Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2024 17:54

Thsmith написа:Да, в едното се води военни действия, а в другото е преминало. Принципно на такива статистики по време на война не може да се вярва изобщо, а какво остава за нещо с действащи боеве.
--
Що се отнася до АЕЦ, кой стреля е все тая. Дали някой ватник стреля на халос като с Буковете, дали свалена/отклонена ракета/дрон пада там, дали директен удар, все тая. Отговорността е само на ватниците за всичко, което е станало или ще стане там.

Иначе за мен точно това е най-опасното. Аз и преди коментирах, че ако украйна тръгне да губи и няма какво повече да губи, никак няма да е малко вероятно това да остави един голям облак на който да му се радват прасетата и тези, които не са им помогнали достатъчно.

Да, тя Русия ще си кротува и няма да пусне преждевременно новогодишните пиратки с цел да не загуби само тя, ако стане критично за нея. То за тва поддръжниците на всичко това не сте много остри.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 авг 2024 18:29

Много е забавно как украинските боклучарници стрелят с дронове (при това неведнъж) по АЕЦ-а, обаче руснаците са виновни... Ако бяха "ватниците", досега да са оревали орталъка. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 авг 2024 18:39

delqnski47 написа:
Thsmith написа:Да, в едното се води военни действия, а в другото е преминало. Принципно на такива статистики по време на война не може да се вярва изобщо, а какво остава за нещо с действащи боеве.
--
Що се отнася до АЕЦ, кой стреля е все тая. Дали някой ватник стреля на халос като с Буковете, дали свалена/отклонена ракета/дрон пада там, дали директен удар, все тая. Отговорността е само на ватниците за всичко, което е станало или ще стане там.

Иначе за мен точно това е най-опасното. Аз и преди коментирах, че ако украйна тръгне да губи и няма какво повече да губи, никак няма да е малко вероятно това да остави един голям облак на който да му се радват прасетата и тези, които не са им помогнали достатъчно.

Да, тя Русия ще си кротува и няма да пусне преждевременно новогодишните пиратки с цел да не загуби само тя, ако стане критично за нея. То за тва поддръжниците на всичко това не сте много остри.

Руснаците нямат полезен ход. Стигнат ли до "новогодишни пиратки" просто ще приключат. Иначе да, изглежда много "остро" (типично за фен на травестит чалгар) да предизвикаш изчезването на всичко наоколо и то без да спечелиш нищо, просто от яд заради това, че не си успял да превземеш съседа и да се наложиш.
В единия случай имаш какво да губиш, при урките е обратното. Ако загубят, губят всичко. Ватниците ако загубят, просто няма да спечелят нови територии. Е по нататък дали ще се разпадат няма да е в резултат на военен сблъсък, а на вътрешно напрежение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2024 19:16

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
--

Руснаците нямат полезен ход. Стигнат ли до "новогодишни пиратки" просто ще приключат. Иначе да, изглежда много "остро" (типично за фен на травестит чалгар) да предизвикаш изчезването на всичко наоколо и то без да спечелиш нищо, просто от яд заради това, че не си успял да превземеш съседа и да се наложиш.
В единия случай имаш какво да губиш, при урките е обратното. Ако загубят, губят всичко. Ватниците ако загубят, просто няма да спечелят нови територии. Е по нататък дали ще се разпадат няма да е в резултат на военен сблъсък, а на вътрешно напрежение.

В случая какво ще загубят урките с обратен знак - природните си ресурси, които така и така ще отидат или при краварника, или на изток. Все си мисля че това е по добре отколкото да загубиш живота си в крайна сметка и не мисля че това е губене на всичко, че да бумкат АЕЦ та да му се радвали прасета и тея дет не им помогнали и т.н.
Всъщност те урките нямат полезен ход. Едните се пробват и ако стане - стане. Другите губят и в двата случая.
А на Путин там село Авдеевка и т.н. ли какво беше не му трябва, а да си сложи прокси президент, както е краварника в момента със Зеленски. Той Крим си го взе чисто стратегически, а и използва това че там над половината са руснаци.
Междудругото с руския президент Украйна си беше цяла и си беше мир и любов. Имаше си ОПГ и проституция и това е. Нещата бяха мирни за всички нас. Да се надяваме това да се върне.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2024 19:55

