Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 14 сеп 2015 14:39

CTAHKO написа:Мани, че ако дойде насам, а това най-верочтно ще се случи, моят занаят отекна :? :roll: Ще трябва да се пренасочвам :roll:

Става интересно, ако Ердо не спечели мнозинство ноември, пак няма да има правителство, в сферата на фантастиката е Ердоган да сдаде властта.
Американците подкрепят кюрдите, уж заради Сирия, но не само.
Евентуално отцепване на територия от Турция е немислимо, защото е много вероятно някой да се опита да направи същото и с Иран.
Въпроса е могат ли турците да се прегърнат с иранците, за да бъде предотвратен кюрдския сепаратизъм, сигурен съм, че и Русия ще се зарадва на идеята, особено, ако американците са контра и видят начин да дестабилизират натовската позиция на Турция...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 сеп 2015 14:39

1982 написа:Нямам думи, аз пиша за Луканов, Тодоров, Младенов и сие, той пак си знае - гадните САЩ са виновни за всичко.

Абе, пич, има ли някакъв шанс за нещо на тоя свят да е виновен някой различен от САЩ ?? Как пък Русия никога за нищо не е виновна, все САЩ са гадните, дори и за гнусотиите на комунягите, пак САЩ излезнаха виновни. :lol: :lol:

Вие сте наистина потресаващ случай.

Защо се опитваш да наливаш акъл на хора лепнали си епитета русофил. Русофила има рационална мисъл колкото амеба. С епитета русофил си слагат една кучешка каиша и защитават определения от каишката периметър. Лаят срещу всичко което не е руско и защитават господаря си сляпо и без критична мисъл. Ако решат в Кремъл да избият 90% от руското население подобно на това което мумията им говореше, пак ще защитават Русия и ще кажат, че тези са умрели в името на кауза и за доброто бъдеще на останалите 10%. Човешкия живот за руснака е ценен колкото на една хлебарка. Русия винаги е права, дори да унищожи планетата ни и дори да прави същото срещу което са лаели пуделите и. За Русия винаги имат оправдание, а за другите винаги обвинения. Няма смисъл да говориш на едноклетъчни. Няма да те разберат. Няма как да обясниш на един глупак, колко е глупав и защо. Казвай им нещата как стоят, но не се опитвай да ги убеждаваш, че си прав. Губиш си времето само.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2015 14:40

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:В югоизточна Турция нещата се задълбочават, правителствените сили стрелят на месо по хора, които нарушаващ вечерния част.
Изборите са твърде далеч обаче, дано Ердоган да спечели мнозинство, че иначе нещата не отиват на никъде.

Мани, че ако дойде насам, а това най-верочтно ще се случи, моят занаят отекна :? :roll: Ще трябва да се пренасочвам :roll:

Примерно можеш да станеш продавач на локум и баклава. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 14:42

Е, американците Кюрдистан ли искат да правят :?: Северен Ирак да го пишеме отишъл, ама Сирия и Турция ще се бият много за тия територии :roll: А ако и как е тръгнало, се намеси чичо ви Путин, играта сериозно ще загрубее - говориме за пехотни операции, в които кой е ислямист, кой кюрд ... всичко под ножа :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 14:43

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:В югоизточна Турция нещата се задълбочават, правителствените сили стрелят на месо по хора, които нарушаващ вечерния част.
Изборите са твърде далеч обаче, дано Ердоган да спечели мнозинство, че иначе нещата не отиват на никъде.

Мани, че ако дойде насам, а това най-верочтно ще се случи, моят занаят отекна :? :roll: Ще трябва да се пренасочвам :roll:

От тоя може да стане единствено сюнетчия. Ще му отива дори. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2015 14:45

1982 написа:Нямам думи, аз пиша за Луканов, Тодоров, Младенов и сие, той пак си знае - гадните САЩ са виновни за всичко.

Абе, пич, има ли някакъв шанс за нещо на тоя свят да е виновен някой различен от САЩ ?? Как пък Русия никога за нищо не е виновна, все САЩ са гадните, дори и за гнусотиите на комунягите, пак САЩ излезнаха виновни. :lol: :lol:

Tи пишеш за куклите, аз ти подсказвам за кукловодите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2015 14:47

1982 написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:

Ти вече си заел мястото на ибрикчията, гледам ... :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 14:50

fcb_bg написа:

Tи пишеш за куклите, аз ти подсказвам за кукловодите.

И какво, искаш да ми кажеш, че Андрей Луканов е американска кукла ли ???! Гнусният му баща сигурно и той е американски слуга ?!

Дъртият и виден комуняга Станко Тодоров и той е слуга на ЦРУ, нали ?! :lol: :lol: :lol:

Все съм виждал пристрастни и необективни хора, ама вие, русофилите, биете всякакви рекорди.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 14:50

1982 написа:
ivan56 написа:Примерно можеш да станеш продавач на локум и баклава. :mrgreen:

Що да не стана, щом пазара го изисква и има глад за тази престижна професия ;) Пазар, какво да го правиш 8-) И то ще бъда най-добрия сюнетчия, аз за теб ще бъде на промоция, стига да не прекаляваш с материала и не злоупотребяваш с моята добрина 8-)

П.П. При това положение, тесен специалист ли ще се водя :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 14:54

1982 написа:И какво, искаш да ми кажеш, че Андрей Луканов е американска кукла ли ???! Гнусният му баща сигурно и той е американски слуга ?!

Дъртият и виден комуняга Станко Тодоров и той е слуга на ЦРУ, нали ?! :lol: :lol: :lol:

Все съм виждал пристрастни и необективни хора, ама вие, русофилите, биете всякакви рекорди.

Хем не четете, хем се сърдите, като ви кажат, че сте необразовани 8-) Я прочети за визитата на Луканов, Младенов и сие в Белия дом, в навечерието на преврата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”