Вабанк, давай :lol: В този момент вече нищо не може да спре украйна да сглоби ядрена бомба с ноу-хауто, което притежава, макар и старомодна. Не че на ватниците ще са по модерни. В най-лошия случай могат да ударят директно ядрени централи или да пренесат мръсни бомби със същия резултат.tmanolov написа:delqnski47 написа:tmanolov написа:delqnski47 написа:В момента търпи критики, щот допусна нахлуване в Русия, но иначе са си зад него. В случая интересното е, че твоята теза не изключва моята теза. :lol:
Кви критики бре, те му влязоха в "истинската" Русия и той не използва не само ЯО, ми нищо - баси футката. Нали затова преди вкара четирите области в състава на Русия, за да се води агресия срещу страната - уж червена линия, но му я нарушиха. После уж ако ударят със западно ръжие по същинска Русия ще е червена линия - и нея му размазаха. Сега му нахлувата в страната със западна техника и обучени на запад дивизии, за нещо, което Зеления вика, че било "отбранителна офанзива" (Баси яко, звучи точно като СВО-то на Путкин, ама някакси по-западно такова) - в смисъл не е еване, а само преминаване на главата на пениса през мислената линия на външните срамни устни, чрез възвратно-постъпателни движения, както ни учепе едно време по наказателно право другарят Филчев :mrgreen:
та пръснаха му задника на Путлер, всичката му фукня отиде в кенефа, ама те били зад него в самая магучая. Айде стига
Тва нахлуване до нищо няма да доведе, но тва си е мое мнение де.
То че няма да доведе, няма да доведе, пределно ясно е, както е пределно ясно, че след края на войната Украйна ще е с минимум един Донбас минус, че и повече, но това не променя факта, че му направиха нахлуване в същинска Русия и джуджака не реагира по никакъв начин. Ако бях аз, съвсем културно им давах 48 часа да се изтеглят, иначе разбомбвах Киев с ЯО. Айде да видим какво щеше да стане.
Русия загуби статута си на велика сила, това е смисълът от въпросната самоубийствената атака на орки2 в Курск
Какво правим тогава? Отиваме ли към Армагедон на изтока и всички тези олигарси, включително путин, дали се жертват за каузата, жертват децата си и всичко откраднато през последните десетилетия?