Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2013 14:07

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:
Red_Girl написа:Ми само забележи начина и в какви чували се мъкнаха бюлетините.. Всеки си излиза от некви коли и носи чували... Тва е пълна пародия...

Виж сега,бюлетините се броят на място и се правят протоколи в наколко екземпляра(колкото чвека е комисията) :!: В чувалите се носят преброените вече бюлетини и колкото и чувала да набутат там,вече си е все тая ;) Печатите също се слагат на място 8-) Първият като ти дават бюлетината,вторият като я пускаш 8-) Къде и за какво могат да служат тези прословути фалшиви бюлетини :? И не си мисли,че съм гербер и че защитавам Боко :!: Просто нещата не се връзват и се направи една голяма манипулация и агитация и то в деня за размисъл 8-)

Ако всичко в българия беше честно, нямаше да сме в това състояние.. Винаги има начини..

Аз ти обясних какъв е механизма,очаквам от теб да ми обясниш механизма на гласуване с фалшиви бюлетини,намерени в печатницата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 14:07

fr3ak_boy написа:
Groucho написа:
fr3ak_boy написа:Аз смятам, че е най-добрият политик управлявал някога. 8-)

Ae, остай, брилиантен политик и военен стратег... само Сталин може да се мери с ефрейтор Шикългрубер :lol: :lol: :lol: :lol:

Виж за стратег съм съгласен, ама за полтикът - не. Не можеш да отречеш, че той извежда Германия от дъното до върха за адски кратко време.

И Сталин, и Хитлер са слаби стратези(военни)- Чичо А не го коментирам, Сталин печели войната главно с жива сила. Жуков е другият олигофрен, форсира Одер през блатата като пуска пехотата отпред и танковете отгоре им минават- понтон е направил от хора! Не се сещам за цифрата, но са адски много загиналите .
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 14:08

Без име написа:
KategorieC написа:
rhaegar написа:Беройски, тука ли си бе, изтрезня ли? Имаш да черпиш, не се крий :lol:

Хич не се крия, изтрезнях. За сметка на гласа и ужасната мускулна треска :) Ще черпя, само да се видим, не е проблем това :)

Честито, Категория Ц ! :)

Благодаря! :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 май 2013 14:08

hajitsu написа:
Red_Girl написа:Ням нужда да ми цитираш Кели Кларксън, знам й песните.. Иначе да, мен ме знаят и винаги съм била зад това, което съм казала. Но виж, теб те видяха след изказванията ти. ;)

Мисля, че трябва да направят класация "Най-жалък човек във форума на Гонг" - ще имаш оспорвана конкуренция, но ще спечелиш без проблеми. ;)

[offtopic]Какво се очаква от мен да правя след като си изказах мнението за спама? Все още го подкрепям.[/offtopic]

Като толкова ти пречи защо го правиш? И бъди убеден ти ще спечелиш срещу нея като любимецът ти Боко преди 4 години. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 май 2013 14:08

fr3ak_boy написа:Виж за стратег съм съгласен, ама за полтикът - не. Не можеш да отречеш, че той извежда Германия от дъното до върха за адски кратко време.

И за същото адски кратко време я съсипва и причинява смъртта на няколко милиона негови сънародници. Добрият политик оставя страната си на върха.
Шикългрубер остави Германия в руини и две туби бензин. Нъли, да се не обижда фенството му :lol:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 май 2013 14:09

http://www.sportal.bg/news.php?news=427181
Айде кюрда си отвори гнусната паст...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 май 2013 14:09

hajitsu написа:
Red_Girl написа:Ням нужда да ми цитираш Кели Кларксън, знам й песните.. Иначе да, мен ме знаят и винаги съм била зад това, което съм казала. Но виж, теб те видяха след изказванията ти. ;)

Мисля, че трябва да направят класация "Най-жалък човек във форума на Гонг" - ще имаш оспорвана конкуренция, но ще спечелиш без проблеми. ;)

[offtopic]Какво се очаква от мен да правя след като си изказах мнението за спама? Все още го подкрепям.[/offtopic]

Ми не пиши тук и си заставаш зад мнението, както правят другите, които са го казали. :lol: Следователно в тази класация ме биеш. :lol: Може ли да си против спама, а в същото време да си най-активния в това отношение? :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 14:09

"Как така БСП са победили? Те били морални победители. Те и Левски могат да кажат, че са морални победители, но купата я взеха Берое и си я занесоха в Стара Загора. Това е."- Бойко Борисов.
Господи, като знам, че и останалите са такива, ми иде да ревна!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 май 2013 14:10

Groucho написа:
fr3ak_boy написа:Виж за стратег съм съгласен, ама за полтикът - не. Не можеш да отречеш, че той извежда Германия от дъното до върха за адски кратко време.

И за същото адски кратко време я съсипва и причинява смъртта на няколко милиона негови сънародници. Добрият политик оставя страната си на върха.
Шикългрубер остави Германия в руини и две туби бензин. Нъли, да се не обижда фенството му :lol:

За това са виновни само и единствено Джапанците. ;) ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 14:11

Groucho написа:

Тая тема не е за четвъртък в 2 следобяд май ? ;) Иначе си прав за добрият политик.

Върни се в “Свободна зона”