delqnski47 написа:Междудругото с руския президент Украйна си беше цяла и си беше мир и любов. Нещата бяха мирни за всички нас. Да се надяваме това да се върне.
Да си представим някак, че у нас дойде на власт про-руско Правителство, и като цяло - власти.
Щатите ни спретват едно майданче, чрез тюленчета, под форма на "зелени човечета", инспирират "референдум" в югоизточна България, при който някак си хората решават, че искат да са част от Турция, останалата България влиза в кървава конфликт с нЕкой от съседите ( все тая кои ) ... ДалЕ след 2-3 г. на подобни събития, нема да викаМЕ - Тц, тц, тц, к'во хубаво си бехме с "Янките', що ни требеше на баир лозе !?? :? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 авг 2024 20:16

nghcvth написа:Тая мантра за неутралните не знам кой я измисли и защо се повтаря постоянно. Не знам кой от "нашия" лагер е твърдял, че е неутрален. Аз мога да кажа за себе си- ако зависеше от мен, войната би приключила на секундата. При настоящата ситуация обаче такова решение не се задава и в този случай съм категорично на руска страна.

Тоя сам писа няколко пъти как не му пукало и за едните, и за другите ..... т.е. сам се изкарва "неутрален". Обаче дриска нон-стоп срещу Русия и тези, които сме на руска страна. В обратната посока нито един пост.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 авг 2024 20:19

https://t.me/iamsniper/6454

Иначе тия, дето гордо се снимаха в Суджа, сега руснаците гордо се снимат с ...... труповете им. Възмездието ще застигне всеки.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2024 20:23

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Междудругото с руския президент Украйна си беше цяла и си беше мир и любов. Нещата бяха мирни за всички нас. Да се надяваме това да се върне.
Да си представим някак, че у нас дойде на власт про-руско Правителство, и като цяло - власти.
Щатите ни спретват едно майданче, чрез тюленчета, под форма на "зелени човечета", инспирират "референдум" в югоизточна България, при който някак си хората решават, че искат да са част от Турция, останалата България влиза в кървава конфликт с нЕкой от съседите ( все тая кои ) ... ДалЕ след 2-3 г. на подобни събития, нема да викаМЕ - Тц, тц, тц, к'во хубаво си бехме с "Янките', що ни требеше на баир лозе !?? :? :lol:

Значи все пак си наясно, че САЩ организираха Майданчето.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2024 21:37

THE G.A.M.E написа:

Добре, но освен тва трябва да си представя и че в Родопите има нефт, който го иска големите, държавата е с тройно по голямо ОПГ и българските оръжейни олигарси искат война с държавата си и са буквално фашисти. :lol: Ние нашето сме си го изстрадали с много кръв, пот и лишения от нашите прадеди, така че педерастии от Запада и война с други не ни треба ;)
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 авг 2024 22:49

delqnski47 написа:В случая какво ще загубят урките с обратен знак - природните си ресурси, които така и така ще отидат или при краварника, или на изток. Все си мисля че това е по добре отколкото да загубиш живота си в крайна сметка и не мисля че това е губене на всичко, че да бумкат АЕЦ та да му се радвали прасета и тея дет не им помогнали и т.н.
Всъщност те урките нямат полезен ход. Едните се пробват и ако стане - стане. Другите губят и в двата случая.
А на Путин там село Авдеевка и т.н. ли какво беше не му трябва, а да си сложи прокси президент, както е краварника в момента със Зеленски. Той Крим си го взе чисто стратегически, а и използва това че там над половината са руснаци.
Междудругото с руския президент Украйна си беше цяла и си беше мир и любов. Имаше си ОПГ и проституция и това е. Нещата бяха мирни за всички нас. Да се надяваме това да се върне.

Ще загубят свободата си. И да, ако бяхме в тяхната ситуация и руснаците ни превземаха, аз също щях да са съм за да се гръмне аеца и кой от къде е, но не и да им се оставим ей така.
Естествено имаме късмета да сме в съюз, който е непреодолима пречка за дребосъка и орките му.
И да, с нормален президент русия си беше мирна и имаше всичко. Да се надяваме, че Елцин ще се върне, но този път ще е само на Московската държава и всичките им съседи ще си живеят мирно и спокойно. Да се надяваме да се върне!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”