Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2015 23:53

icko65 написа:Ти се хвана като куче за салам :) Не съм искал да кажа че НИТО ЕДИН самолет няма да бъде свален ако вътре е руснак.Ти ме изкара ... :mrgreen:

Ами, вие така го изкарвате, братче - руснаците са някакви терминатори, едва ли не, супер същества, всесилни. А американците си играят на Лего играчки. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2015 23:56

CTAHKO написа:
1982 написа:
FLANKER написа:пп.Пакистанците от дълги години са обучавани от щатски инструктори.

Още по-зле - нали твоите другари твърдят колко некадърни били янките, значи позорът е още по-голям. Да те свалят някакви брадати селяни, учени от смешните "чипсове", дето за тях е успех дори ако не паднат някъде с "консервите" си. :lol: :lol:

Ами тия същите брадати селяни и камилари, нещо разказаха играта на армията с 800 милиарда долара годишен бюджет ;) Преди тях и едни други камилари я свършиха същата работа :lol:

Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 23:56

icko65 написа:
diplomat написа:
icko65 написа:Е..аз съм от крайните!И станах идиот и противно човешко създание...нейси.

Значи очаквай крайни реакции от опонентите си.

Бъркаш двата щата?Не съм краен в оценките за хората като теб.Краен съм в мнението в дискусията..Нещо шикалкавиш.

И ти казах - крайно мнение получава крайна реакция. Така никога няма да има градивна дискусия, което беше и първия ми аргумент за обидите.

Всички тук сме българи и не искам да бъдем врагове, но точно тази наша черта винаги да сме на крайности, винаги ще ни разделя.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 сеп 2015 23:58

1982 написа:Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

Много поздрави от Сиймор Хърш, как може да сте толкова наивни, направо не е истина. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 00:01

1982 написа:
icko65 написа:Ти се хвана като куче за салам :) Не съм искал да кажа че НИТО ЕДИН самолет няма да бъде свален ако вътре е руснак.Ти ме изкара ... :mrgreen:

Ами, вие така го изкарвате, братче - руснаците са някакви терминатори, едва ли не, супер същества, всесилни. А американците си играят на Лего играчки. :lol: :lol:

Не си далече от истината 8-) Гледай този филм и ще ти стане ясно за какво става въпрос 8-)

http://www.hbo.bg/movie/%D0%92%D0%BE%D0 ... 0%B0_52841

Правен е по действителен случай и много яко ги осмиват 8-) И не, не е руски 8-) Филмът е направен реди около 20 години 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 00:03

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Не знам какво са разказали, ама точно в Пакистан, САЩ си влязоха като пичове с точно 2 хеликоптера, утрепаха Бин Ладен, прибраха се, а пакистанците научиха от Обама след няколко часа какво е станало на територията им. :lol: :lol:

Много поздрави от Сиймор Хърш, как може да сте толкова наивни, направо не е истина. :lol:

Разбира се, не съм и очаквал друго - зад всичко стоят конспирации и заговори. Кулите си бутнаха сами, излъгаха за Бин Ладен, излъгаха за Луната ..... не съм и очаквал друго.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 00:03

Дай ми едно доказателство, че е убит 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2015 00:06

CTAHKO написа:

А ти дай доказателство, че не е убит. :lol: :lol:

Като не е убит и американците лъжат, нека пусне запис и да се покаже, че е жив. Защо се крие, тамън ще ги направи за смях пред целия свят.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2015 00:14

1982 написа:
CTAHKO написа:

А ти дай доказателство, че не е убит. :lol: :lol:

Като не е убит и американците лъжат, нека пусне запис и да се покаже, че е жив. Защо се крие, тамън ще ги направи за смях пред целия свят.

Хех, виновен до доказване на противното или невинен до доказване на противното :?: Кое предпочиташ 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2015 00:36

diplomat написа:
icko65 написа:
diplomat написа:
icko65 написа:Не!Щом в МИГ са руснаци!

Фланкер, виждаш ли с какви тотални идиоти трябва да се занимаваме?

После искате да водим нормални дискусии... :roll:

Кво не ти хареса в дискусията че дипломатично се предаваш с това:тотални идиоти?А калпак?

Заедно с гражданчето от село и каталунския сте най-противните хора в тоя форум. Троловете поне ги разбирам, щото им плащат - вие сте просто отвратителни човешки същества.

Значи здраво бъркам отзад. Доволен съм!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”