dunavfc написа:Не мога да си обясня, каква е тая мания в Германия, да привлекат, ако може всички бежанци![]()
Заради икономиката ли им трябват, искат да се докажат, като най-толерантни и човечни ли, не знам, но нещата излизат извън нормалното.
Аз съм последният човек, който ще каже нещо против бежанците, съчувствам им и ги разбирам, но не разбирам, защо Европа и най-вече Германия ги провокират да идват все повече и повече в Европа
ПП: Днес е било интересно във Франкфурт...
https://www.youtube.com/watch?v=jlm2YGuKfcg
Обясни си защо привлякоха милиони турци и ще откриеш същото и сега. Ти си от северна България. Там процесът на липса на кадри става необратим. Запустява всичко и няма кой да свърши необходимата работа дори и някой да дойде и да инвестира. И остават две възможности - оставяш всичко да запустее напълно или си внасяш необходимите работници и хора за да съживиш региона? Мисля че ви е ясно, че със сегашната демография в Европа, икономиката и ще започне да става като северна България скоро. Това е. Същото го е правила и Римската империя. Там ако не са внасяли хора от всичките си провинции, нямаше как Римската империя да бъде Римската империя. Смъртността сред децата и не само е била огромна и продължителността на живота е бил по-къс от сега. Трябвало им е жива сила за да били това което са. Същото сега правят и в Европа. А скандинавците имат огромна нужда от разнообразяването на гените си, че големи проблеми си имат с това, че всеки се пада роднина на всеки. Ние българите защо сме здрави и красиви? Защото сме чиста раса ли? Защото имаме от всичко по малко. Природата е против расизма.
И естествено е че ще имат проблеми и конфликти в началото и ако не свикнат няма да го бъде. Но ще намерят начин.