Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Спам тема vol.2
Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
- we are the champions
- Контакти:
Това ми беше първия мач в който съм симпатизирал на Пуул.... не знам може би защото бяха с червени екипи...
от тогава до ден днешен съм изпуснал 1-2 мача най много на отбора и винаги съм бил верен на него колкото и в последните години да са трагични
рано или късно всичко ще се върне както е било преди години....
където е текло пак ще тече 
- we are the champions
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
Втората матура ми е в твоето даскало
- becks32milan
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
Кво прай Ванчето, уа ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Red_Girl
- Контакти:
Такива финали се помнят вечно...Сетих се и за мача на Пуул с Кардиф.. Също много хубав мач се получи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- we are the champions
- Контакти:
Red_Girl написа:t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
Такива финали се помнят вечно...Сетих се и за мача на Пуул с Кардиф.. Също много хубав мач се получи.
И кое му беше хубавото.... нашите за малко да ми докарат инфаркт.....
- Red_Girl
- Контакти:
we are the champions написа:Red_Girl написа:t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
И кое му беше хубавото.... нашите за малко да ми докарат инфаркт.....само не и да биеш Кардиф с дузпи
Точно, щото всички ги изключваха, а те показаха, че докрай ше се борят. И аз бях така, ама точно тази тръпка ми хареса.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- t0bl3ro_bg
we are the champions написа:t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
Втората матура ми е в твоето даскало![]()
![]()
Късмет и гледай с по-малко от 5,50 да не я взимаш
becks32milan написа:t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
Кво прай Ванчето, уа ?
Виждам я тук в седмицата 1-2 пъти, не говоря много с нея
- we are the champions
- Контакти:
А после колко майни теглих на съдията който в финала за ФА КЪП не зачете чист гол на Керъл........
ама ние тогава си го търсехме цяло първо полувреме нищо не играхме Челси вкараха 2 гола и ние второто тръгнахме да ги обръщаме 
- becks32milan
- Контакти:
we are the champions написа:Red_Girl написа:t0bl3ro_bg написа:Мен пък това ми беше първият финал, който гледах изобщо и от тогава се научих да уважавам и Ливърпул, и Милан.
И кое му беше хубавото.... нашите за малко да ми докарат инфаркт.....само не и да биеш Кардиф с дузпи
Чарли Адам - рамоса
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]