Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Thsmith » 21 авг 2024 10:34

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:В момента търпи критики, щот допусна нахлуване в Русия, но иначе са си зад него. В случая интересното е, че твоята теза не изключва моята теза. :lol:

Кви критики бре, те му влязоха в "истинската" Русия и той не използва не само ЯО, ми нищо - баси футката. Нали затова преди вкара четирите области в състава на Русия, за да се води агресия срещу страната - уж червена линия, но му я нарушиха. После уж ако ударят със западно ръжие по същинска Русия ще е червена линия - и нея му размазаха. Сега му нахлувата в страната със западна техника и обучени на запад дивизии, за нещо, което Зеления вика, че било "отбранителна офанзива" (Баси яко, звучи точно като СВО-то на Путкин, ама някакси по-западно такова) - в смисъл не е еване, а само преминаване на главата на пениса през мислената линия на външните срамни устни, чрез възвратно-постъпателни движения, както ни учепе едно време по наказателно право другарят Филчев :mrgreen:

та пръснаха му задника на Путлер, всичката му фукня отиде в кенефа, ама те били зад него в самая магучая. Айде стига

Тва нахлуване до нищо няма да доведе, но тва си е мое мнение де.

То че няма да доведе, няма да доведе, пределно ясно е, както е пределно ясно, че след края на войната Украйна ще е с минимум един Донбас минус, че и повече, но това не променя факта, че му направиха нахлуване в същинска Русия и джуджака не реагира по никакъв начин. Ако бях аз, съвсем културно им давах 48 часа да се изтеглят, иначе разбомбвах Киев с ЯО. Айде да видим какво щеше да стане.

Русия загуби статута си на велика сила, това е смисълът от въпросната самоубийствената атака на орки2 в Курск
Вабанк, давай :lol: В този момент вече нищо не може да спре украйна да сглоби ядрена бомба с ноу-хауто, което притежава, макар и старомодна. Не че на ватниците ще са по модерни. В най-лошия случай могат да ударят директно ядрени централи или да пренесат мръсни бомби със същия резултат.
Какво правим тогава? Отиваме ли към Армагедон на изтока и всички тези олигарси, включително путин, дали се жертват за каузата, жертват децата си и всичко откраднато през последните десетилетия?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2024 10:40

Майтап...

Путин: "Махайте се до два дни, или направо ви почвам с ядрената тояжка!"
Зеленски: "Прави квот искаш, няма да се махнем...!"

минават два дни, минава една седмица... ВСУ още е в Курск, официална пресконференция на Вовата...
"Аз се майтапих!"

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 10:41

Thsmith написа:Какво правим тогава? Отиваме ли към Армагедон на изтока и всички тези олигарси, включително путин, дали се жертват за каузата, жертват децата си и всичко откраднато през последните десетилетия?

Същият въпрос следва да си зададат и на Запад, докато снабдяват Украйна с още и още оръжия (безплатно, т.е. по един или друг начин участват във войната) и ескалират конфликта - облакът се носи на Запад и Юг, не на Изток, такива са теченията в Европа, та кой ще пострада повече? А самите укропитеци не могат да направят ЯО, то не е толкова просто, липсват им инсталации, иначе всяка държава с АЕЦ щеше да си има ЯО, ама няма. Но мръсна бомба могат, а сигурно и имат, обаче това пак е проблем на Запада.

И пак стигаме до момента - за чий беше цялата ескалация и ое повече - продължаването ѝ/ И що сега му викат превантивна отбрана и е ок, а преди със СВО-то не беше ок и беше агресия? Такива едни лицемерни въпросчета

П.С. Доколкото съм чел, това в Нагасаки и Хирошима не било проблем и нямало радиоактивност там, за разлика от Припят - само някакви стотици хиляди измрели на място и още милиони с рака в следващите 50 години. Та каква ще е разликата, ако и Киев бъде думнат с подобно ЯО, щом в Нагасаки и Хиршима няма проблем и всичко е точно?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2024 10:54

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:В момента търпи критики, щот допусна нахлуване в Русия, но иначе са си зад него. В случая интересното е, че твоята теза не изключва моята теза. :lol:

Кви критики бре, те му влязоха в "истинската" Русия и той не използва не само ЯО, ми нищо - баси футката. Нали затова преди вкара четирите области в състава на Русия, за да се води агресия срещу страната - уж червена линия, но му я нарушиха. После уж ако ударят със западно ръжие по същинска Русия ще е червена линия - и нея му размазаха. Сега му нахлувата в страната със западна техника и обучени на запад дивизии, за нещо, което Зеления вика, че било "отбранителна офанзива" (Баси яко, звучи точно като СВО-то на Путкин, ама някакси по-западно такова) - в смисъл не е еване, а само преминаване на главата на пениса през мислената линия на външните срамни устни, чрез възвратно-постъпателни движения, както ни учепе едно време по наказателно право другарят Филчев :mrgreen:

та пръснаха му задника на Путлер, всичката му фукня отиде в кенефа, ама те били зад него в самая магучая. Айде стига

Тва нахлуване до нищо няма да доведе, но тва си е мое мнение де.

То че няма да доведе, няма да доведе, пределно ясно е, както е пределно ясно, че след края на войната Украйна ще е с минимум един Донбас минус, че и повече, но това не променя факта, че му направиха нахлуване в същинска Русия и джуджака не реагира по никакъв начин. Ако бях аз, съвсем културно им давах 48 часа да се изтеглят, иначе разбомбвах Киев с ЯО. Айде да видим какво щеше да стане.

