа:Ми преброй войните на любимата ти Русия/СССР за същия период и ще видиш, рубладжийче.
Тях клета матошка Рус ги нарича велики национални социалистически комунистически борби за освобождения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Ми преброй войните на любимата ти Русия/СССР за същия период и ще видиш, рубладжийче.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:1982 написа:Ми преброй войните на любимата ти Русия/СССР за същия период и ще видиш, рубладжийче.
Искаш ли да броим и войните срещу индианските племена, до пълното завладяване на Северна Америка от белите?...Просто сядаме и броим?
Вождът Плимут е направил голяма грешка, като е приел дружелюбно пилигримите.
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:1982 написа:Ми преброй войните на любимата ти Русия/СССР за същия период и ще видиш, рубладжийче.
Искаш ли да броим и войните срещу индианските племена, до пълното завладяване на Северна Америка от белите?...Просто сядаме и броим?
Е, все пак иде реч за "американците", до колкото населяващите територията на Щатите, могат да се опреличат с това наименование.
"Америка" е колонизирана от много народи.
Много етноси са воювали срещу местното население, така че, не можем да говорим как "америкианците" избивали индианци.
1982 написа:Я се върни и прочети това в скобите, моряче-калпаче.
Слаб 2 имаш, не внимаваш в час.
Кашчей написа:Цъцъцъ... Обаче Русия е населена само от руснаци, нали и там нещата са прости и праволинейни. САЩ при създаването си са 13 щата. За да станат 48 кои са трепали индианци-французите отделно, англичаните отделно, германци, ирландци, българи, сърби, чехи, испанци.. все поотделно, нали? Правителството на САЩ дори не е знаело за това!
Кашчей написа:1982 написа:Ми преброй войните на любимата ти Русия/СССР за същия период и ще видиш, рубладжийче.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
icko65 написа:1982 написа:Я се върни и прочети това в скобите, моряче-калпаче.
Слаб 2 имаш, не внимаваш в час.
Гледам че пишеш "пълни"лъжи и не наблегнах на това в скобите.Щом човека лъже само в скобите.....как са ПЪЛНИ лъжи ...ти си знаеш/6+/![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта