Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Ако България излезе от ЕС

Мнениеот Tommi » 27 апр 2014 16:27

BS1913 написа:
Основни търговски партьори на България - Германия, Италия, Гърция, Румъния и др. страни от ЕС - с тези държави формираме положителен търговски баланс.

Хайде да не заблуждаваме хората. ;) Търговският ни баланс с ЕС е отрицателен, като разликата е над 350 млн. лв.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 апр 2014 16:41

Най-вероятно ще влезе в някой друг. Тя наща държавичка без съюз не си може и това ти е :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 апр 2014 16:42

cska-632 написа:Не знаех, че ЕС купува стоката ни, че си се запритеснявал за мита. Пазарът за България е Русия и Близкия Изток. ЕС ни залива единствено с евтините си и некачествени стоки.

Ние пък заливаме Запада и Изтока с нашите високотехнологични и качествени стоки :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 апр 2014 16:43

fcb_bg написа:
Долно уйно написа:fcb_bg, един елементарен въпрос, кой те спира да си купиш Лада втора употреба и така няма да купуваш боклука на западняците?

Аз не хваля руските стоки, нещо си се объркал. Каква ни е ползата от безвизовото пътуване, безмитната търговия, като се водим 3-та ръка европейци? Кажи колко напредна България от влизането си в ЕС?

Ти специално си Азиатец :) А трета ръка европеец е малко смешно... не съм видял някъде да има проблем с нас!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 27 апр 2014 16:45

whitebear написа:Не разбирам защо е цялото това противопоставяне - Русия - ЕС. Противопоставянето е Европа (като включвам и Русия) - САЩ. САЩ като икономическа и военна сила принуждава ЕС да се държи срещу Русия. ЕС и Русия имат огромна изгода един от друг и заедно биха станали прекалено силни.

.... къде го видя това противопоставяне бре .... театралните жестове от едната или другата страна нямат нищо общо с противопоставянето .. просто всяка страна си гони своите цели - примерно - защо е целия този спектакъл с Украйна и кой най вече има полза от него - САЩ ли - щото искат да почват война с Русия - хахахах - че какво ще им помогне Украйна предимно населена със рускоговорящи ..ЕС ли - щото им трябва страна населена с рускоговорящи , антизападно настроени и с 35 милиарда дълг - ххахахаххах ... Русия ли - да ... но не на Русия , а на путин .. някой задава ли въпроса след толкова мандати като президент , кой ще дойде след путин - никой ... още повече , че путин е в страхотно здраве и още 20 години ще може да е президент - император ..само , че му трябва промяна в конституцията за да може да е пожизнен президент , а за целта трябва да се създаде имижд и революционна ситуация , такава , че инициативата да дойде образно казано от долу ...така и става - путин е с рекорден рейтигнг ..просто изчакайте малко и ще видите какво ще се случи ... за целия запад путин е добър вариант - в страна населена с алкохолици и притежаваща ядрено оръжие президент , който не пие си е находка ..освен това , той е точно от ония , които договориха загубата на студената война от СССР - с него се работи добре .... така че тия театрални изпълнения в Украйна на световния фон са ала бала ..дано само да не загинат хора , щото знаем че на руснаците не им пука много , много за евентуални жертви ...

.... горе главата ...богатите в Русия , в ЕС и в САЩ ще останат такива и ще направят каквото трябва да са живи и здрави за да може да си харчат парите на воля ...

.. ние бедните какво ще правим е въпроса ... мхм ...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот wannabe » 27 апр 2014 16:52

Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойде :oops: Знам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.

С рАЗИЯ е свършено. Бъдещето е ЕВРОПЕЙСКО И НИ ПРИНАДЛЕЖИ!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 апр 2014 16:57

wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойде :oops: Знам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.

Понеже е спортен форум, лафът е "Какъвто ни е футболът/спортът, такава ни е и държавата". Европа, майна! Просперираме.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 апр 2014 17:06

wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойде :oops: Знам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.

Викаш да не се вълнуваме от търговия с Япония, Корея, Китай, Виетнам, Сингапур.. щото са в Азия?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 апр 2014 18:16

Кашчей написа:

Викаш да не се вълнуваме от търговия с Япония, Корея, Китай, Виетнам, Сингапур.. щото са в Азия?

Такова нещо къде видя в поста ми?
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 апр 2014 18:19

fcb_bg написа:

Понеже е спортен форум, лафът е "Какъвто ни е футболът/спортът, такава ни е и държавата". Европа, майна! Просперираме.

Той защото начело на футбола ни са Коко Диневци, Батковци, Томовци, Цветан Василевци и прочие комунистически отрепки, затова държавата ни е такава!
Как не разбрахте, че всяка тоталитарна диктатура разчита на спорт, за да може да отклони вниманието на хората от другите проблеми! С една олимпиада само на плебейте можеш да заметеш очите, но това не променя фактът че си КГБ-ейски агент, ДОНОСНИК
88 години СЛАВА

Върни се в “Свободна зона”