dunavfc написа:FLANKER написа:Тууморчето ИД е КЪМ КРАЯ СИ!
А, дано, ама надали...
Няма такъв филм,като ИД ,Дунаве.Осъзнайте го !!!!Руснаците им ебават м...ата в момента!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:FLANKER написа:Тууморчето ИД е КЪМ КРАЯ СИ!
А, дано, ама надали...
dunavfc написа:1982 написа:Оня ден из цяла Европа се възмущаваха, че една унгарска журналистка спънала някакъв лайнян "бежанец" и детето му, а много ми стана интересно - защо никой не се възмути от това, че "жертвата" се опитваше да избяга от бежанския лагер и да навлезе в Унгария нелегално ??!
Вече взе сериозно да ми писва от тая псевдо-толерантност и "хуманност". Тия същите утре ще правят кървави бани и ще леят кръвта на същите тея "хуманисти" и "толерасти".
Ти сериозно ли оправдаваш едното с другото ? Нормална ли е според теб реакцията на тая мърша ? Тия страховити прогнози за Европа съм ги чувал 1000 пъти, ама нещо не се получава точно така. В Германия, като живеят над 5 млн. мюсюлмани, колко точно атентати са се случили през последните 50 год. !?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:dunavfc написа:1982 написа:Оня ден из цяла Европа се възмущаваха, че една унгарска журналистка спънала някакъв лайнян "бежанец" и детето му, а много ми стана интересно - защо никой не се възмути от това, че "жертвата" се опитваше да избяга от бежанския лагер и да навлезе в Унгария нелегално ??!
Вече взе сериозно да ми писва от тая псевдо-толерантност и "хуманност". Тия същите утре ще правят кървави бани и ще леят кръвта на същите тея "хуманисти" и "толерасти".
Ти сериозно ли оправдаваш едното с другото ? Нормална ли е според теб реакцията на тая мърша ? Тия страховити прогнози за Европа съм ги чувал 1000 пъти, ама нещо не се получава точно така. В Германия, като живеят над 5 млн. мюсюлмани, колко точно атентати са се случили през последните 50 год. !?
Аматьорът си е аматьор![]()
http://www.frognews.bg/news_90387/Miusi ... Germaniia/
FLANKER написа:dunavfc написа:FLANKER написа:Тууморчето ИД е КЪМ КРАЯ СИ!
А, дано, ама надали...
Няма такъв филм,като ИД ,Дунаве.Осъзнайте го !!!!Руснаците им ебават м...ата в момента!!!
dunavfc написа:1982 написа:Оня ден из цяла Европа се възмущаваха, че една унгарска журналистка спънала някакъв лайнян "бежанец" и детето му, а много ми стана интересно - защо никой не се възмути от това, че "жертвата" се опитваше да избяга от бежанския лагер и да навлезе в Унгария нелегално ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта