megan fox написа:Защото за сефте от много време насам имам възможност (време) да посетя форума!
Ето го батко бе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Защото за сефте от много време насам имам възможност (време) да посетя форума!
MuFc1878 написа:megan fox написа:Защото за сефте от много време насам имам възможност (време) да посетя форума!
Ето го батко бе![]()
![]()
Къде се изгуби
megan fox написа:MuFc1878 написа:megan fox написа:Защото за сефте от много време насам имам възможност (време) да посетя форума!
Ето го батко бе![]()
![]()
Къде се изгуби
Това е много, МНОГО дълга история, нямам времето да я разказвам точно сега. Пък и нещо не горя от желание..., просто последната една година бе истински ад за мен, надявам се най-после всичко да е свършило...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:MuFc1878 написа:megan fox написа:Защото за сефте от много време насам имам възможност (време) да посетя форума!
Ето го батко бе![]()
![]()
Къде се изгуби
Това е много, МНОГО дълга история, нямам времето да я разказвам точно сега. Пък и нещо не горя от желание..., просто последната една година бе истински ад за мен, надявам се най-после всичко да е свършило...
JackPackage написа:Жоазиньо и Краснодар те бият като тъпан 3:0 преди 3 дни и сега обръщат ботовете от 0:2 до 4:2 - Сосиедад![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Жоазиньо и Краснодар те бият като тъпан 3:0 преди 3 дни и сега обръщат ботовете от 0:2 до 4:2 - Сосиедад![]()
![]()
То това не е за смях...![]()
С Бензема единствен нападател, толкова.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:сега имате и Чичарито вече![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта