Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 25 окт 2015 23:53

fcb_bg написа:
1982 написа:Ето го и Христо Мутафчиев, голям български артист, но и той е соросоид. :lol: :lol:

Не бъдете първосигнални, търсете причината.

Обясни ни, ако обичаш. Христо утре ще е на протеста, а и не само той, а качулките ако искат конфронтация, да заповядат.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Сидеров пребит пред НАТФИЗ

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 окт 2015 23:53

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pAJt33hU0FI[/youtube]
Чак пък пребит :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 окт 2015 23:53

FLANKER написа:Вижте колко са долни "независимите" медии.Скачат като под команда.
Подбраните лица са на линия.Спирам дотук.Преди Сидеров , Бог да съди продажните боклуци!
пп.Сидеров, показа , че има слаба психика и става неконтролиеуем при провокации.Сам попадна при хиените и те го разкъсаха.Лично аз бях дотук. Това ми идва в повече.Аз не съм лумпен и не искам някой да ме слага под общ знаменател с другите.
Сидеров ме изгуби като избирател.А и изобщо всички. Не че е голяма загуба де.
пп2: И последно,полицай ли го е ударил? Питам ,защото съм бил част от системата.
Поятарям: гнус ме е от всичко яече ,което се случва у нас.Политици,посланици, медии... всичко смърди ужасно много вече...

Пич, на медиите това им е работа да отразяват събитията, също така и Сидеров си води камери и журналисти от Алфа, но ако Сидеров не ги прави тези простотии, никой няма да има поводи да го снимат и да го показват по телевизиите в тази светлина. Той си е психично болен и който те го вижда, е много заблуден.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 окт 2015 23:53

THE G.A.M.E написа:Резултатите от поредните избори могат да се обобщят така: Боко все повече започва да заприличва на българският вариант на Путин. :lol:

Ест. много съм далеч от идеята да ги сравнявам като политици, Б.Б. срещу Путин да тича, няма как да го стигне.
Най малкото на самочувствие има доста да понаучи от Володята.

Е, имай предвид и че България не е Русия, няма как.

А и Бойко падна на едни избори и 1 година беше извън властта, при Володята такъв сценарий няма, той е като Сталин - до смърт. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 окт 2015 23:55

sunscres92 написа:
FLANKER написа:
v.r.s. написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:
sunscres92 написа:Както Дилов казва, защо не влязат и не го набият има поне 40 момчета да му теглят 1 бой, пък нека да ги вкарат в затвора.

Утре е деня за това.

Ей, големи мъжаги, 40 ще бият един...тц,тц,тц. На тоя Дилов ако му отпукам един, цайсите ще му хвръкнат на 10 метра.
А Сидеров ще дойде с 10 човека срещу тези 40 и ще ви разкостят от бой.
Посмали, Манго, и прибери бибетата!

А на теб тази селяния на това чучело харесва ли ти, мислиш ли, че накрая този психичноболен няма да яде шамари, заедно с неговите гавази, думата е турска, каквито са и тези от Атака.
Да не се окаже парламента заобиколен точно заради този нещастник и да се чуди от къде му е дошло.
Крайно време е да се постави там където му е мястото, без значение дали ще е на четвърти километър, Курило или някоя друга психиатрия.

А ,на вас не ви ли се струва , че именно това е целта- да ни насъскат един срещу друг ,като използват някого за това.
Прост народ сме си и никой не ни е виновен за това.Ето и тук се рънчиме за дивотии, а ония отново ще си седят в топлите кресла, ще си правят далаверките и ще ни се надсмиват на простотията.

Е то всички срещу 1 е май борбата, не виждам някой да защитава Сидеров. Друг въпрос е, че този циркаджия ще е главна тема за разговор цяла седмица, вместо да се говори за нещо смислено.

И когато го преборите,какво? Ще закипи една веселба,България ще стане първа икономика...всъщност вие го преборихте.Един ден ще си спомняте за думите му ,но ще бъде късно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 окт 2015 23:56

Бахти клоуна поръчков,освен на ония,няма на кой да липсва.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 окт 2015 23:56

diplomat написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Ето го и Христо Мутафчиев, голям български артист, но и той е соросоид. :lol: :lol:

Не бъдете първосигнални, търсете причината.

Обясни ни, ако обичаш. Христо утре ще е на протеста, а и не само той, а качулките ако искат конфронтация, да заповядат.

Ами не мога, да не съм покрай него че да знам. Гледам Капка сега ще се разреве и явно има какво да каже, ама се сдържа. Аз затва искам хипноза и да задавам въпросите, щото Сидеров го следях още откакто тръгна със СКАТ.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 25 окт 2015 23:59

Не вярвам тази случка да е случайна!
Тормозът от страна на управляващите (ГЕРБ, РБ, ДПС,АБВ,БСП и т.н.) срещу инакомислещите политици като Волен Сидеров вече доказва колко е безпомощна властта срещу АТАКА!
Явно Сидеров засегна нечии мафиотски интереси, говорейки за проблема в неговата телевизия Алфа относно контрабандната продажба на цигари и наркотици и явно управляващата клика в лицето на ГЕРБ е решила да си отмъсти на Сидеров за това!
Явно АТАКА и в частност нейния лидер Волен Сидеров са бая неудобни на нечии мафиотски кръгове!
Друго обяснение за случилото се нямам!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 окт 2015 23:59

Разбрахте ли, 75% от актьорите са хомосексуалисти и дегенерати, и заради това е бил този цирк. А, да, и се пушило ТРЕВА, О НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 26 окт 2015 00:01

Един ВЕЛИК българин като Христо Мутафчиев го обясни много точно, няма какво повече да се говори, време е за действия.

Върни се в “Свободна зона”