Русия загуби статута си на велика сила, това е смисълът от въпросната самоубийствената атака на орки2 в Курск

Toва, което си мислите как джуджака едва ли не е аутсайдер заради тая грешка, се е случвало и преди. ВСВ Хитлер също не си укрепва добре западния фронт (спрямо източния) и краварите минават по лесно отколкото руснаците. Просто идеята му е била да атакува към Изток, а не към САЩ или нещо такова....
Същото е и тук. На Путин визията му изобщо не е била Украйна да атакува, това е изненада и на границата укрите хванаха некви ''пенсионирани граничари'' (образно). Само че мадър Раша е с 17 милиона кв2 територия и тая окупация там е едно нищо и не виждам защо да се прави. По скоро да се покаже живец нещо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 11:02

delqnski47 написа:Toва, което си мислите как джуджака едва ли не е аутсайдер заради тая грешка, се е случвало и преди. ВСВ Хитлер също не си укрепва добре западния фронт (спрямо източния) и краварите минават по лесно отколкото руснаците. Просто идеята му е била да атакува към Изток, а не към САЩ или нещо такова....
Същото е и тук. На Путин визията му изобщо не е била Украйна да атакува, това е изненада и на границата укрите хванаха некви ''пенсионирани граничари'' (образно). Само че мадър Раша е с 17 милиона кв2 територия и тая окупация там е едно нищо и не виждам защо да се прави. По скоро да се покаже живец нещо.

Че е аутсайдер и малоумник - да, точно такъв е, при това страхлив аутсайдер (справка масичката по време на ковид - направи сравнение с Лукашенко през периода). И че това е много серизен имиджов удар, а реакцията му е 0 - да, също е точно така, две мнения няма. ВСВ е друга бира, ама да не забивам натам - има си Атлантически вал, просто дивизиите там не са добре окомплектовани, а и натискът наистина е от Изток, та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 авг 2024 11:05

tmanolov написа:

Със сигурност това засилва съмненията за "договорената" война и като цяло нещо задкулисно между големите. А може и нещата да са изключително прости и Путин да е тотален некадърник.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2024 11:18

delqnski47 написа:На Путин визията му изобщо не е била Украйна да атакува, това е изненада и на границата укрите хванаха некви ''пенсионирани граничари'' (образно).

Нормално. Делянски, руснаците водят война със съседна държава вече почти три години и до момента са направили само една мобилизация. И кой мобилизираха? Разни амуджи... Ти осъзнаваш ли, какъв успех е това за ръководните кадри там? В Санкт Петербург, Москва, Ростов и прочее никой няма хабер, че държавата била във война с Украйна. Да, пак повтарям... напредват бавно, обаче... това е положението. На никой не му се ходи на война, в крайна сметка и Вовата е пределно наясно с всичко това.
Нали помниш опорките преди началото на войната? Икономиката на Русия няма да издържи на санкциите. НАТО-вската техника ще ги смаже... Русия ще фалира за няколко месеца. Абсолютно нищо от това не се случи.
Русия ще си прилапа апетитните територии на Украйна, Украйна... образно казано ще спре да съществува, понеже ще бъде една яма от дългове и демографска катастрофа. Вероятно ще пратят разна мигрантска паплач за да спасяват демографията й. Ще видим дали Европа ще се съвземе от икономическият нокдаун, в който е в момента... Швабите май продължават, да са в рецесия.

Останалото са глупости за наивници и дебили... Щял да ги заплашва с ядрена бомба. Той тоя си мисли, че си цъка компютърна игра.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 11:31

bubka написа:
Със сигурност това засилва съмненията за "договорената" война и като цяло нещо задкулисно между големите. А може и нещата да са изключително прости и Путин да е тотален некадърник.

Мда, и аз това си мисля - поредната договорка, затова и няма реакция. В края на краищата всички знаят, че ще си вземе Донбас и сухопътната връзка с Крим, идеята е да се получи така, че и двете страни да обявят победа, тип - те искаха да ме ударят по рамото, ама аз се наведох и ги прецаках - уцелиха ме в главата :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2024 11:49

tmanolov написа:
bubka написа:

Мда, и аз това си мисля - поредната договорка, затова и няма реакция. В края на краищата всички знаят, че ще си вземе Донбас и сухопътната връзка с Крим, идеята е да се получи така, че и двете страни да обявят победа, тип - те искаха да ме ударят по рамото, ама аз се наведох и ги прецаках - уцелиха ме в главата :mrgreen:

Това е интересна конспиративна теория. Укрите правят някакви победи, сяда се на мирни преговори и връщат завзетото за някакви руски отстъпки после.

Но по скоро си е оркска некадърност, защото Путя изглежда като малоумник в края на историята.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 авг 2024 12:14

Според мен американците искат да се оттеглят от войната и затова хлъзнаха укрите в тази оперция, която в началото ще има силен имиджов успех, но в дългосрочен аспект онези ще претърпят тотален крах и ще ги принудят да седнат на мирни преговори. Това, че украинците с това налуване си занулиха асолютно всички шансове да удържат нещо в Донбас мисля, че е ясно на всички. Или не Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”