rhaegar написа:JackPackage написа:hajitsu написа:Взех си нов телевизор като за началото на Световното.
и язе така, че даже и Football Mode има![]()
![]()
Кво точно прави това?
[offtopic]Бира, свирки.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:JackPackage написа:hajitsu написа:Взех си нов телевизор като за началото на Световното.
![]()
Кво точно прави това?
modor написа:rhaegar написа:JackPackage написа:hajitsu написа:Взех си нов телевизор като за началото на Световното.
![]()
Кво точно прави това?
[offtopic]Бира, свирки.....![]()
![]()
[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

![]()
Кво точно прави това?
Режимът „Футбол“ възпроизвежда отчетливо и живо зелената трева на игрището и всички други цветове на стадиона. Мощен мултисъраунд звуков ефект ви позволява да чуете цялата възбуда. След като включите режима „Футбол“, той автоматично ще започне да записва всичко от телевизора.* И когато звукът се промени, например тълпата избухне в рев, или пък резултатът се смени, функцията ще знае да запази автоматично най-важните моменти, така че да можете да ги гледате по-късно. Гледайте предавани на живо и записани мачове едновременно за най-доброто футболно изживяване у дома.
* Функцията на PVR и споделянето в социални мрежи са налице само за модела Smart DTV.
* За да се активира функцията за автоматични важни моменти, се изисква външен твърд диск.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:JackPackage написа:и язе така, че даже и Football Mode има![]()
![]()
Кво точно прави това?
Groucho написа:rhaegar написа:JackPackage написа:и язе така, че даже и Football Mode има![]()
![]()
Кво точно прави това?
Вкарваш в паметта на приемника имената на любимите си отбори и телевизорът сам се мета през прозореца, когато твоите си вкарат автогол или изпуснат дузпа
modor написа:
Groucho написа:modor написа:
На джама пише ШевченкоИ аз бях така, когато Дудек (Анатема!!!) спаси ударите на украинеца през 2005-а в Истанбул.
Замерих монитора с възглавница, но не можах да го счупя![]()
За пръв път гледам туй муви, а с автора сме учили у едно заведение за вишо. Влизащият през вратата мяза на Велко Кънев
modor написа:Groucho написа:modor написа:
На джама пише ШевченкоИ аз бях така, когато Дудек (Анатема!!!) спаси ударите на украинеца през 2005-а в Истанбул.
Замерих монитора с възглавница, но не можах да го счупя![]()
За пръв път гледам туй муви, а с автора сме учили у едно заведение за вишо. Влизащият през вратата мяза на Велко Кънев
Верно мяза на Велко КъневДоста старо "муви" е това
![]()
Аз съм целил телевидението само веднъж с една плюшена играчка. Беше на мача Левски-Галатасарай през 2001
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта