siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
2:1
Само не ми е ясно как ще го изпълниш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
fr3ak_boy написа:Само с правилната диета и упражнение ще стане. Преди това трябва да загрееш със сребърни ята, в най-лошия случай с песен на Кичка Бодурова.
LSFC 1914 написа:siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
siniq_fen написа:LSFC 1914 написа:siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
Е някакво "форумно" желание да е
KategorieC написа:fr3ak_boy написа:Само с правилната диета и упражнение ще стане. Преди това трябва да загрееш със сребърни ята, в най-лошия случай с песен на Кичка Бодурова.
А да бе, на баба Кичка направо ще се изпразня като я чуяТези предложения ще ме доведът до емоционални травми и импотентност на психологическа основа!
Ай, наздраве!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
KategorieC написа:rhaegar написа:fr3ak_boy написа:Лято ще ходя за 2 седмици в Страсбург. Ще ги поразпитам на какви песни се съвкупляват.
Като човек, ходил във Франция ще ти кажа-могат и без музика
А охкат ли или могат и без охкане ?
shumkar_44 написа: вземи и теодолит и си ползувай фалоса за махало...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

KategorieC написа:Ба, Секси Килъра вкара!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта