BS1913 написа:
Основни търговски партьори на България - Германия, Италия, Гърция, Румъния и др. страни от ЕС - с тези държави формираме положителен търговски баланс.
Хайде да не заблуждаваме хората.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BS1913 написа:
Основни търговски партьори на България - Германия, Италия, Гърция, Румъния и др. страни от ЕС - с тези държави формираме положителен търговски баланс.
cska-632 написа:Не знаех, че ЕС купува стоката ни, че си се запритеснявал за мита. Пазарът за България е Русия и Близкия Изток. ЕС ни залива единствено с евтините си и некачествени стоки.
fcb_bg написа:Долно уйно написа:fcb_bg, един елементарен въпрос, кой те спира да си купиш Лада втора употреба и така няма да купуваш боклука на западняците?
Аз не хваля руските стоки, нещо си се объркал. Каква ни е ползата от безвизовото пътуване, безмитната търговия, като се водим 3-та ръка европейци? Кажи колко напредна България от влизането си в ЕС?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
whitebear написа:Не разбирам защо е цялото това противопоставяне - Русия - ЕС. Противопоставянето е Европа (като включвам и Русия) - САЩ. САЩ като икономическа и военна сила принуждава ЕС да се държи срещу Русия. ЕС и Русия имат огромна изгода един от друг и заедно биха станали прекалено силни.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойдеЗнам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.
С рАЗИЯ е свършено. Бъдещето е ЕВРОПЕЙСКО И НИ ПРИНАДЛЕЖИ!
wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойдеЗнам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.
Кашчей написа:wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойдеЗнам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.
Викаш да не се вълнуваме от търговия с Япония, Корея, Китай, Виетнам, Сингапур.. щото са в Азия?
fcb_bg написа:wannabe написа:Тази опорна точка, че икономиката през соца работела, не знам откъде дойдеЗнам само че за банани са се редяли на определени дни! Точка. Неработеща икономика тук и в рАЗия, затова и падна. От 1997 до 2009 е един от най-продължителните периоди на положителен ръст в България. Благодарение на ЕС. Най-големият ни търговски партньор е ЕС, а не рАЗия и това е нормално. Благодарение на ЕС можем да пътуваме из Европа и аз обиколих на длъж и шир. Може да се учи в Европа, благодарение на ЕС - затова всички масово отиват в западно Европейски университети.
Понеже е спортен форум, лафът е "Какъвто ни е футболът/спортът, такава ни е и държавата". Европа, майна! Просперираме.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта