Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 12 сеп 2015 23:49

dunavfc написа:
FLANKER написа:Тууморчето ИД е КЪМ КРАЯ СИ!

А, дано, ама надали...

Няма такъв филм,като ИД ,Дунаве.Осъзнайте го !!!!Руснаците им ебават м...ата в момента!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2015 23:51

dunavfc написа:
1982 написа:Оня ден из цяла Европа се възмущаваха, че една унгарска журналистка спънала някакъв лайнян "бежанец" и детето му, а много ми стана интересно - защо никой не се възмути от това, че "жертвата" се опитваше да избяга от бежанския лагер и да навлезе в Унгария нелегално ??!

Вече взе сериозно да ми писва от тая псевдо-толерантност и "хуманност". Тия същите утре ще правят кървави бани и ще леят кръвта на същите тея "хуманисти" и "толерасти".

Ти сериозно ли оправдаваш едното с другото ? Нормална ли е според теб реакцията на тая мърша ? Тия страховити прогнози за Европа съм ги чувал 1000 пъти, ама нещо не се получава точно така. В Германия, като живеят над 5 млн. мюсюлмани, колко точно атентати са се случили през последните 50 год. !?

Аматьорът си е аматьор 8-)

http://www.frognews.bg/news_90387/Miusi ... Germaniia/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2015 23:52

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2015 23:53

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2015 23:54

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 12 сеп 2015 23:54

Анти-емиграционни протести в Полша и Чехия 8-) :

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 12 сеп 2015 23:58

Иначе изглежда поляците по принцип са си пичове отвсякъде 8-) :

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 сеп 2015 00:00

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
1982 написа:Оня ден из цяла Европа се възмущаваха, че една унгарска журналистка спънала някакъв лайнян "бежанец" и детето му, а много ми стана интересно - защо никой не се възмути от това, че "жертвата" се опитваше да избяга от бежанския лагер и да навлезе в Унгария нелегално ??!

Вече взе сериозно да ми писва от тая псевдо-толерантност и "хуманност". Тия същите утре ще правят кървави бани и ще леят кръвта на същите тея "хуманисти" и "толерасти".

Ти сериозно ли оправдаваш едното с другото ? Нормална ли е според теб реакцията на тая мърша ? Тия страховити прогнози за Европа съм ги чувал 1000 пъти, ама нещо не се получава точно така. В Германия, като живеят над 5 млн. мюсюлмани, колко точно атентати са се случили през последните 50 год. !?

Аматьорът си е аматьор 8-)

http://www.frognews.bg/news_90387/Miusi ... Germaniia/

А, балъка си е балък...Правиш ли разлика между намерения и действителен факт, г-н Галфон !?

ПП: Атентата в Мюнхен срещу Германия ли е насочен ? А, извършителите в Германия ли са роден и израснали ?
Последна промяна от dunavfc на 13 сеп 2015 00:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 сеп 2015 00:00

FLANKER написа:
dunavfc написа:
FLANKER написа:Тууморчето ИД е КЪМ КРАЯ СИ!

А, дано, ама надали...

Няма такъв филм,като ИД ,Дунаве.Осъзнайте го !!!!Руснаците им ебават м...ата в момента!!!

А, да видим...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2015 00:05

dunavfc написа:

Да, оправдавам го. Тоя боклук искаше да избяга и да нахлуе незаконно в Унгария, нали е бежанец и жертва, нека влезе по установения начин, нека мине нужната проверка, от какво бяга този боклук ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”